Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

SEZONA ZACALA...
mencas
Přidané 30.03.2009 07:00

Registrace: 21.05.08
...chlapi, malinko to vemu oklikou, nevím kolik z vás jezdí se zemědělskýma mašinama nebo aspoň s traktorem, ale já se s tím po silnici pohybuju a možu vám všem říct, že tolik co zažíju každou jízdu, tak mi to dá na dvě knížky...připadne mi to jako AMOK z toho, že jet 30m za traktorem (než uvidím za zatáčku, nebo budu na horizontu) skoro jako fóbie z pomalé jízdy....nééééé buch, podřadit a venkem mě honem předjet..jezdí tu plno kamionů a docela slušně tady tomu všeci nakládají...takže z toho jsou potom takové situace, že ten dotyčnej co mě předjíždí (je to 98% řidičů) se pak hodně potí aby mě stihl předjet a nesetkal se čelně s kamionem...nepouští když chceš odbočovat...NIC...absolutně....a když odbočuju, za mnou kolona v tom nějakej střelec bere celou kolonu i mě přes dvojitou plnou...není co dodat!!!!! a s těma zemědělskýma mašinama...no je to těžké (když jedou z pola, je to zaprášené mnohdy se to podaří i urvat) ale určitě je to vyráběné podle norem a profilů pod mosty a hlad máme všeci tak bych nebyl tak sobecký,že na silnici nemají co dělat.....spíš si každej dávejte pozor, vidět někoho potrhaného na podmítací mašině (ty radličky jsou dost ostré a je jich tam hodně).... Shock ...kdybych nesledoval víc co se děje za mnou (a vedle mě) než co se děje přede mnou, tak už mám několik roztrhaných boků aut o čelní nakladač a kdo ví co ještě...dejte na to majzla...časově se ušetří zdánlivě jen pár vteřin...toť vše co jsem chtěl Cool
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy...... hmm!

Vjetrnik
SEZONA ZACALA...
Přidané 30.03.2009 07:22

Registrace: 09.10.07
dával jsem to sem, jen aby si Ti, kteří nejezdí celý rok a chybí jim zatím rozvážnost starších, aby začali zlehka...

já si užil pádů v sobotu na trati, ale tam se naštěstí padá do měkého...i tak mne ale bolí člověk...Grin

Alda
SEZONA ZACALA...
Přidané 30.03.2009 09:08

Registrace: 20.10.07
Je to smutny a nejhorsi je, ze takovy zpravy teprve zacnou.
Jen at je jich co mozna nejmin, dokud se to cloveka nedotkne hodne osobne tak vubec nevi o cem to je. Ach jo.
Ja muzu jen poznamenat, ze zrovna tenhle vikend mi delal jen samy radosti ohledne chovani lidi na silnici. Ridici hodne ohleduplni, uhejbali, koukali, pousteli, proste parada. Dokonce jsem mel stesti i na motorkare, zadny prasata.

Petr 11
SEZONA ZACALA...
Přidané 30.03.2009 09:28

Registrace: 04.11.08
Alda napsal:
Je to smutny a nejhorsi je, ze takovy zpravy teprve zacnou.
Jen at je jich co mozna nejmin, dokud se to cloveka nedotkne hodne osobne tak vubec nevi o cem to je. Ach jo.
Ja muzu jen poznamenat, ze zrovna tenhle vikend mi delal jen samy radosti ohledne chovani lidi na silnici. Ridici hodne ohleduplni, uhejbali, koukali, pousteli, proste parada. Dokonce jsem mel stesti i na motorkare, zadny prasata.

Člověče,Aldo,měl jsem v sobotu stejnej dojem...jezdím po Praze standartně s dálkovejma a auta na jižní spojce se přede mnou jen rozestupovala...až jsem koukal do zrcátek,jestli třeba nejedu před sanitkou,nebo tak...thumbs up

Alda
SEZONA ZACALA...
Přidané 30.03.2009 09:40

Registrace: 20.10.07
Nazdar ty kamarade jeden. To ja dalkovy nepouzivam, ikdyz po Praze bych nejradsi jezdil s majakama Shockthumbs up

Petr 11
SEZONA ZACALA...
Přidané 30.03.2009 10:22

Registrace: 04.11.08
Alda napsal:
Nazdar ty kamarade jeden. To ja dalkovy nepouzivam, ikdyz po Praze bych nejradsi jezdil s majakama Shockthumbs up

Já jo,já se o sebe bojím...:-)

Jinak nazdar,nazdarwait

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 90
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.15 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI