Tak jsem si od Kuby jednu sadu vzal. Instalace skutecne velice jednoducha. Prozatim nebyl cas provest synchronizaci, nicmene jsem s tim ujel cca 30 km a asi ani neni treba ji delat. Placebo efekt se dostavil ihned - urcite ma motorka o 2 kone navic a ten kroutak taky poskocil o 1-2 Nm
Ucite je mozne rict, ze ubyly vibrace a jelikoz mam jednosvicku, tak zcela zmizelo pocukavani pri konstantni rychlosti. Jinak, jak bylo psano v jinem vlaknu, jsou vstriky hlucnejsi a je zretelne jejich cvakani.
Kazdopadne spokojenost a zpet na puvodni menit nebudu.
Jo a mam tam chip Stage8 od Johna.
Upravil lebi dne 31.03.2019 22:37
Tak dnes jsem vstřiky namontoval, opravdu to není žádná věda, jen klasicky když dělám něco poprvé, chce to trochu opatrnosti. Z hlediska cvakání, ano pokud máte svůj motor naposlouchány, něco se změní, nicméně nepředstavujte si zvuk kladiva dopadajícího na kovadlinu… v podstatě to zanikne v ostatní kakofonii zvuků, co se z toho motoru ozývají.
Z hlediska změny při jízdě, jde lepe odspoda a tolik necuká při konstantní 50km/h. Nové vstřiky jsou tedy poznat a za ty peníze myslím skvělí poměr „ceny / výkon“ Motku mam v sériovém stavu, věřím že s čipem by to bylo komplet bez cukání. Z hlediska seřízení alespoň u mě není třeba nic řešit .
Ahoj, jen info, že jsem odeslal všem, co u mne objednali k dnešku.
Nabídka platí i nadále. Pokud chceš, můžeš se pro jednu sadu zastavit ve čtvrtek v Modřanech.
Kuba
Hojda! Tak jsem dnes taky namontoval, po týdnu lehce doladil synchro, pro jistotu i reset ŘJ a při ostřejší jízdě dom rozčarovaně nic nepoznal. Ale po kávě (bez), vychladnutí a přepnutí na oblíbený kochací mód opravdu potvrzuji zklidnění motorky v nižších otáčkách, včetně úbytků vibrací a větší použitelnost dlouhé 6 na okreskách. Takže za mě díky, Kubo!
kolous napsal:
Hojda! Tak jsem dnes taky namontoval, po týdnu lehce doladil synchro, pro jistotu i reset ŘJ a při ostřejší jízdě dom rozčarovaně nic nepoznal. Ale po kávě (bez), vychladnutí a přepnutí na oblíbený kochací mód opravdu potvrzuji zklidnění motorky v nižších otáčkách, včetně úbytků vibrací a větší použitelnost dlouhé 6 na okreskách. Takže za mě díky, Kubo!