a celej ten držák je namontovanej excentricky na řídítkách, na řídítkách centricky nebo se dá dát na dieserto III?
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
nabízím komplet v krabici včetně napojení k baterce na kabelu, vč.pojistky, montáž zamykacího MvG je možná přímo na trubku vlevo na kapličce (v mém případě u 1200 GS Adventure, nebo taky u levého heftu - mě osobně nevyhovuje). Můžu v případě zájmu poslat foto montáže, ale je to easy Jinak stav jako nový, párkrát použitá hlavně v autě. Jinak set včetně reproduktoru a napájení do auta je samozřejmě v ceně.
Cena : nabídka nad 17.000,- je OK.
Klobásky sice miluju stejně jako Tullamore, ale díky, těď nepotěší
V případě dotazů a k urychlení komunikace: 602 553 706
Dan
Zhruba stejný názor ..... okolo 13 by se dalo uvažovat, jinak je to lepší nový
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
danikbmw napsal:
Škoda, zkuste připočítat cenu kabelu k baterce, držák MvG...a uvidíte....nic z toho není součástí běžného balení...
Nepotřebuji nutně prodávat, ale škoda aby ležela...
Každopádně děkuji za vaše reakce.
D.
Tak pozor!! Kabel k baterce je součástí balení. Jedinej kabel co není součástí je pro příjem dopravních zpráv. Kupoval jsem 550 za 24tis s dph před rokem a půl. Dokoupil jsem si od TomaTT MvG držák zamykací a ten prostě nemá chybu. Tak jak to má Bob je to na kkt. Nejde to pořádně ovládat za jízdy, je to moc daleko. Doporučuji umístit na levou stranu řidítek. Jinak cena 17tis je celkem ulítlá. 15tis mi přijde tak akorát. Možná by neškodilo sem hodit kopii faktury s datem prodeje.
Hodně štěstí při prodeji.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
To příslušník Swat:
1.fotil jsem Tomovi_P pouze jak vypadá držák nikoliv kde ho mám upevněn.Viděl jsi na foto kde mám svou navi bmw navigator?
2.Kabel je součástí balení.
Viděl a také mi to tam přijde špatný.
+ je to na očích, nemusíš odvracet pohled
- MvG držák se tam nevejde F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Juan napsal:
nemusím přepočítávat. Tady na stránce mám odkaz na TT a tam máš tu cenu i s kabelem a MvG ... Odečti DPH a je to
Já se teda nechci zastávat toho požadavku 17000,- za použité ZUMO, ale ZUMO s MVG držákem za 17800 bez DPH nevím, kde jsi to na TT viděl. Zumo tam maj bez držáku za 19900, MVG držák stojí asi 3750,-. Z toho mi vychází cena bez DPH a po slevě asi 18800,-
Leda, jestli si nepočítal cenu né s MVG, ale s obyčejným zamykacím držákem, ten stojí 2550, to pak vychází..
MVG držák na ZUMO je dle Tomáše z TT potřeba pouze, když se jezdí hodně offroad. Na silniční jezdění s občasným výletem mimo je lepší obyč držák, ten se tolik neklepe.
I tak bych si ale koupil raději novou.
Upravil stepan dne 01.04.2009 10:28
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
to se ani nedivim, že takové korunove kokotiny nevedou.ja zrovna schanim dlouhé rameno ram a napadla mne myšlenka, ŽE když teda pan Kocanda nám dává trochu té slevy tak si objednám rameno v touratechu abych ušetřil nějakou tu pětku.ale moje překvapení /zděšení/ nad cenou v touratechu nemá obdoby.já vím, zase napíše něco o servisu, dodávkách atd., ale rozdíl v cenách je velký.tak jsem zvědav co na to pan nejvyšší v touratechu.věřím, že se k tomu ani nevyjádří.jinak ty silenbloky by se snad daly sehnat i nekde jinde třeba podobné.popátrej na netu-já je kdysi hledal a někde jsou.
ale možná se pletu a nejedná se o shodné výrobky.některé jsou třeba vyrobeny v číně, jiné zase v malajsiia a touratech je má třeba z vietnamu.
Upravil holubbb dne 03.08.2009 18:19
To Holubb
Zdar, já mám to dlouhé ramínko z GPScentra na Veveří v Brně, bylo tuším do druhýho dne a je to RAM pravej, nefalšovanej
Jo a takovej blbej nápad, ty silentbloky jsou podobný těm, na kterejch bývá šasi klasickejch gramofonů.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
brumla napsal:
Panove, jen jsem se chtel pozeptat, zda nevite, kde se daji poridit nove "horni penove tlumici krouzky" pro drzak MvG. V Touratechu mi rekli, ze je nelze zvlast koupit a ani ty silentbloky. Tak to tedy dekuji pekne, dat skoro 4-ku za drzak a pak se mi odporouci soucastka za par korun a nova nejde sehnat
Zkus modelářský potřeby.Na lodičkách a letadýlkách takový jsou.Stojí pár korun...