Ja kroutim na Touranckach 28 tisicej kilometr. Predni je KO, zadni jeste neco najede. Muzu se pristi tyden podivat do servisky, po kolikati predchozi majitel menil Endura 4. Tedka jsem mel v planu Karoocka, ale porad mi chybi ta posledni kapka, abych se pro ne definitivne rozhodl.
tak sem včera obul konečně TKC. Mam je poprvý. V terénu sou naprosto super, ale na silnici se mi zdá že předek hodně padá do zatáček. Adheze je supr-vydrží dost velký náklony, ale to padání je nepříjemný.(možná jde jen o zvyk)
Nebo mam moc nahuštěno?
Mam tam kolem 2,5
hlavně, že je pivo ftlamě
becka napsal:
tak sem včera obul konečně TKC. Mam je poprvý. V terénu sou naprosto super, ale na silnici se mi zdá že předek hodně padá do zatáček. Adheze je supr-vydrží dost velký náklony, ale to padání je nepříjemný.(možná jde jen o zvyk)
Nebo mam moc nahuštěno?
Mam tam kolem 2,5
to mas moc ja mam na obou tak 1,8
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
skus a uvidis pak to sem napis
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Jasně že je to tím. Mi to dělalo to stejné a ted mám 1.5 a max spokojenost.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Jasně že je to tím. Mi to dělalo to stejné a ted mám 1.5 a max spokojenost.
vam to troubim uz rok a konecne se nasli pokracovatele a osvetari
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
tož ja ani nevim kolik tam mám.při přezutí sem dal na obě 1.9.předni sem 2x kontroloval a dofukoval na 1.9 ale zadní nevím páč mám dotaženóo čepičko a néde mi rukó povolit.a to mam najeto skoro 13 000 km.
holubb napsal:
tož ja ani nevim kolik tam mám.při přezutí sem dal na obě 1.9.předni sem 2x kontroloval a dofukoval na 1.9 ale zadní nevím páč mám dotaženóo čepičko a néde mi rukó povolit.a to mam najeto skoro 13 000 km.
tak sem to bel skontrolovat a na obou 1.3 tak sem to dofók na 1.7.nebudo sebou vozit zbytečně moc vzducho ať to moc nežere