David_BO napsal:
Jede jeste nekdo v patek z Brna? Randolfe?
Jojo, jedu a budu rad kdyz se pridas. Mam v Patek dovolenou, takze muzeme vyrazit temer kdykoli... rad bych tam dorazil spis driv nez pozdeji. Co Ty na to?
Hele, nechtel by se nekdo domluvit a podelit o dvouluzkovy pokoj?
Ma prset a stan asi nebude uplne to prave Cena vyjde stejne.
Nevim ale, jestli to jeste jde zmenit, to by se videlo.
Randolf
Edit: I triluzak by sel, kdyby se nas seslo vice
Upravil randolf dne 21.05.2009 15:21
Emilio napsal:
Fakt má chcát???
Tak to ať jdou do pryč,já myslel,že ty vejři z turatechu mají objednaný i počasí...
To by nám mohl zinknout do počasí Zmijon jak bude na víkend...
Kdy pojedeš Randolfe?
Kdyby sutry z nebe padaly, tak i tech je pro Tebe skoda.
Emilio napsal:
Fakt má chcát???
Tak to ať jdou do pryč,já myslel,že ty vejři z turatechu mají objednaný i počasí...
To by nám mohl zinknout do počasí Zmijon jak bude na víkend...
Kdy pojedeš Randolfe?
Planuju jet nekdy zitra.
a srazky na zitra 20:00 jsou zde, docela vtipne sobota uz bude OK
Upravil randolf dne 21.05.2009 16:09
to Emilio: já si myslím, že těm vejrům vůbec nebude vadit, když nedorazíš, třeba zrovna kvůli počasí....a určitě nebudou samotní, jistě se najdou i jiní kteří Tvou neúčast přivítají........třeba JÁ budu i RÁD....
Emilio: pokud nepojedeš, tak kdo vypije ty 2l slivovice a 2l Johnie Walkera, které jsou nachystané jako speciální sponzoring???
Jinak já jsem se stal abstinentem - na víkend
Sorry že nekomunikuju, nejen že nám 6 hodin nešel internet ale 2 den už reinstaluju zbořený visty na mým hlavním počítači. Veselá záležitost....
Uvidíme se v sobotu.
Zásadní je - dorazit před 9:30. Večerní program je tak narvaný, že je problém to vůbec zvládnout. Navíc ti lidi pořád mění časy, jeden nemůže v 8, druhý jede pryč a chce to odprezentovat dřív - je to šílený. Boďák bude snad dneska v noci napevno.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
To Vjetrnik:
Jestli ho pani starostka pusti ..... musej v rodine sbirat jablicka
[color=orange]17. Starostka informovala o žádosti paní MUDr. Michaely Vavřinové (Zbýšov čp. 50) o skácení jabloně u plotu pozemku pana Emila Říhy (chalupa Zbýšov čp. 45) z důvodu padání jablek na krajnici vozovky, což považuje za nebezpečné.
Usnesení: Zastupitelstvo bere na vědomí a doporučuje žadatelce vejít v jednání s majitelem stromu, panem Emilem Říhou.[/color]
Emilio napsal:
color=red]Tak tohle je vrchol debility,to mě jistě každý dá za pravdu![/color]On Bob říkal,že jsi vylízaná kyliška,která každýho googluje,to fakt nechápu
Teď si ukázala jak si chytrá....
Už se těším na osobní setkání!
Pchch, Ty jsi jeden velky srab, ktery pri osobnim setkani sedi jak skolacek a osobni konfrontace se boji Velkej kluk jsi jen za monitorem, a i k tomu potrebujes pomocny "nahazovace"
To se musis poptat u Vas ve Zbysove v Cechach, co Vam to admin dal na obecni stranky za nesmysly
Upravil NP dne 21.05.2009 20:06
To Emil:neber si me do úst nejsem tvůj mluvčí a navíc ty slova si u mě neslyšel,možná někde v Libni v tržnici.
Nechci to zde zbytečně patlat vysvětlíme osobně ve středu.
A propo, na Tvuj presmetrak a 7mesicni pandero se ve stredu rada prijedu podivat, slib mi, ze budeme v teto komunikaci pokracovat (Pokud bude prazska stredecni vyjizdka, urcite najdeme jiny termin)
Kdyby se Ti do te doby styskalo, tak pro vzpomenuti ....
NP přiložený následující obrázek:
Děláte z toho fóra pěknou sr.ačku. Asi se nepletu když si myslím že podobné výlevy tady každého otravujou a vadí mu.
Dřív jsem sem chodil rád protože to tu bylo opravdu o motorkách, ale dneska kdy jsou to Emilovo Rémusovy stránky to tu přestává být pro normální lidi zajímavé.
To si nemůžete ty duchaplný výlevy posílat osobníma vzkazama, to k tomu potřebujete i obecenstvo ? Možná by jste se mohly přestěhovat na jiné stránky třeba libým se ti, protože tady jste to už docela rozvařily.
A jsem zvjedavej kdo z vás dvou na to napíše rychlejš duchaplnější plk,...... tak co kluci ukažte nám všem jak jste inteligentní a VFTIPNÝ.
Robert přiložený následující obrázek:
[42.4Kb]
Upravil Robert dne 21.05.2009 21:38
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Mel bych par poznamek k vecne diskuzi tykajici se Emimlio+Remus+ostatni
1) Lidi, mam pocit, ze tady je prilis malo osobnich zkusenosti a prilis mnoho diskuze pres net. Emilio, prestoze VELICE sverazny, je moc fajn chlap. Stejne tak vetsina ostatnich tady. PROSIM Vas, berte to v potaz. To, ze nekomu nerozumite, neznamena, ze jsou implicitne spatni (tim nemyslim pouze Emilia, ale napriklad i Shimanskiho - abych jmenoval i druhou stranu neshod).
2) Internetove fortum je verejne. Pokud sem chodite, doporucuji Vam tolerovat, ze se kazdy vyjadruje po svem, kazdy je jiny a navstevuje toto forum za trosku jinym, osobne specifickym, svym, ucelem a je motivovan necim jinym. Je to dulezite.
3) Nelze podle mne ocekavat, ze nebudou jizlive poznamky ci jine narazky. Pokud mate KTM a jste na webu tykajicim se BMW, ocekavejte ze si z vas budou delat legraci. Proc taky ne?
4) Neosobni internetova diskuze svadi k prilis rychlym zaverum ohledne povahy jednotlivych lidi. Myslim si, ze by bylo krasne, kdyby se kazdy, nez se na nekoho "nastve" 2x, mozna i vicekrat zamyslel, zda treba neni mozne, ze to ten nekdo nemyslel v zertu popripade ne v zertu, ale treba ne s uplne spatnym umyslem.
4) Tolerance, lidi! Jeste jednou, nezapominat na ni. Kdyz se Vas dotkne neco, co nekdo zde napise, napiste mu o tom. Napiste mu to slusne. On si mozna neuvedomi, ze napsal neco, co Vas boli ci Vas trapi. Myslim si, a doufam, ze nejsem prilis naivni, ze ten clovek v tu chvili, kdy si to uvedomi, prispevek smaze ci prislusne pozmeni.
5) Opravdu si myslite, ze tady jsou nejaci lide, kteri ZAMERNE chteji byt ZLI? Znate nejake lidi, kteri by CHTELI byt zli? Ja ne!
6) Anonymita internetu umoznuje mnoha lidem, aby se vyjadrovali bez zabran. Bohuzel to znamena, ze lide, kdyz se jich neco dotkne, reaguji ihned, pod navalem okamzitych emoci, a tedy intenzivneji. Kdyz to pak udela take druha strana, dostava se to do pozitivni zpetne vazby a intenzita se zvysuje. Toto casto vyusti ve zhavou diskuzi bez zjevnych duvodu.
Doporucuji nasledujici jednoduche opatreni jak tomu zabranit: - PRECTE SI PO SOBE CO PISETE a zvazte, jak to muze pusobit na druhe.
Jen pro info - pokud to tady nezapadne mezi plodnou ale úplně plevelovou diskuzi: bodový program (víceméně) sobotního programu je online zde: http://www.tourat...ogram.html
Bude tam řada dalších věcí, jen ladíme pořád časy, takže tombola, vyhlášení soutěží a různé vložené soutěže vůbec nepíšeme. To hlavní tam máte a nezlobte se, když nějaká prezentace bude přesunutá, protože je to opravdu hodně lidí s individuálními nároky a splnit to všechno není snadné.
Je to nabité a myslím si, že to bude super. Pokud vyjde počasí, bude to fajn sobota myslím.
P. S. Emilio: zítra odpoledne? To je legrace ne? Budeme stěhovat věci, chystat materiál, prodejna je zarovnaná lavicema, stany atd. Opravdu šikovný termín. Ale kdybyste přijeli dodávkou v montérkách, tak to uvítáme..
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Robert napsal:
Děláte z toho fóra pěknou sr.ačku. Asi se nepletu když si myslím že podobné výlevy tady každého otravujou a vadí mu.
Dřív jsem sem chodil rád protože to tu bylo opravdu o motorkách, ale dneska kdy jsou to Emilovo Rémusovy stránky to tu přestává být pro normální lidi zajímavé.
To si nemůžete ty duchaplný výlevy posílat osobníma vzkazama, to k tomu potřebujete i obecenstvo ? Možná by jste se mohly přestěhovat na jiné stránky třeba libým se ti, protože tady jste to už docela rozvařily.
A jsem zvjedavej kdo z vás dvou na to napíše rychlejš duchaplnější plk,...... tak co kluci ukažte nám všem jak jste inteligentní a VFTIPNÝ.
Proč si to psal Z hecu?
jsi ze stejného těsta jen o dost hloupější co pozorujem
REMUSOVI SE PÍŠE MĚKÉ iiiiii
AT TI PŘISTĚ ŽENA PŘEKONTROLUJE CO NAPIŠEŠ!