Dal bych to primo na baterii pres rele, ktery se pouziva na DLR nebo plasicku kun a spina se pri zvyseni napeti...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
servisak> pridavny svetla nemam, ale tusim teda, ze je tam na ne pripravenej konektor podle toho, co pises? Ale na pridavny ci na navi se mi to moc nelibi, rozhodne bych nechtel, aby to svitilo v noci... idealni by byla to denni LED svetlo... (to by bylo vypinac minus)
Slavek-xxx> Cao Slavku! No hele, jak pisu servisakovi, kdyz bych to mel zapojeny, libila by se mi moznost je vypnout v noci, nebo obecne, kdyz zapnu klasicka svetla... Vici mi poradil rele se 4 kontakty, silonej okruh na baterku, ovladaci nekde od DLR... ale kde?
Je vidět, že jsi hodně přesvědčenej. Myslím, že servisák ví co píše. Ty krytky urvy z řidítek, a kup si pořádný přídavný světla, velmi rychle pochopíš k čemu jsou dobré. Teď je tu myslím někdo za 7tis. nabizí.
Upravil monsery dne 04.09.2018 13:09
Lítám pomalu a nízko..
MedWed napsal:
Mno tak se ještě podívej, jak starej ten inzerát je... To je zase post k věci...
Ahoj. Podivej se do vyhlášky ohledně modrých světel. Kromě složek policie a záchraného s. nelze. Mam to za sebou. Modrá je dobrá-pěkná. Ale po několika zastavení policii jenom ohledně modré barvy světel jsem to dal pryč. Jak auto= obrysovky tak moto. Rano nebudeš mit uplně čistý svědomí s dechem -stát se to muže , amodry světlo je na poldu jak červená na bejka.......... Martin
martin
PSAL JSI ŽE JSI NOVÁČEK A RADÍ TI STAŘÍ PARDAÁLOVÉ..JAK SLEDUJU ČEKÁŠ NA JEDINCE KTEREJ TI TO POCHVÁLI A ŘEKNE ŽE TO JE PECKA..ALE OBÁVÁM SE ŽE S TĚCH FAKT NORMÁLNÍCH TI TO TADY NIKDO NENAPÍŠE
ČÍM MÍŇ BLBOSTÍ NA POKAŽENÍ TÍM LEPE
http://czunici.ra...
Popravde ano, cekam na nekoho, kdo rekne jak to snadno a intuitivne udelat... ale mozna jsem mel napsat do uvodniho postu "delam z motorky kolotoc, vsichni mi na to reknete svuj nazor" ... pak by mozna padaly rady, jak to udelat...
:-D
Kazdopadne diky tem, kteri napsali PM s tim, jak to udelat.