quick2 napsal:
Mě hlavně těší to, že i místní motorkáři dokážou uznat, že ten vůl dostal lekci lítání zaslouženě... Bod pro vás!
Čo si predstavuješ pod takým pojmom motorkar Kefalin?
Tenhle vysmazenej íčus si nic jinyho nezaslouzil.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jednoduše když páchá přestupek nebo dokonce trestný čin musí si uvědomit ze může nést následky a to i fatální
V některém zahraničí by ho rozstříleli
PS.vlezeš úmyslně na cizí pozemek a krades můžeš zemřít
kubrt napsal:
Me se libi, jak vetsina plive na PCR. Co jste to za zhrzeny ubozaky?
tak to ti napíšu naprosto přesně co jsem za zhrzenýho ubožáka: Tuhle mi jeden policista (kterých se tak vehementně zastáváš) povídá když mě zastavili se zapnutými mlhovkami (ano, moje blbost, vozidlo Ford Maverick nemá na palubce kontrolku zapnutých mlhových světel a já jsem si po nastartování a zapnutí světel neobešel auto abych si zkontroloval co svítí a co ne - nakonec, měl jsem to auto první den a ještě na německých převozkách - nicméně jsem byl ochoten můj federální přečin řešit), kolik jsem mu ochoten dát aby se nemusel vypisovat se složenkou.. Dal mi to za 1000 a já u sebe neměl zrovna tolik.. tak třeba asi tak.. a takových podobných příhod mám několik.. Naopak když jsem je potřeboval, tak dojezd na loupežné přepadení prodejny 35 minut v okamžiku když jim hlásíš do telefonu že je na místě pachatel? To se na mě fakt nezlob... Znám od policie docela dost lidí a asi o 5% těchto osob můžu říct že jsou to chytří a inteligentní lidé.. Většina z nich jsou osoby ducha mdlého.. Tak proto já se rozhodně nebudu zastávat policisty, který udělal chybu a tady to rozhodně šlo vyřešit jinak. A tímto se rozhodně nezastávám pachatele na motocyklu. Naopak já jsem rozhodně pro nejtvrdší tresty pro smažky za volantem!! A co si má člověk pomyslet o tom, když čteš že chytli někoho se sedmi zákazy řízení a až do 2025? Takovej člověk má být ve vězení a ne pořád na svobodě... Chyba systému a policie v tom kolotoči má svojí úlohu.. Chápu že se nikomu nechce papírovat ale je to jejich práce, bohužel..
Upravil bmwgsa dne 16.01.2019 08:54
quick2 napsal:
Mě hlavně těší to, že i místní motorkáři dokážou uznat, že ten vůl dostal lekci lítání zaslouženě... Bod pro vás!
Čo si predstavuješ pod takým pojmom motorkar Kefalin?
Tenhle vysmazenej íčus si nic jinyho nezaslouzil.
Motorkář je bohužel každý, kdo jezdí na motorce. To, že většina z nich to vidí jen jako adrenalin, rychlost a nebezpečí je prostě smutný fakt a já mám radost, že se řadím k té rozumné menšině, která naštěstí existuje
Trest smrti byl v našem právním řádu zrušen před spoustou let. Nechápu, proč by měla mít policie právo takového zásahu (trestu) a to ještě bez soudu. Abychom se nedočkali toho, že nás za přechod křižovatky na červenou policista rovnou zastřelí. Jinými slovy- kde je ta hranice pro obhájení takového zásahu? Snad v přímém ohrožení okolí pachatelem. Takže když kdokoli pojede například o 50km/hod více, je předpoklad ohrožení naplněn a policie ho smí zastřelit?
Chtěl jsem být v životě šoustár. Splnilo se mi to na 50%. Jsem stár...
truk napsal:
Trest smrti byl v našem právním řádu zrušen před spoustou let. Nechápu, proč by měla mít policie právo takového zásahu (trestu) a to ještě bez soudu. Abychom se nedočkali toho, že nás za přechod křižovatky na červenou policista rovnou zastřelí. Jinými slovy- kde je ta hranice pro obhájení takového zásahu? Snad v přímém ohrožení okolí pachatelem. Takže když kdokoli pojede například o 50km/hod více, je předpoklad ohrožení naplněn a policie ho smí zastřelit?
V tomhle případě, kdy si to mastil přes město 140 km/h a pronásledovala ho dvě blikající policejní auta, je úplně reálné i to, že se při tom bude střílet. Při ozbrojeném přepadení banky zásahovka taky nebude čekat na pana soudce, až povolí onen "trest smrti". Pokud někdo jasně a vědomě ohrožuje životy ostatních a nereáguje na výzvy policie, pak je **** a musí počítat s tím, že ho prostě někdo sundá. Podle mě to dopadlo nejlépe jak mohlo a bylo by super, kdyby si z toho lidi vzali ponaučení a nechovali se jako dobytečci.
Ono kdyby u toho zranil nejakou dalsi osobu, tak by urcite byl odsouzenej a moc dobre by nedopadl kvuli nebezpecnemu manevru, takhle to je bezpecne zastaveni nebezpecne osoby, ackoliv to je trochu diskutabilnim zpusobem. Zejmena kdyz vedeli co to je za kriminalnika a ne splasenej mladistvej co jednal zkratovite...
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
V tomhle případě, kdy si to mastil přes město 140 km/h a pronásledovala ho dvě blikající policejní auta, je úplně reálné i to, že se při tom bude střílet. Při ozbrojeném přepadení banky zásahovka taky nebude čekat na pana soudce, až povolí onen "trest smrti". Pokud někdo jasně a vědomě ohrožuje životy ostatních a nereáguje na výzvy policie, pak je **** a musí počítat s tím, že ho prostě někdo sundá. Podle mě to dopadlo nejlépe jak mohlo a bylo by super, kdyby si z toho lidi vzali ponaučení a nechovali se jako dobytečci.
2017 Slovensko. Fizel strielal na auto, ktory riadil obvineny bez vodicaku. Fizel trafil vzadu sediaceho nevinneho 17 rocneho chlapca a zabil ho.
Davaj pozor na to co si zelas aby takto nedopadol aj tvoj potomok.
madmike83 napsal:
Ono kdyby u toho zranil nejakou dalsi osobu, tak by urcite byl odsouzenej a moc dobre by nedopadl kvuli nebezpecnemu manevru, takhle to je bezpecne zastaveni nebezpecne osoby, ackoliv to je trochu diskutabilnim zpusobem. Zejmena kdyz vedeli co to je za kriminalnika a ne splasenej mladistvej co jednal zkratovite...
KDO TO JE, NEVĚDĚLI, DOKUD HO NEROZMÁZLI!
Do té doby se mohli tak maximálně domnívat. Leda, že by měli nějaké telepatické schopnosti, nebo á la Superman rentgenový zrak a viděli tak skrz přilbu?
Druhá věc je, že ve všech článcích je prezentováno, že věděli kdo to je, což je jasná lež, protože dokud ho nerozmázli, tak nemohli vědět kdo to je.
Upravil geofre dne 16.01.2019 13:22
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
2017 Slovensko. Fizel strielal na auto, ktory riadil obvineny bez vodicaku. Fizel trafil vzadu sediaceho nevinneho 17 rocneho chlapca a zabil ho.
Tak u vás, na divokém východě - to je drsný kraj Tohle je samozřejmě blbý. V našem případě ovšem bylo zcela evidentní, že za sebou dítě nemá. Mozek je potřeba používat na obou stranách a dokud se budou lidi chovat jako h*vada, tak se budou dít blbý věci. Tak se všichni chovejme slušně a s tímto poselstvím se loučím...
kubrt napsal:
Pekelnik: chapu... Ja s nima mel zatim jen dobre zkusenosti... 100 lidi, 100 nazoru.
Dodatek: ono je to totiz u nich stejny, jako kdekoliv jinde. Na kok.ota narazis vzdycky a vsude
Dělám to celej profesní život a pod tvoje slova se podepíšu.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
quick2 napsal:
Tak u vás, na divokém východě - to je drsný kraj Tohle je samozřejmě blbý. V našem případě ovšem bylo zcela evidentní, že za sebou dítě nemá. Mozek je potřeba používat na obou stranách a dokud se budou lidi chovat jako h*vada, tak se budou dít blbý věci. Tak se všichni chovejme slušně a s tímto poselstvím se loučím...
"Přísloví- napoví" "jablko nepadá daleko od stromu", "na každém šprochu je pravdy trochu" a "co tě nezabije, to tě posílí". Toto považuji za výběr z ****ních lidových moudrostí- co z toho plyne? Zabitý chlapec byl přece syn lumpa, takže potenciální zločinec. Motorkář z tunelu zjevně nebrzdil, i když jel po předním kole. A z celého incidentu vyšel vlastně posílen. Takže práce policie zjevně špatně...
Chtěl jsem být v životě šoustár. Splnilo se mi to na 50%. Jsem stár...
Je super jak dají překrucovat fakta a věci vytrhávat z kontextu...
Každý, kdo je proti rozhodnutí soudu, by si měl uvědomit, že každý občan ČR je povinen dodržovat zákony ČR.
A každý by měl jít chronologicky po časové ose, tak jak se to odehrálo...
Zaprvé si je potřeba uvědomit, kdo může řídit motorové vozidlo:
- ten, kdo je držitelelm platného řidičského průkazu a danné skupiny
- ten jehož schopnosti nejsou ovlivněny návykovými látkami
atd...
Takže už v době, kdy se motorkář oblíkal a bral si klíčky musl vědět, že bude porušovat zákon pokud na motorku sedne a pojede s ní..
Navíc je potřeba si uvědomit, že ikdyž nějaký DUTOHLAV nebude respektovat výše uvedené, stále je při řízení vozidla účastníkem silničního provozu a musí dodržovat pravidla silničního provozu ( povolenou rychlost, dopravní značky, semafor a td.. )
Zadruhé si je potřeba uvědomit, že každý je povinen se na výzvu policisty nechat zastavit a zkontrolovat.
Pokud by onen motorkář alespoň v jenom z těchto dvou případnů jednal tak jak měl, další události by se nestaly....
Prostě od první chvíle jdou všechny negativa na vrub motorkáře... navíc jsem si jistý, že už ve chvíli, kdy na motorku sedal byl rozhodnutý, že pokud ho budou stavět na běžnou silniční kontrolu, tak nezastaví a určitě se pokusí jim ujet... a to proto, že si byl vědom toho, že porušil výše uvedené první pravidlo...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
K soudu vůbec nemělo dojít! Mají být jasné mantinely pro řidiče i polciii! Nereagoval na evidentní výzvy! Povýšit plicistu,zvednout plat! Zabránil potencionalnimu nebezpečí - gauner co nerespektuje zákaz řízení,ozere se a jede jako prase!!!
A mluvčí PČR měl podat JASNÉ stanovisko!! Vůbec to nemělo zdržovat soudy!!!
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Až tomuhle zfetovanýmu ****ovi na motorce dojdou peníze na drogy, tak půjde a zastřelí první pumpařku kvůli 5tis kč.
A to díky vám, že obhajujete to jak se v ČR nemusí dodržovat zákony. Přeci překročení rychlosti o 50km/h nestojí ani za řeč, takže proč bych nešel loupit když Policie nic nemůže.
stevebmw napsal:
A to díky vám, že obhajujete to jak se v ČR nemusí dodržovat zákony. Přeci překročení rychlosti o 50km/h nestojí ani za řeč, takže proč bych nešel loupit když Policie nic nemůže.
Hlas lidu, děkujeme vám.
ten zasah imho BYL hranicni. Ze vzbudil diskuzi je naprosto zdrave. Smir se s tim, ze kazdy nema stejny nazor jako ty a ma ho cim podlozit.
IMHO by k takovym zakrokum melo dochazet pouze vyjimecne (coz se deje, takze zatim vse v poradku).
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2