Teda za mně je tohle prasárna! Nesouhlasím s tím aby si to tady BMW nárokovalo. Tenhle web jejich značce nijak neškodí - spíš naopak. Pokud se tak stane tak za mně vše co půjde koupit jinde než origo BMW, jinde taky koupím (oblečení, doplňky, díly atd..)
per aspera ad astra
A co místo bmwgs dát bmwg/s.cz? G/S se v Česku neprodávalo a fanda značky ví o co jde.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tohle forum, bylo tim jazýčkem na misce vah, když jsem začal přemýšlet o koupi motorky. Informace o údržbě, rady co se týče cestování atp. Za mě, nejlepší moto web. Měli by ti pánové sklapnout uši a poděkovat všem, kteří se tady aktivně podílejí na propagaci značky. Protože ten kdo jde kupovat GS, tak rozhodně skončí tady..
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Palk napsal:
Tohle forum, bylo tim jazýčkem na misce vah, když jsem začal přemýšlet o koupi motorky. Informace o údržbě, rady co se týče cestování atp. Za mě, nejlepší moto web. Měli by ti pánové sklapnout uši a poděkovat všem, kteří se tady aktivně podílejí na propagaci značky. Protože ten kdo jde kupovat GS, tak rozhodně skončí tady..
S tím mohu jen souhlasit. Když jsem něco potřeboval vědět, tak tady jsem se to dozvěděl. To že mám takovou motorku ovlivnilo i to, co jsem schopen si na ní udělat sám za servis. A zkušenosti a informací tady je na celou knihu. Už jen ze zvědavosti sem chodím téměř každý den. Pořád jsou tu nové informace. O motorkách, o vybavení, o cestách. Přístup hladových hlavounů se nijak neliší od této doby. Bohužel. Název webu je mi fuk. Důležití jsou ti lidé a jejich informace. Těžko hledat náhradu.
Upřímnost nadevše
Byl by problém s doménou a názvem webu typu "Fórum fanoušků/majitelů BMW/GS"? Nebo i to by vadilo? Jsem pro zachování fóra a obsahu, klidně pod nezávadným/neutrálním jménem a tuto doménu opustit. Ale převést doménu na BMW - na to bych se jim zvysoka ... Pokud by to nebylo za solidní nabídku, nebo by to fakt nebylo jasné a závažné protiprávní jednání..
Každopádně jsem rád, že mám starou popelnici této značky, ale jako budoucí zákazník se rozhodně nevidím a toto jednání mě v tom jedině utvrzuje.
EE neprojde.. Obsahuje jak značku BMW popřípadě GS...
Prostě to che něco ve smyslu WWW.BOXER-FORUM.CZ / WWW.WEBBOXER.CZ
BOXER-WEB.CZ / WWW.BOXERCOMMUNITY.CZ atp
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Začne to likvidací webů a skončí to zákazem prodeje náhradních dílů mimo značkový servis. Z dnešní doby a omezování svobody bych fakt blil.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
mne se zatim nejvic asi libi to, co mi ted rikal Servisak:
sgwmb.cz
at jsou za kkty.. bude to vecne memento "wilkommenkultur" mistniho dealerstvi lidi se budou ptat.. my budeme vysvetlovat...
pak mozna boxerforum.cz.. ale to uz je JINE..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hrabe_X napsal:
Začne to likvidací webů a skončí to zákazem prodeje náhradních dílů mimo značkový servis. Z dnešní doby a omezování svobody bych fakt blil.
jj byrokraticka tyranie.. jak si to nechas libit, muze te umorit.
17 cm
jo...
17 cm
hicks napsal:
mne se zatim nejvic asi libi to, co mi ted rikal Servisak:
sgwmb.cz
at jsou za kkty.. bude to vecne memento "wilkommenkultur" mistniho dealerstvi lidi se budou ptat.. my budeme vysvetlovat...
pak mozna boxerforum.cz.. ale to uz je JINE..
pojmenovat to můžeš jakkoliv... ale hlavně nepouštět starou doménu, jen ji z neaktivnit a nastavit tam přesměrování na novou.
Nový lidi tohle fórum pod nesmyslným názvem prostě nenajdou.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
pojmenovat to můžeš jakkoliv... ale hlavně nepouštět starou doménu, jen ji z neaktivnit a nastavit tam přesměrování na novou.
ja nechci aby se nekdo vozil po Milosovi...
17 cm
Mr GS napsal:
když doména nebude aktivní, tak jak by se někdo mohl vozit?
Mr GS napsal:
ja se obavam, ze to asi nestaci a muzou soudne vymahat prevod.
17 cm
To se hádat nebudu, ale přijde mě to jako blbost. Jak někdo může vymáhat doménu, pokud je nefunkční a nezpůsobuje ani škodu ani neoprávněný obohacování protistraně? Ta doména je originální. Není to, jako když "někdo" ukradne stejnou doménu, jen s jinou koncovkou a dělá si na to nárok.
Tohle je originální doména a když si na tom někdo nezaloží byznys, ani tam nebude škodit jiným způsobem, jako třeba vydávat se za stránky výrobce a poškozovat tak značku, tak to snad nemůže být problém?
Mr GS napsal:
ja se obavam, ze to asi nestaci a muzou soudne vymahat prevod.
Taky si myslím.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Mr GS napsal:
To se hádat nebudu, ale přijde mě to jako blbost. Jak někdo může vymáhat doménu, pokud je nefunkční a nezpůsobuje ani škodu ani neoprávněný obohacování protistraně?
jednoduse.. muzou argumentovat, ze brani vykonu jejich prav.. napr. ze tam chteli pustit veeeledulezitej portal a ted nemuzou.. a maji skody.. a on se bezduvodne obohatil.. atd.
17 cm