Jsem teď na dovolené, ale o víkendu po dovolené chci jet na závody do Hořic (ze soboty na neděli 17.-18.8.), tak to spojím z návštěvou Vevise v lazaretu a peníze přivezu Monči osobně.
Upravil Tonda dne 04.08.2019 19:02
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ahoj kluci, Vevise osobně neznám ale podle vás je to asi dobrej kluk. Taková situace se může stát každému z nás, proto také přispěji. Držím palce a přeji rychlé uzdravení.
Upravil vlastags dne 05.08.2019 14:47
Ahoj všem,
moc sem už nechodím,ale tahle zpráva mě dostala... Co na to říct? Peníze jsem poslal a palce budu držet. Pavle drž se! A kdo budete vědět něco nového,informujte...
Díky R.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tak vcera 580km...vzal sem tam Pajovi aji ten model 80 g/s co sem od vas dostal do nemocnice, me to pomohlo koukat na motorku...
Kupredu spatki ni krok...
Je to mladej kluk (relativně) tak se zahojí. Taky odesláno za mě i Evíka. Tamtamy zašustily, že by se prej měl přesunout někam na Kladno, to by se případná návštěva z mé strany dělala lépe. Ale co je na tom reálného, to zatím netuším.
Tak Pavle srůstej a táhni ze špitálu co nejdřív.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
i když Vevise neznám, přispívám korunkou a oživuji téma, snad se přidají další...
Hlavně přeji ať se uzdravíš...
Mustang, Kyvačka 250, Suzuki VS600 Intruder, Suzuki VS800 Intruder, BMW R1150GS, Yamaha TDM900, BMW R1150GSA[/i]
vevise znam jen z prispevků z tohoto webu, jsem presvedceny, ze si lidi maji pomahat, kdyz to jde, takze taky posilam financni prispevek a preji ryhlé uzdravování
vyky
Vevis mě přivedl ke dvouventilům a jako bonus k tomu bylo seznámení s lidičkama, kteří jim také propadli. Většina z nich se účastní v tomto vlákně. Přidávám se s velkou morální a malou finanční podporou. Pavle, drž se. Ota
www.advbox.cz
Zena sice nemela uraz na, ale taky se nam obratil trocha zivot, posilam taky nejake koruny. Hlavne se uzdrav.
Upravil schrek dne 14.08.2019 21:39
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
V sobotu jsme se synem a kamarádama navštívili "strejdu" Vevise, když jsme jeli na závody do Hořic. Pevně věřím, že se z toho dostane, alespoň do stavu, aby mohl samostatně fungovat - má velkou podporu od svých nejbližších a kamarádů. On to dá - je to bojovník. Monika s dětma jsou taky skvělí - neustále ho motivují k tomu aby vnímal, zkoušel s nějakou končetinou alespoň trochu pohnout... Mají můj velký obdiv jak jsou houževnatí a vytrvalí. Peníze za sebe, Chosého a Joa jsem předal - snad ta dávka kyslíku Vevise pořádně "nakopne". Držím palce a určitě se zase zastavím zmáčknout ti ruku kamaráde - Monča ti to určitě vyřídí, až si to tu přečte.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
No Toníku, líp bych svoje pocity z návštěvy u Pavla nepopsal. Sdílím tvoji naději a víru, že to Vevis zvládne a všechna ta podpora rodiny, přátel, zdravotníků a jak vidíme, i lidí odsud, kteří jej mnohdy ani osobně neznají, bude k užitku. Je fajn, že se ten duch jednoty a touhy pomoci potřebnýmu, z týhle party nevytrácí. Děkuju všem a přispívám samozřejmě
Byl jsem v sobotu na návštěvě s Tondou a kamarády u Pavla. Vše co Tonda píše je absolutní pravda. Snad Vevis dostane v kyslíkové komoře pořádný kopanec do nervového systému a po návratu nám řekne, zda chtěl Toníka pozdravit a obejmout nebo nakopnout, že ho budí a drtí mu ruku.
Monika, Pavlovi děti, všichni jeho blízcí a kamarádi, kteří ho pravidelně navštěvují jsou naprosto úžasní a díky nim to určitě dobře dopadne, ačkoliv k uzdravení Pavla čeká ještě dlouhá cesta. Držím pěsti! H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jsem v kontaktu s Veviskou, tak nemám moc co sem napsat, ale fakt mě to dostalo. Držíme všechny palce, pomoc předám radši osobně, ať mám o důvod víc zajet na návštěvu. Život je fakt křehkej, dávejte na sebe pozor všichni.
Ahoj všem , moc jsem nechodím pro samou práci nečtu a nevím a koukám jako blázen co se stalo ,,, , pozdrav pro Vevise a držím palce za uzdravení ,, určitě si tam k Vám do Machova cestu najdu až to půjde ,, a příspěvek poslán ,,
když ho miluješ není co řešit