Pod dnesni porade s Mr. Randolfem a Mr. Blueberrym je sraz ZITRA okolo seste PM NEKDE v Brne...
ja budu vyjizdet okolo 4pm z prahy, v brne pujdu do Ikei a pak mam volno.
V planu je projizdka, mozna lehky off po vlasti moravske.. pak papani. Pripravuje BB + Randolf.
Pripadne se muze nekdo pripojit po D1...
Meli bychom se dohodnout na konkretnim miste - navrhuju ten sraz ve Vankovce. Presneji, zapadni strana. http://www.mapy.c...0Vankovky.
Nebo klidne i u te Ikey (shopping park Brno), pokud chcete.. mne je to vicemene fuk.
Meli bychom se dohodnout na konkretnim miste - navrhuju ten sraz ve Vankovce. Presneji, zapadni strana. http://www.mapy.c...0Vankovky.
Nebo klidne i u te Ikey (shopping park Brno), pokud chcete.. mne je to vicemene fuk.
klidne tu Vankovku... at vim, co toje
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to Hicks: na D1 bych uz nejel...tam motorkare trestaji jak ve stredoveku....o hlavu kratsi.....tak na to Kubo bacha...radeji zustan v zemi krale Miroslava...nez vyrazet do tej riti...
nevim, ale klidne mi napis na ICQ, zeptam se kluku...
17 cm
Vjetrnik napsal:
to Hicks: na D1 bych uz nejel...tam motorkare trestaji jak ve stredoveku....o hlavu kratsi.....tak na to Kubo bacha...radeji zustan v zemi krale Miroslava...nez vyrazet do tej riti...
mno ani mi nemluv, mam skoro najezenou svoji alabastrovou depilovanou pokozku...
btw: tady vidis, ze helma co vydrzi naraz neni vse...
17 cm
Vjetrnik napsal:
mno ani mi nemluv, mam skoro najezenou svoji alabastrovou depilovanou pokozku...
btw: tady vidis, ze helma co vydrzi naraz neni vse...
Smutne je, ze s kymkoli se bavim o moto nehodach (nevim proc, ale od te doby co mam motorku o tom se mnou kazdy navazuje rozhovor... ), kazdemu rikam, ze podle mne nejhorsi pro motorkare na ceskych silnicich jsou svodidla... zajimalo by mne, kdo je vymyslel... vzdyt motocykly zde jezdily skoro stejne dlouho jak auta.
Roztec mezi sloupky svodidel je cca (opravte mne) 3 metry... delka bezneho motorkare klouzajiciho po zemi je cca 2 metry (ano, nekdy klouze nohama napred, ale toho zase asi sejme pricna plocha svodidla do hlavy). Jakou ma sanci, ze ten sloupek NETREFI? Proc jsou temer vsude v americe svodidla BETONOVA a navic jeste sklonena, aby silu narazu rozlozila do dvou smeru?
randolf napsal:
Smutne je, ze s kymkoli se bavim o moto nehodach (nevim proc, ale od te doby co mam motorku o tom se mnou kazdy navazuje rozhovor... ), kazdemu rikam, ze podle mne nejhorsi pro motorkare na ceskych silnicich jsou svodidla... zajimalo by mne, kdo je vymyslel... vzdyt motocykly zde jezdily skoro stejne dlouho jak auta.
Roztec mezi sloupky svodidel je cca (opravte mne) 3 metry... delka bezneho motorkare klouzajiciho po zemi je cca 2 metry (ano, nekdy klouze nohama napred, ale toho zase asi sejme pricna plocha svodidla do hlavy). Jakou ma sanci, ze ten sloupek NETREFI? Proc jsou temer vsude v americe svodidla BETONOVA a navic jeste sklonena, aby silu narazu rozlozila do dvou smeru?
a co teprv dnes modni LANOVA svodidla?... pry ale zase zastavy nakladak.. udajne.
Ad. USA - asi je to o penezich...
17 cm
randolf napsal:
a co teprv dnes modni LANOVA svodidla?... pry ale zase zastavy nakladak.. udajne.
Ad. USA - asi je to o penezich...
Nazdar, lanová svodidla mi přijdou jako kráječ na brambory kerým mamina každoročně chystá bramborový salát na Vánoce ... jenže tyto svodidla krájí motorkáře nejmíň napůl
Jiank Hicksi,co nejaka projizdka ? Sidlim s mašinou cca 15 km od |Benešova ...
Jedu i když jízda dále zdá se býti nemožná !
jee ten medard je peknej, zarazuji do sve sbirky.. diik
btw: sleduju to od rana.. rakousko nevypada moc dobre zatim.
http://www.wetter...rodOSf.htm17 cm
Vjetrnik napsal:
to Hicks: nebude-li prset, nezmoknes...
Stale chces, abych jel? To by jsi zmokl zcela jiste....znas mne...
podle mne dostanu povjetrnostni kotel jenom proto, ze jsem ti zavolal... Allah mne tresta preventivne
17 cm
jsem doma... HC vylet... hned zitra nahlasim poruchu, co se mi stala... olej. A Randolf prehrivani.
17 cm
Vjetrnik napsal:
to Hicks: chces rict, ze jsi domu dorazil ve 3:30, kdyz jsi psal Tvuj prispevek? A byli jste u more?
U more ne, ale bylo to fajn, az na ty poruchy
F800GS maji ocividne problemy s chlazenim (2 ze 2).
Ale jak jsem uz rikal - kdyz mi z chladice vytece 2 deci kapaliny a hladina v nadobce se nehne, je tam neco divne.
Randolf
Vjetrnik napsal:
to Hicks: chces rict, ze jsi domu dorazil ve 3:30, kdyz jsi psal Tvuj prispevek? A byli jste u more?
Ale jak jsem uz rikal - kdyz mi z chladice vytece 2 deci kapaliny a hladina v nadobce se nehne, je tam neco divne.
Randolf
Prosím podrobněji... Co teploměr? Ukazuje pořád čtyři dílky nebo to leze nahoru? A co ventilátor?A co voda v expanzce? Nechceš to napsat do tech. fóra? Ď.
Mikes
Nově s KTM... :-)
Vjetrnik napsal:
Randolf
Prosím podrobněji... Co teploměr? Ukazuje pořád čtyři dílky nebo to leze nahoru? A co ventilátor?A co voda v expanzce? Nechceš to napsat do tech. fóra? Ď.
Hicksova: Kontrolka oleje blika, vykricnik sviti, ukazatel teploty oleje blika na maximu (cca 10 carek).
Moje: Vykricnik sviti, ukazatel teploty oleje blika na maximu (cca 10 carek).
Takze teplomer: ukazuje maximum, postupne klesa (cca 10-20 min)
Ventilator: U Hickse nic, mrtvy, u mne jede furt(kdyz stojim)
Voda v expanzce: Jak pisu, porad je tam stejna hladina jak kdyz jsem to koupil... kdyz jsem 2dcl z chladiciho okruhu odpustil. Tam bych videl chybu.
Tech forum? nechci Napis to tam, pokud chces.. jsem liny
napisu report, omlouvam se vsem, nestihacka...
17 cm