zas vyssi wunderlich je tak vysokej, ze uz to pry ovlivnuje chovani motorky ono tech 50 koniku neni zas tolik kdyz potrebujes zrychlovat nad stovkou..a kdyz k tomu bude takova plachta tak to asi moc nepomuze, chce to nejakej kompromis..
Miluju bublinky
Skusal niekto original plexi na dakare alebo kopiu od Puig namontovat za pomoci nejakej konzoly(co nie je problem) pod inym uhlom, aby bolo plexi kolmejsie a tym padom aj vyssie a funkcnejsie.
Teraz mam plexi zdvihnute oproti originalu asi o 2 cm, ale stale to nepostacuje a vzduch a hmyz mi ide rovno na prilbu.
Ma to vobec vyznam? Splní to ucel? Nepraskne plexi pri vyssej rychlosti?
JuriK přiložený následující obrázek:
Nevím,jak s originálem, ale já mám to tříšroubový plexi (starší varianta) PUIG a
pod horní šrouby jsem dal asi centimetrový podložky..takže je víc postavený.
Mušky na helmě mám, ale i ve 150 km/h je to pohodová jízda...
Plexi se trochu hejbe, ale zatím neprasklo...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Zdar chlapáci, mám GS 650 r.v. 2002 a chci se zeptat jest-li někdo nemáte popraskaný plexi ale kompletní od fy. PUIG a to jak tříděrový tak i čtyřděrový origo na moje pokusy s nakřížením, samozřejmě bych koupil nebo vrátil nebo můžu nabídnout spoilery na chrániče rukou. jb.
Je evidentní, že tohle plexi se konstruktérům moc nepovedlo, ať sedím jak sedím, turbulence mi hází helmou a není slyšet ani vlastního motoru... Když si dám ruku nad plexi, nááááájednou je to lepší, tudíž --> VYMĚNIT NEBO PRODLOUŽIT
Docela mne zaujalo následující plexi: http://www.ztechn...GS_600.jpg ... Má otázka zní, zda-li ho někdo již má odzkoušené? Jezdím převážně silnici...
to druhe ma kamoš z BA a povedal že to fučí taky. ja som si svoje plexy tiež podložil o nejake tie 2cm podložky a nepomohlo. tak som prirobyl zvýšenie plexy podla predlohy TURATECH a už je to o móóóóc lepšie.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Je evidentní, že tohle plexi se konstruktérům moc nepovedlo, ať sedím jak sedím, turbulence mi hází helmou a není slyšet ani vlastního motoru... Když si dám ruku nad plexi, nááááájednou je to lepší, tudíž --> VYMĚNIT NEBO PRODLOUŽIT
Mám stejné plexi, su vysoký 187 cm a to plexi je úplně na ho.... Dělá to tak strašné turbulence, že při 50 km/h to dělá šílený kravál (Nolan N102).
Má někdo zkušenosti s opravdu dobrým plexi, které by nedělalo takový binec?
Jo a mám rok 00, 650GS