Takže je to v pořádku,že si výrobce udělá u nějakýho výrobku dobrý jméno,nahodí západoevropskou cenu,pak přesune výrobu do země šuntu,ale cenu nechá západoevropskou a zákazníci ze setrvačnosti berou tu starou známou...
Mám obuto 2 měsíce a zatím pohoda( já už 3 sadu na bawu). Samo že tourancky, nejlepší univerzál pro ježdění po Evropě. Hlavně jistota na vodě je u nich prostě to, co je nejdůležitější. Když nezaprsi, tak vyjedou slušně I polnacky.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
TerraForce je ok, drzi velice podobne jako Tourance (Next). Akorat maji vyrazne nizsi vydrz, 10k na nich dam ztuha - a zase o tolik levnejsi nejsou, aby se to vyplatilo.
mám ted na 1100gs tkc 70 a nemuzu si je vynachvalit. za sucha i mokra naprosta jisota. ted s tim jezdim po gruzii a sotoliny absolutne bez problemu a i ani v bahne jsem zatim nezapadl.
ze zacatku se vlnila moto na dalnici ale ted mi prijde ze je klid. nebo jsem to prestal vnimat, nevim.
Vikec to krasne popsal. To je muj duvod proc turancky nee. Ne ze bych na ne nemel ale uz je to zidovina. Cena stejna najezd nizsi. Shinka mam state puky a verim ze byt to dot 17 ci 18 tak v klidu. Jedinou slabinu mani na vode. Na suchu az na ucho. A na te vode to je tim te mam dot 10. Motorku jsem na nich dovezl. Tak si rikam ze za 2400 bez dph prubnu sadu 18tek a tak nejak myslim ze budou fungovat
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM