Při úklidu garáže jsem našel komponenty použitelné k tomuto software. Vyzkoušeno na 1150 GS. Kdyby měl někdo zájem, určitě se dohodneme.
Miho přiložený následující obrázek:
Jakou máte Motoscan verzi ? dívám se na jeho stránky tam zmiňují poslední verzi v0.60 z roku 2019 . Já mám poslední aktualizaci z r. 2018 . zkoušel už někdo to aktualizovat?
Právě nevím jak to má nastavený . Jestli se to samo aktualizuje ,nebo se musí nějak na jejich stránkách to iniciovat nebo se musí napsat vývojáři ... nenašel jsem návod a Když je to rok od poslední aktualky a nic tak se zamýšlím jak to vlastně je
Verze 0.59 je dostupná, pokud si u aplikace v google play povolíš instalování vývojářských verzí. Trvá to asi 2 minutky a pak je třeba aktualizovat na poslední verzi.
Už to umí R1250...
Google play - moje aplikace a hry (pod třema čárkama v levo nahoře, nebo tažením z levé hrany obrazovky) - nainstalované - Motoscan (jen ťuknout do loga, ne otevřít) - jedeš dolu a “Zapojit se do programu testování...” - Připojit se - Zapojit se - počkat a pak aktualizovat.
OndraCB napsal:
Google play - moje aplikace a hry (pod třema čárkama v levo nahoře, nebo tažením z levé hrany obrazovky) - nainstalované - Motoscan (jen ťuknout do loga, ne otevřít) - jedeš dolu a “Zapojit se do programu testování...” - Připojit se - Zapojit se - počkat a pak aktualizovat.
Tak jsem to provedl podle tvého návodu: Napsalo to že probíhá připojování mého účtu do programu a že to může trvat několik minut -už je to hodina a beze změny -možná zaměnili slovíčka minuta /hodina :-/
Potvrzuji, že vynucené ukončení Gplay a jeho následné otevření spustí vyhledání aktualizací aplikací, ve které je již i aktualizace Motoscanu (zatím jen 0.59).
Ruda přiložený následující obrázek:
[46.95Kb]
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
servisak napsal:
nechci francouštinu. ty ji máš? umí to opravdu deaktivovat fci RDC nebo jen nahrat čidla
Verze 0.59 "umí" pouze smazat staré nebo nahrát nové - o deaktivaci (na LCčku) ani zmínka, viz. obrázek.
Ruda přiložený následující obrázek:
[31.04Kb]
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0