Adjagr napsal:
Jaký nový tvar chcete vymyslet na krychli? Když se podívám na kufry Kappa KVE48B, Givi Trekker Outback app tak to je skoro stejný tvar včetně držáků, rohů jako bighusky (Taky jste kopírovali?).
Aspoň ty nýty by jste mohli začistit, aby si ten váš kufr člověk nemusel dodělávat sám.
První hlíkové kufry, které jsem vyrobil byly z roku 2001! Od. r. 2008 se vyrábí ve firmě Bighusky pod stejnou znackou. Tzn. v te dobe /r.2001/ byl jen jeden vyrobce - Zega, s odlisnym designem. Italove prisli s plastovo-hlinikovymi pred par lety /givi+kappa/
Adjagr napsal:
Jaký nový tvar chcete vymyslet na krychli? Když se podívám na kufry Kappa KVE48B, Givi Trekker Outback app tak to je skoro stejný tvar včetně držáků, rohů jako bighusky (Taky jste kopírovali?).
Aspoň ty nýty by jste mohli začistit, aby si ten váš kufr člověk nemusel dodělávat sám.
První hlíkové kufry, které jsem vyrobil byly z roku 2001! Od. r. 2008 se vyrábí ve firmě Bighusky pod stejnou znackou. Tzn. v te dobe /r.2001/ byl jen jeden vyrobce - Zega, s odlisnym designem. Italove prisli s plastovo-hlinikovymi pred par lety /givi+kappa/
Možné to je, že Váš návrh designu kufru kopíruje půlka světa. Stačí si totiž dát do google alu topcase a těch výrobců skoro "stejných" je velká spousta. A ten Váš zámek (neříkám stejný, ale velmi podobný) najdete taky ve velkém množství. Když na kufry berg si přimyslím plastové kryty na rohy, tak mám další stejný kufr jako Váš. A aspoň podle fotek bych řekl o mnoho lépe zpracovaný. Po prvním výletu s Vaším výrobkem jsem musel vyhodit spoustu věcí, které se zničili o vaše začištěné nýty.Takže za mě, doufám, že to někdo udělá lépe.
Adjagr napsal:
Možné to je, že Váš návrh designu kufru kopíruje půlka světa. Stačí si totiž dát do google alu topcase a těch výrobců skoro "stejných" je velká spousta. A ten Váš zámek (neříkám stejný, ale velmi podobný) najdete taky ve velkém množství. Když na kufry berg si přimyslím plastové kryty na rohy, tak mám další stejný kufr jako Váš. A aspoň podle fotek bych řekl o mnoho lépe zpracovaný. Po prvním výletu s Vaším výrobkem jsem musel vyhodit spoustu věcí, které se zničili o vaše začištěné nýty.Takže za mě, doufám, že to někdo udělá lépe.
bavime se o totozne kopii vyrobku, vcetne totoznych rozmeru a funkcniho detailu vyrobku. . podobny neni stejny! /byly vyrobeny nelegalni kopie/
vylepseni vyrobku je urcite k zamysleni, ale nyty tam maji svou odzkousenou funkci. neznam definici "zacistene nyty" - na toto tema mi napiste SZ, at se bavime k tematu ev. vylepseni kufru.
OK, pokud je právo na tvé straně, potom ti přeji aby jsi byl úspěšný. Nechci aby z toho vyplynulo, že si nevážím lidí, kteří něco vymýšlí a zastávám se lidí co kradou, kopírují atd... neboť sám vím, že něco vymyslet a dotáhnout do úspěšného konce je docela náročné
Jedou jeden , podruhe druhej. Ach jo. Jinak uz v dobe kdy prislo EVO4 se davno delalo to "same" v Polsku.
Bystrickej, jedinej original skoda, ze uz nedelas. Porad je o ne zajem, kdyz se podivam na tvoje stare stranky do diskuze
Upravil schrek dne 15.01.2019 23:00
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Jedou jeden , podruhe druhej. Ach jo. Jinak uz v dobe kdy prislo EVO4 se davno delalo to "same" v Polsku.
Bystrickej, jedinej original skoda, ze uz nedelas. Porad je o ne zajem, kdyz se podivam na tvoje stare stranky do diskuze
Kdyz uz je zminka o nejmenovane firme z Polska, tak doslo behem obchodni spoluprace ke zkopirovani vyrobku-kufry, ktere jsem do teto firmy dodaval.
Chybama se clovek uci a je opatrnejsi! A necekal bych podraz od byvaleho kamarada po vice jak 6 letech - advbox
mne prijde, ze uplne svatej neni ani jeden (viz origo ALU kufry BMW)... ale ADVBOX mel pri tech "inovacich" jit teda IMHO urcite o kus dal z zmenit vic prvku.
Prijde mi to jako prilisna kopyje, to zase jo. Kdyz uz je tak precizni.. a ono to vypada, ze je, mel trochu zapracovat i na tomhle.
Upravil hicks dne 16.01.2019 06:21
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
V polsku to rozhodne nevyrabi jedna firma. Ale hned nekolik, takze pochybuji, ze jsme se trefili do te same. Jinak co se zamku tyce jsou pekne, bytelne a jak tu nekdo zminil system BMW.
Jinak jak jsem se dival asi jste byly dost dobre infornovani co se chysta jelikoz 20.11.2018 jste si nechali zaregistrovat prumyslovy vzor na 3 kufry .
Upravil schrek dne 16.01.2019 06:35
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Tomu nerozumim vzdyt na strankach ma Zdenda porad kufry vcetne cen?
Celkove jsou jeho vyrobky co se kvality tyka High +. Teda doufam ze jeste jsou k mani protoze pro ty kteri hledaji nove a kvalitni kufry to je minimalne varianta k zvazeni.
No za me by nebylo co resit Ja jsem Zdenduv davny a velespokojeny zakaznik.
Pája
schrek napsal:
V polsku to rozhodne nevyrabi jedna firma. Ale hned nekolik, takze pochybuji, ze jsme se trefili do te same. Jinak co se zamku tyce jsou pekne, bytelne a jak tu nekdo zminil system BMW.
Jinak jak jsem se dival asi jste byly dost dobre infornovani co se chysta jelikoz 20.11.2018 jste si nechali zaregistrovat prumyslovy vzor na 3 kufry .
A 1.11.2018 vydala fy ADVBOX svoje obchodni podminky...
Připomnělo mi to jeden článek ktery jsem cetl pred par dny.. jak jeden uspesny moravak kdyz chce udelat byznys tak radsi s prazakem protoze si je jistej ze kdyby ho delal s jinym moravakem tak ho skoro s jistotou podrazi...
Jinak s p. Polednikem mam jednu zkusenost - z roku 2005 a to spatnou. Tusim.ze to bxlo v dobe, kdy p. Polednik od BMW ukradl napad zkosenych hran na kufrech...
schrek napsal:
No samozřejmě že se o tom dopředu vědělo, když dotyčný obešel bez ostychu s kufry BH Romanovy subdodavatele dílů a poptával výrobu. Obcházel i společné známé. Naštěstí je ještě spousta slušných lidí, kteří ho vypakovali a dali vědět, co se chystá.
Sleduji, že ty máš BH už dlouhodobě pod drobnohledem, proč tě tak zajímají i zisky a obraty a zajímáš se o to?
A Schreku, byli ve větě jak jsi ji složil je s i ne s y ( Jinak jak jsem se dival asi jste byly dost dobre infornovani )
Upravil bartus dne 16.01.2019 07:11
pokud někdo obšlehnul nápad BMW, určitě se BMW bude bránit. pokud tak neučinilo, jistě ví proč.
pokud někdo obšlehnul kufry tady dotyčného, může se buď bránit - což tedy dělá, nebo to nechat tak.
zdá se, že většina diskutujících nechápe rozdíl mezi tím, když někdo použije např. nápad na přední zobák ve stylu GS na své motorce, a někdo jiný ho zkopíruje jedna je jedné na svojí motorce, která vypadá identicky jako GS, s několika vylepšeními - které je vlastně opravňují ke krádeži původních výrobků...
kufry jsem neviděl, ale pokud je pravda co říká Mr. Husky, pokud jsou rozměrově/tvarově jedna k jedné, pokud dotyčný chodil a fotil u nich ve firmě - potom asi není o čem...
schrek napsal:
No samozřejmě že se o tom dopředu vědělo, když dotyčný obešel bez ostychu s kufry BH Romanovy subdodavatele dílů a poptával výrobu. Obcházel i společné známé. Naštěstí je ještě spousta slušných lidí, kteří ho vypakovali a dali vědět, co se chystá.
Sleduji, že ty máš BH už dlouhodobě pod drobnohledem, proč tě tak zajímají i zisky a obraty a zajímáš se o to?
A Schreku, byli ve větě jak jsi ji složil je s i ne s y ( Jinak jak jsem se dival asi jste byly dost dobre infornovani )
Ahoj, ne nemam pod drobnohledem chtelo by to zvolnit s tim nazvoslovim, jen me nastvala jedna vec a tu jsme si snad vyjasnili na vystave byl jsi u toho, stali jsme u Mircine motorky a taky i Vojta s Mirkou tam stali. A to bylo naposledy kdy sem se o BigHusky zajima. Pokud teda nenarazis na diskuzi co tu byla pred lety . A to se taky uz zmenilo . Jelikoz co jsem potreboval mi udelali polaci a nebo drobni zamecnici v CR. To co mate mezi sebou je mi sumak a jak to dopadne to nerozhodnes ani ty ani ja.
Jak tu napsla mara a Miguel kricet by mohl nejvic BMW a TT.
Jinak jak vis mam v podpisu cestina muj konicek, to asi tak k tve poznamce. Kazdej ma problem s necim. Holt tohle je muj udel.
ps: tu informaci o registraci vyrobku sem zjistoval az na zaklade tohoto vlakna, to jen aby jsi nenapsal, ze kdyz o tom vim tak musim mit firmu pod drobnohledem, informace jde zjistit za minutu kdyz vis kde
Upravil schrek dne 16.01.2019 09:20
Čeština můj koníček