To Nomu S10 sem kupoval na AliExpressu za 105 dolaru. Do toho 64gb karta narvana mapama a hudbou a je klid. Nemusim se o to bat. Mam s tim najeto pres 40tis.km a nemenil bych. Pokud nekde koupim SIMku, udelam si z toho mobilni hotspot. Druhy pracovni telefon mam v klidu u sebe nebo v tankvaku...
Ale zpatky k drzaku, je to fakt krasna prace. Moc se mi to libi. Vyrobce je moc sikovnej. Opravdu doporucuju.
Mám vyzkoušenou kombinaci Nomu S10 Pro a tento držák. Nevyhovuje mi to a došlo na návrat ke Garminu Zumo 595.
Má-li někdo zájem, prodám Nomu S10 Pro + zamykatelný držák. Vše jako nové, najeto něco přes 1000 km.
Mám ho taky, jezdím už 1/2 roku a absolutní spokojenost, vypadá tak nedobytně, že mobil z držáku vůbec nevytahuju (vcelku ho stejně nikdo ven nedostane). Už jsem se o něm rozvášňoval tady: https://www.bmwgs...ost_550725.
Na ADV je jízda v dešti v pohodě, pokud se dlouho nestojí, všechnu vodu pochytá plexi- vyzkoušeno. Nechal jsem si ušít malý stahovací nepromokavý návlek a ten natahuji přes noc (venku), jen, aby mobil nezmoknul nebo zbytečně nelákal. Jezdil jsem i v 40 st. a stařičký mobil se neuhřál... Super věcička!
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Nedávno jsem montoval Držák 2.0 pro telefon CATERPILLAR na Triumph Tiger Explorer XC. Je tam rám podpírající plexi na kterém měl tovární přípravu pro navigaci s brašničkou. Držák jsme umístili na stranu, takže navigace zůstala zachována a přibyl telefon. Zajímavé řešení pro ty, kteří mají jako hlavní navigaci třeba velké ZUMO a zároveň chtěji vidět, co se děje na telefonu. Ať už kvůli zprávám a volání, nebo při hledání ubytování na internetu.
Toto řešení by nejspíš šlo i na R1200GSA
Děkuji všem zákazníkům za důvěru. Mám velkou radost. Dnes balím balík s krásným pořadovým číslem 100. JEDNO STO!!! Znamená to, že o moje výrobky máte zájem, že se vám líbí a skvěle slouží. Zároveň je to pro mě motivace věnovat čas vylepšením, úpravám a rozšiřování nabídky.
DĚKUJI!
Jo taky půjdu do tvého držáku, protože pro mobilní telefon je zatím to nejlepší řešení, co jsem viděl. Ale chtěl bych přijet osobně a zkusit to napřed na můj bike napasovat.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
karf napsal:
Děkuji všem zákazníkům za důvěru. Mám velkou radost. Dnes balím balík s krásným pořadovým číslem 100. JEDNO STO!!! Znamená to, že o moje výrobky máte zájem, že se vám líbí a skvěle slouží. Zároveň je to pro mě motivace věnovat čas vylepšením, úpravám a rozšiřování nabídky.
DĚKUJI!
Spitfire napsal:
Jo taky půjdu do tvého držáku, protože pro mobilní telefon je zatím to nejlepší řešení, co jsem viděl. Ale chtěl bych přijet osobně a zkusit to napřed na můj bike napasovat.
Budu se těšit. Jen to asi necháme na jaro, že? :-) Případně kdybych měl cestu na východ, tak na sebe kdyžtak pošli kontakt a vezmu to s sebou.
karf napsal:
DĚKUJI!
NENÍ ZAČ!
Spíš my spokojení vlastníci děkujeme za čas, práci a energii věnované vývoji tohoto skvělého doplňku.
Vzhledem k tomu, že mám držák od začátku března, tak jsem asi musel být mezi prvními desítkami, což mě obzvláště těší ;-)
Video s DRŽÁKem 2.0 "v plné palbě"
Volné otočení na výšku/na šířku + možnost překlápění ve dvou polohách třeba pro jízdu v sedě/ve stupačkách YouTube Video
Věděli jste, že DRŽÁK 2.0 je skutečně univerzální řešení pro drtivou většinu dostupných chytrých telefonů na trhu? Dokáže se spolehlivě přizpůsobit jak kompaktním iPhone SE, nebo Xperie Z Compact, tak i velkému Samsung Galaxy S9+, nebo obřím odolným telefonům jako Caterpilar, Blackview 9500 a podobně.
DRŽÁK 2.0 je prostě nekompromisně univerzální.
http://moto-drzak-mobilu.kvalitne.cz/vyrobky-drzak-2-0/