Medik napsal:
A bude zase pršet? Bez tlamy plné vody to nebude ono, pokud to nezařídíš :-D
Tak co mas si te napsat
Vydrž prťka. Letos už nemám zimáky, ale jen tourancky a třeba vyvenčím i manažerku mého volného času :-) Zatím ještě nemám termín jiostej.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Vitamin napsal:
Zdar,
tak si me tam piš: já+2 spíme ve stanu,ale asi budem muset v sobotu odpoledne odjet
A s plnou tlamou vody nestrašte........letos kam sem vyjel- tam sem zmoknul
Luxus a neboj ja mam letos zas stresne hice treba ted na slovensku. Takze se to pokrati a max majovy destik.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak zatím mám volno a rovnou jsem si ho buknul. Takže 1 kus na letních gumách :-) s postelí. Manažerka na to hodila bobek.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nazdar tak par lidiček se dnes odhlásilo a někdo se zas přihlásil, takže +- ještě volných 5-6 míst, kdyby jste o někom věděli. Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Dopr.... asi si tlamu v tombole neomáchám. Momentálně to se mnou vypadá bledě. Vlezla mě do termínu příroda, tak mě pro sichr ze seznamu vyhoď, ať neblokuju místo.
Když bych se urval, tak se někam vmáčknu.
KAmo neboj letops je nejak volno neni vubec plno , takze te tam projistotu necham treba to pomuze a prijedes.
Čeština můj koníček
Tak nám účinkující, osazenstvo i účastníky začal chvátit morimbundus, a to nám to letos vypadá na super počasí, zážitkový program na dopoledne zajištěn, tombola se pomalu začíná plnit a off trasa o vékendu najeta.
Takže pokud máte kapacitu klidně někoho přiberte současný stav 8-10 volných míst
Čeština můj koníček
Po dnešních pár telefonátech mohu říct, že stav je asi naplněn. Klidně ještě napište PM jestli je volno, ale už mám zatím stop stav.Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jen mala informace , doporucuji, kazdemu kdo bude chtit spat v chate, aby si vzal projistotu karimatku , jelikoz je sance , ze po letech, kdy mel kazdy svou matraci, bylo jich dost, se muze stat, ze jich letost dost nebude, jelikoz se nejake zahadne ztratili.
Upravil schrek dne 04.09.2018 21:59
Čeština můj koníček