Michal80 napsal:
A já tam seděl poprve na GSu HraběX,protože Bohušovo nebylo výškově pro normální bělochybylo to fajn...
Jo moje GS bylo v té době zánovní, 9ti letý stroj.
Pokud Vám nevadí ventily navíc, dovezu osobně ukázat. Beztak se v roce výroby mého 4ventilu 2ventily stále vyráběly.
Tuším, že náš BMW guru Tonda tam byl ještě na japoncovi a možná právě tam přeskočila finální jiskra, která zavirovala jeho systém na BMW GS forever.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
a na čich krámu se naučil tak dobře opravovat?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Na 11tkách se naučil měnit olej a filtry, na 1150 se naučil něco o elektrice, měnit ložiska a gufera a na 1200 se naučil půlit motory a všechno ostatní.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Petanek napsal:
Dne 18.5.2019 je volný termín na Setkání na Santově. Tak nevím kde soudruh udělal chybu
Tak tenhle termín jsem chtěl úplně nejvíc a byl obsazen!Prošli jsme s paní hospodskou všechny termíny až do konce května a nebylo nic! Pouze jeden termín,kde by jsme byli společně se svatbou, která by byla nahoře.To by ale nebylo ideální. Takže u mě chyba určitě není. Navíc paní hospodská by měla mít můj telefon,kdyby něco.A že by se uvolnil termín, který jsem chtěl jako první mi určitě vědět nedala.A ten termín si pamatuji, protože, když jsme se o něm bavili,tak mi říkala, že v tom termínu je sjíždění Moravice. Proto tenhle termín nedopadl ani na Podhradí. Tak se letos alespoň kousek svezeš a další rok musíme být rychlejší.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Dnes jsem mluvil s recepčním z kempu. Restaurace je otevřená, místa v chatkách zatím jsou (kdo chce, může si rezervovat na +420 731 485 665 nebo přes rezervační formulář http://www.autoke...rvace.html ). Kdo nebude chtít stavět v sobotu 25.5.2019 stan nebo spát pod širákem a budou volná lůžka, tak se dá domluvit přímo na místě.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Nic jsem neřešil ono to nějak dopadne.... snad. Původně jsem myslel že se mnou pojede tchán ale nechal to vyšumět nechtěl jsem řešit případné krizové situace tak jsem myslel že zarezervuji spaní dopředu....Teď jedu sám a nějak si poradím...
Jinak jsem včera odhlásil veteránské značky a dnes mi motorku žena přihlásila na bílé.... prej to nejde sice to vypadalo že tam dovezu motorku na vozíku bez značek ale mám je!
TAKE IT EASY
Lukes, cekal sem na tebe do 16 nula, nula...
jinak su rad ze semse skamaradama zase videl, igdyz enom na chvilu.tak dneska krasnych 300 na starym verglu.
Kupredu spatki ni krok...