Já mám jetos 1500km, s toho 450 za tenhle víkend - HK-Třeboň a zpět.
Hele, Cyclino, jak je to s Revúcou tenhle víkend. Pokud by bylo opravdu hezky, asi bych jet mohl, ale až v sobotu ráno. Přijeli bychom Tam v sobotu odpolko a v neděli zase zpět... Ivan
Mám v plánu vyrazit v pátek ráno. Mám důležité poslání. Budu sledovat rozdíl na iridiových svících. Před chvílý jsem si psal s Karabiniéren a psal, že víkend na 99 %. Walter zatim neodepsal. ÚÚÚÚÚžžžžž se těšim. Jinak mam letos zatim 653km.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Na 99% platí. Já jsem to tam nějak zkomolil. Mám to potvrzeno od Karabinoše. Ostatní se zatim neozvali, teda Walter.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
V šest ráno vyrážim se Starmem do Němec pro jeho motorku. Má ji tam zaparkovanou a potřebuje ji dostat dom. Tam jedem autem a já zpátky na jeho moto.Tak se snad projedu tento víkend i na motorce. Dneska to bylo autem, tak si to snad vynahradim zítra.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Jedu z HK na Nymburk a na letiště Milovice. Pokecám tam s kamarády piloty a motorkáři a pak přes Český ráj, Kozákov atd. zase dál. Třeba se někde potkáme. Ivan
Na buchlákách bylo narvaný co???Někdy tam mám strach jet,když vydím ty blázny na plasťákách.........ale asfalt je luxusní,skoro jako na babě na slovensku
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
1.Jak sis to užil Marku BMW?
2. Jsem zvědav na televizní noviny na hlášení o bouračkách. Jediný 3 rozumný zmrzlináři co jsem potkal si 250km/h šli zkusit na dráhu Milovického letiště.
3. V Jičíně na pumpě mi osamělá pumpařka zastoupila cestu a řekla ať si sundám helmu. Bála se že natankuju a ujedu. Tak jsem ji sundal a když viděla kuklu, prohlásila že "hmm" a ponechala to osudu...
Ivan
Jak jsem se včera opět nesvezl.
Tak bych nazval včerejší den. Se Starmem jsme jeli do Německa pro jeho nemocnou (ložisko v zadnim kole a je to 1150 GS) motorku a tak jsme na ni vyjeli ,ale po 10 km jsme se zase vrátili zpátky, protože jsme zjistili, že se na tom nedá jet. Vyndali jsme tam diferák a ten jsme přivezli v igelitce. Ale najeli jsme přes 900 km. Jenže autem.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Vždyť víš Marku jak je to se mnou a terénem, je to pěkné a někdy i adrenalín, ale pro mne jen doplněk k turistice. Až budu chtít bláznit v lese pravidelně, koupím si na to jinou motorku. Ivan
PS: Ale pěkné to bylo, dobrý trénink na Rumunsko.
Já myslím, že na jiné motorce by to bylo právě zábavnější, ale je to věc názoru. Za prvé váha, za druhé cena... Mně je brambory trochu líto. Na lehkém enduru bychom jeli ještě rychleji a ta pěšina (ta byla dobrá!!!) by nám přišla jako dálnice... Ivan