Ano mohl jsem mít už dva motory za tu cenu, ale to jsem dopředu vědět nemohl. Zaplatit jsem musel jinak to nejde když si motorku prebiram po provedeném servisu. Pak se vrátím s reklamaci při které najdou údajnou další závadu a pak se to zase opakuje zaplatím zase to teče a reklamuju to. A postupně se cena za opravy stupňuje. Nyní jsem na 34tis a z moto stále teče olej bezezmeny. Už mám sto chutí jim to vzít a půjčit si na další opravu v jiném servisu. Věřte že mne nebavi stále platit a ho... Z toho. No řeknu vám že mám za sebou hodně probdelych večeru včetně toho dnešního.
Upravil TURPIA dne 17.08.2019 04:47
BMWgds-Měl jsem za to, že smyslem této komunity je sdělit svůj problém a doufat že měl někdo podobný problém a zná na něj odpověď, konec konců víc hlav víc ví. A až já konečně vyřeším svůj problém můžu být nápomocný s jeho řešením a ušetřit tak někomu peníze a starosti a vyhnul se tak tomu co jsme zažil já. Jméno servisu jsem neřekl záměrně, protože to už řeším s právníkem a byl jsem upozorněn abych se tomu vyvaroval aby se mi to nevymstilo (pomluva značky atd. Ale pokud jsi nabyl dojmu, že nejsem přínosem pro tuto komunitu stačí říct.
TURPIA napsal:
BMWgds-Měl jsem za to, že smyslem této komunity je sdělit svůj problém a doufat že měl někdo podobný problém a zná na něj odpověď, konec konců víc hlav víc ví. A až já konečně vyřeším svůj problém můžu být nápomocný s jeho řešením a ušetřit tak někomu peníze a starosti a vyhnul se tak tomu co jsme zažil já. Jméno servisu jsem neřekl záměrně, protože to už řeším s právníkem a byl jsem upozorněn abych se tomu vyvaroval aby se mi to nevymstilo (pomluva značky atd. Ale pokud jsi nabyl dojmu, že nejsem přínosem pro tuto komunitu stačí říct.
Tak s prominutim vetsi srac.ku jsi vyplodit nemohl.. prinosem by bylo kdybys rekl co je to za servis a ušetřil tim ostatním clenum případne problemy a samozrejme tim i peníze kdyby nahodou takovy kvalitní servis se nekdo rozhodl navstivit. Nebo co jsi chtel? Tady zjistit cim to je a bezet do servisu jim to rict a ukazat jim jak to maji opravit? A pokud ti právník poradil abys nikde nerikal to co se ti skutecne stalo, tzn. Skutecny stav veci, zadne lži a vymysly tak to ti rovnou reknu ze to je urcite kvalitni pravnik a oskube te jako servis.. takze ANO, tvoje vlakno neni prinosem pro ostatni. Plakat ze te nekdo oskubal a motorku neopravil muzes na nejakych holcicich diskusích. tam taky nechteji pomoct ale jen se vyfňukat.. řeším podobny problem s autem a zalozil jsem servisu Mercedes-Benz Praha s.r.o. (klidne ho tu napisu) dokonce instagramovy profil.. hezky je tam v kazdem prispevku vyjmenuji, vyfotim a pridam co vsechno zku.rvili, mam tam napsano kdo je autor příspěvků a hotovo.a budu jim tam delat reklamu tak dlouho dokud to auto budou kur.vit... neni to zadna pomluva ver mi, vsechno co tam je, je pravda a holy fakt. A kdyby me dali k soudu? Ok, at prokazou oni, ze to pravda neni, ale vzhledem k zakazkam to bude dost vesely.. a na plnou hubu, stejne jako tam napisu, ze Mercedes-Benz Praha s.r.o. rozhodně nedoporucuji!!! A myslim si ze pokud se na zaklade moji konkretni zkusenosti rozhodne tam nejet, tak jsem rozhodne nekomu usetril starosti. A vo vo vo tom to je.. asi nikdo nechce aby byl jako ja 34x v servisu za tri roky. A auto mu tam stravilo 312 dni (skoro rok) a to jsem jim nedal protoze to je v zaruce ani korunu...
Upravil bmwgsa dne 21.08.2019 08:30
Když se podíváš jak se to vlákno vyvíjí tak zjistíš že to je konverzace problem a následné možné řešení dle zkušeností ostatních. Pak následoval jejich zájem jak to dále probíhá. A ano pokud servis uvázne na mrtvém bodě hledám informace jinde protože je v mém vlastním zájmu aby byl problem nalezen. Věřím že máš patent na rozum a jediné tvé řešení je to správné a tvá nutkavá touha všechny poučovat té nutí ostatní karát za jiný postup.
TURPIA napsal:
Když se podíváš jak se to vlákno vyvíjí tak zjistíš že to je konverzace problem a následné možné řešení dle zkušeností ostatních. Pak následoval jejich zájem jak to dále probíhá. A ano pokud servis uvázne na mrtvém bodě hledám informace jinde protože je v mém vlastním zájmu aby byl problem nalezen. Věřím že máš patent na rozum a jediné tvé řešení je to správné a tvá nutkavá touha všechny poučovat té nutí ostatní karát za jiný postup.
Netvrdim ze muj postup je spravny ale vzhledem.k tomu, ze nejsem jediny kdo te vyzval abys napsal o jaky servis se jedna (dokonce jeden servis rovnou napsal ze oni to nejsou) tak jsme vsichni podle tebe blbci... a ano, porad si myslim ze tvoje vlakno neni v nicem prinosne, ba naopak - ponekud skodi..
Upřímně tvůj postup je nám úplně fuk. Jsou tu lidi co se v báwech vážně vyznají, servisáci co dělají jak v autorizovaných servisech, tak na sebe, lidé co na tom jezdí roky a mají nespočet zážitků jak s autorizovanými, tak neautorizovanými servisy u nás i v zahraničí, se závadami všeho druhu.
F 650 je kafemlejnek. Pár lidí tu psalo, že ti servis valí klíny do hlavy.
Tvůj postup/přístup tě dostal do situace, kdy nemáš pojízdnou motorku, nemáš prachy, sezóna se chýlí ke konci. Jediný co máš je nasraná partnerka
Proto se tohodle způsobu řešení drž zuby nehty a na místní rady a názory nedbej
Nikoho jsem blbcem nenazval a za každou radu nebo tip jsem rád. Pokud jsi nabyl dojmu že mě vlákno škodí tak mne můžeš nahlásit a nechat vlákno smazat.
Xarrov - chtěl jsem jen zjistit zda s tím měl někdo zkušenost, protože jsou tu kluci co se v tom vrtají x let a mají zkušenosti to je celé. Autorizovaný servis volím vždy ať už auto nebo moto. V tomto konkrétním případě se vracím do toho servisu už jen proto, že uplatňuji záruku protože už v tom nějaké peníze jsou a jako každý mám své finanční limity takže bohužel nemůžu zaplatit jiný servis. Nevidím důvod proč by se měl někdo do mne navazet za to že jsem zvolil ten či onen postup.
TURPIA napsal:
Autorizovaný servis volím vždy ať už auto nebo moto.
to je jak kdybys rikal, ze pokazdy chodis k doktorovi, kterej je MUDr.
...neni servis, jako servis...
zadruhe - identita servisu - pokud se bojis to napsat verejne, tak budu rad, kdyz se to dozvim alespon v soukromy zprave.
nicmene, pokud nebudes pouzivat obraty typu "tam nejezdete", riziko pro tebe je imho minimalni az zadne. Popisujes a hodnotis svuj problem, na tom neni myslim nic, za co by te obcanskopravne mel nekdo popotahovat.
Nicmene jakekoliv pripadne VYHRUZKY servisu doporucuji ihned publikovat.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2