bulda napsal:
Chlapi, může se k Vám přidat i nováček na těchto srazech? Pokud by Vám to nevadilo, přijel bych pokecat a byl bych Pa-Ne s přespáním v chatě.
Chlape neni problem doraz , radi prijmem novou krev, jinak cti dobre veskere info, hlavne jak se tam dostat a spani v chate je na pankace , proste kam lehnes tak lehnes , karosku prop jistotu sebou madrace jsou ale ne urcite pro vsechny
Upravil schrek dne 13.08.2019 20:12
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
bulda napsal:
Chlapi, může se k Vám přidat i nováček na těchto srazech? Pokud by Vám to nevadilo, přijel bych pokecat a byl bych Pa-Ne s přespáním v chatě.
Chlape neni problem doraz , radi prijmem novou krev, jinak cti dobre veskere info, hlavne jak se tam dostat a spani v chate je na pankace , proste kam lehnes tak lehnes , karosku prop jistotu sebou madrace jsou ale ne urcite pro vsechny
Kamo je , ale jedes kus vojenskym prostorem je to na tobe cena, kdyz te chytej 10.000,- , ale v patek odpoledne by nemuseli, je to jen okraj , ale zatim nejsou vyvesene informace o vycviku v zari
Čeština můj koníček
Tak a je to tu je plno. Takze pokud jeste nekdo chcete uz jen jako nahradnik a urcite jen do stanu jak to tak vidim.
Upravil schrek dne 20.08.2019 21:34
Čeština můj koníček
POZOR POZOR POZOR - je možné, že nebudete moci projet přes vesnici Jívová je kompletně uzavřena, ale dnes jsem tam byl a projel jsme je to sice rozkopané , ale šlo to, nicméně místní mi řekli že každý den po 16:00 to už jde projít, doporučuji využít cestu číslo dva a nebo objet uzavírku po polní a lesní cestě viz obrázek
Jen připomínám, že akce se koná za každého počasí, dnes už se mi volalo více lidí zda akce bude z toho se 4 už omluvili, že asi nedojedou, jelikož nebude pěkně. Je to vždy o prioritách, když před dvěma lety pršelo fest dojeli někteří až ze Salzburku .
Už se na Vás všechny těším.
Čeština můj koníček
Mimochodem nejede někdo v pátek někde ze směru Plzeň, Humpolec, ...? Klidně bych někoho vzal do party. V pátek mám dovolenou, tak vyrazím někdy dopoledne a rozhodně ne po dálnici. Času mám dost.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
vsezved napsal:
Mimochodem nejede někdo v pátek někde ze směru Plzeň, Humpolec, ...? Klidně bych někoho vzal do party. V pátek mám dovolenou, tak vyrazím někdy dopoledne a rozhodně ne po dálnici. Času mám dost.
Prijedes na sraz? Nebo dojedes primo na misto? Kdyby si dojel brzo tak ja tam jedu uz v 13 chystat. A pak na sraz k Milotelu.
Jinak z Humpolce pojedes na Blansko a pak vyskov a dal ne ? Napis uzivateli Palfy jede z Blansla ale nevim kdy.
Čeština můj koníček
Zákaz vjezdu do obce Jívová ignorujte vjezd povolen dopravní obsluze, kdyby měl někdo problém , jedete na chalupu na Smilov a jinak se tam dostat nedá. Dneska jsme to řešil přímo v Jívové. Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Shreku, asi jsem to blbě spočítal. Nevím co dřív.
Mrzí mě to ale asi nedorazím. To se rozlouskne zítra večer. Co a jak musí být a co a jak má prioritu.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Shreku, asi jsem to blbě spočítal. Nevím co dřív.
Mrzí mě to ale asi nedorazím. To se rozlouskne zítra večer. Co a jak musí být a co a jak má prioritu.
Oki kdyz nedojedes prosim posli za sebe nejakou nahradu, nebo hlasi se tu nekdo dobrovolne.
Čeština můj koníček
Jen informace, pokud budete chtit nekdo volat v patek tak budu na telefonu (telefon mam v profilu) 8-13, 15:50 - 16:30 a pak jedine na WhatsUp a nebo na pevne v chalupe 588 118 309, pokud teda zas nevypadne satelitni spojeni
Čeština můj koníček
Kdyby se nekdo chtel jeste pridat tak tu mam 4 volna mista mozna 6 holt nekterym se zmenili plany .
Upravil schrek dne 05.09.2019 22:53
Čeština můj koníček
Takže lidičky máme tu další volná místa takže celkem 6, ti co se omluvili ze zdravotních důvodů chápu to si člověk nevybere, ale připadne mi, že když někdo napíše den dva před akcí, nebude pěkně tak nejedu i když ví že kapacita je omezena a lidi co by rádi jeli, už samozřejmě mají jiné plány, když bylo plno.