Kurňa v neděli nemůžu, a že bych jel. Psal mi ješte teď v noci Mosquito, co zítra. Zítra bych já mohl, spíš po poledni, tak jestli si to ještě stihnete přečíst, dejte vědět. Ty Dobřany bych mohl, jak navrhuje Bečka, ale zítra... Neděle práce na chatě... :-(
Radek
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
zejtra má pršet..
uvidíme , jak to dopadne s ostatníma...
ja tam mam v neděli namířeno
machradek: určitě se někdy domluvíme a vyrazime...můžeš i třeba v tejdnu? hlavně, že je pivo ftlamě
becka napsal:
zejtra má pršet..
uvidíme , jak to dopadne s ostatníma...
ja tam mam v neděli namířeno
machradek: určitě se někdy domluvíme a vyrazime...můžeš i třeba v tejdnu?
Jasan, klidně v týdnu :-)
Ráno se sem kouknu, co se děje...
Jasně že jo. Začátkem května přezouvám zase na silniční gumy a do té doby bych se tam rád podíval. V neděli jsem už tak napůl domluvenej s někým jiným někam jinam, ale kdyby dotyčnej nemoh (nebo měl zájem navštívit tankodrom ), přijedu do Dobřan.
Dotycnej v nedeli muze
Na tankodrom se rad podivam, ale se silnicnima gumama v tomhle pocasi tam toho moc nevykouzlim
Jasně že jo. Začátkem května přezouvám zase na silniční gumy a do té doby bych se tam rád podíval. V neděli jsem už tak napůl domluvenej s někým jiným někam jinam, ale kdyby dotyčnej nemoh (nebo měl zájem navštívit tankodrom ), přijedu do Dobřan.
Dotycnej v nedeli muze
Na tankodrom se rad podivam, ale se silnicnima gumama v tomhle pocasi tam toho moc nevykouzlim
Dotycnej v nedeli muze
mám ti vzít řetězy?
Staci jen na predni
Upravil motyka dne 18.04.2009 20:54
Hurá jedu v neděli též
Chatu jsem "vyřídil" dnes, po přečtení a vyhodnocení kdo kdy pojede. Takže tedy v neděli.
Někdo psal v půl jedné na pumpě v Dobřanech, platí to?
Díky