Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře
Strana 2 z 2:   1    2  

Kalhoty BMW rallye - používáte k nim nepromok?
schrek
Přidané 12.05.2018 20:19

Registrace: 24.08.10
Tak ja mam zkusenost ze Rally 2016 je uplne nahovno proteklo jak bunda tak i kalhoty , bud vadna serie nebo nevim, kalhoty sem mel novy a budndu starsi. Jinak vnitrni vlozku pouzivam jen na jaro podzium proti chladu to je super, jinak vozim nepromok od Scotta
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček Smile

http://
koudak
Přidané 12.05.2018 20:39

Registrace: 10.12.07
Jezdím v hadrech Scott DualRaid, mají stejný system jako Rally - když je chladněji tak membrána dobře funguje i jako izolační vrstva proti profouknutí, v kratším deštíku to funguje dobře, hadry se pak celkem rychle vysuší vyfoukáním za jízdy, ale jak to vypadá na delší déšť, tak určitě beru nepromok( Scott je super, Revit Acid H2O taky dobrý), jakmile se hadry hodně namočí tak je v tom pak i zima a dlouho to schne. Membrána to nejspíš podrží, ale jinak do zbytku bundy zateče větrákama a zipama. Samozřejmě záleží na stavu impregnace, jak se o to majitel stará... Nikwax funguje slušně.
Upravil koudak dne 12.05.2018 20:41

Francis
Přidané 12.05.2018 21:29

Registrace: 09.08.17
Podobně jako koudak odpovím na co se nikdo neptal :-) Není-li vedro, jezdím v jeans kalhotách Trilobite Agnox 1666, za horka je vozím v kufru a včas se převléknu. Neprojde ani kapka po 200 km v lijáku, v chladnu neprofouknou.

www.trust-rust.cz
kubas
Přidané 12.05.2018 23:57

Registrace: 16.06.13
Díky za cenné postřehy chlapy! thumbs up
Mám z toho sice hlavu v pejru ale aspoň mám reálná fakta... A s tím už se dá pracovat. clap
per aspera ad astra

georg
Přidané 16.05.2018 19:25

Registrace: 22.01.12
Za mě jednoznačně Rally + Scott. Vyzkoušeno v opravdu silném dešti dlouhodobě a naprosté sucho. Vložku vozím jenom na jaře a na podzim proti chladu. Nepromok má proti vložce výhodu, že nemáš hadry zasraný od bordelu na silnici za mokra, zejména když musíš jet mezi kamionama.
co mě nezabije , to mě posílí

jenca
Přidané 18.02.2023 11:54

Registrace: 08.08.07
Ahoj,
Použiji tohle starší vlákno - chtěl bych se zeptat jaký je vlastně rozdíl mezi kalhotami Rallye/Rallye2/Rallye3/PRO. Liší se to počtem a druhem vložek, materiálem, rokem výroby nebo čim?
Dik
Když jedu, tak jedu.

www.motobike.borec.cz
lako
Přidané 18.02.2023 12:48

Registrace: 23.02.10
jenca napsal:
Ahoj,
Použiji tohle starší vlákno - chtěl bych se zeptat jaký je vlastně rozdíl mezi kalhotami Rallye/Rallye2/Rallye3/PRO. Liší se to počtem a druhem vložek, materiálem, rokem výroby nebo čim?
Dik

Já mám RALLY2 to je tuším z roku 2005, je tam jenom zateplená vložka.., nepromok žádný origo není.. Tuším další verze RALLY už ale mají..

Ještě mám BMW Karakum tam je pod to zateplená mikina a goretexový nepromok v ceně.. Za mě to jsou hodně vychytané hadry a můžu doporučit.. Bacha jenom nemají tolik kapes jako třeba Rally, proto používám oboje dvoje..

Jinak ten origo nepromok je pro mě taková dvousečná záležitost. Je to fajn materiál ale je tmavý, hnědý, což je dobrý když drtíš bláto na atom.. Blbý když se posouváš někde po dálnici a je snížená viditelnost.. To pak raději šahám po SCOTT pláštěnce což je za mě nejlepší pláštěnka na motorku..
Upravil lako dne 18.02.2023 12:55
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich

Instagram - Andrew POV

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 49
Členové on-line: 1
zetor

Registrováno: 8,709
Nejnovější člen: romandodge

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.17 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI