offroadtrip napsal:
...Nabízim do placu 1 kus WV Transporter pro základní tábor s obžerstvením / nářadím, nebo na odvoz Šchrottu ( odřídit si ale budeme muset svépomocí ).
Prostředky k případnému obžerství si každý zajistí sám. Není to závod okolo bufetu le týmový Marathon.
Pokdu se mi nepodaří zajistit přívěs na odvoz případné porouchané motorky z trasy, tak dám vědět.
Nebýt toho, že o 4 dny pozděj jedu do Rumunska, okamžitě bych se přihlásil.. Nechci ale zanedbat přípravu a tříštit síly na dvě akce krátce po sobě.. Pokud bude podzimní marathon, předem se hlásím... P.S. Mám rád výzvy podobného zaměření...
Tom_P napsal:
Roberte, co myslíš, zvládnu to? Nejsem si jistej a nerad bych brzdil ....
Stopro to zvládneš, ale ne v požadovaném tempu. Promiň za upřímnost ale tenhle podnik nebude v takym poklydu jako naše minulá projížďka a při chybách hrozí pád + odření motorky a tý tvojí novicky by byla škoda.
Robert přiložený následující obrázek:
[161.54Kb]
Upravil Robert dne 15.04.2009 22:49
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
To Robert : ta tvá oranžová koza je při pádech asi otěruvzdorná, ale má tak do 5OO ccm a 100 kg , a to bys byl těžce zvýhodněný proti ostatním hrošíkům... Navrhuju přivázat ti na záda pitel cementu a na nosič další... a včíl mudruj..
bluesbery napsal:
To Robert : ta tvá oranžová koza je při pádech asi otěruvzdorná, ale má tak do 5OO ccm a 100 kg , a to bys byl těžce zvýhodněný proti ostatním hrošíkům... Navrhuju přivázat ti na záda pitel cementu a na nosič další... a včíl mudruj..
Ta koza má 650 cm3 a nalytá váží 150 kg + já vážím dalších 117 kg + hadry helma boty 10 kg..... takže já jsem s 277 kg ta největší chudinka tohohle podniku.
Ta motorka je strašně malá....Jo a jsem delší než vona a vypadám na ní jak rytř Yedy ze StarWars.
Takže správně bych měl hned na startu dostat nejaký ty body navíc...typuju třeba tak 1536 bodů.
[96.93Kb]
Upravil Robert dne 15.04.2009 23:19
bluesbery napsal:
Ta koza má 650 cm3 a nalytá váží 150 kg + já vážím dalších 117 kg + hadry helma boty 10 kg..... takže já jsem s 277 kg ta největší chudinka tohohle podniku.
Vše ti věřím, jen ne těch 117... Jednou či 2x jsme sedeli sppolu u K4 a na tu váhu jsi rozhodně nevypadal... nebo že by narostly zimní zásoby... ?
bluesbery napsal:
Vše ti věřím, jen ne těch 117... Jednou či 2x jsme sedeli sppolu u K4 a na tu váhu jsi rozhodně nevypadal... nebo že by narostly zimní zásoby... ?
Tak tomu věř, já mám těžký kosti a hlavně tu na břiše.
[149.15Kb]
Jo , tak na jistou březost to vypadá...nicméně nechci zlehčovat tvou pozici na Marathonu, jen proto, že jedeš na tom prdítku... Nic ve zlým...
Jel bych taky rád, ale časově to nestíhám díky Rumunsku. Pokud se sejde prima parta na podzim, rád se přidám v ktérémkoli družstvu.. (pokud mě někdo přizve)
Upravil bluesbery dne 15.04.2009 23:27
Já bych ty lehké stroječky tadyzakázal Mě to váží 250kg + já s botama a hadrama cca 95kg tj celkem skoro 350kg. A to je nečestné a nesportovní :-) Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...