no ja mam zase najedou... predek sjetej do strany. X gum predtim nic.
bud mi vyrostlo leve nadro, nebo to proste byla mekci smes po strane
Tohle přesně jsem viděl na Metzeler Tourance. Od tý doby, co se to dělá na Taiwanu, nebo kde, tak to stojí za howno.
Martě se to stalo, že měla sjetou jednu stranu na přední pneu víc než o 2mm. Od tý doby jsem tyhle obyčejný Tourancky zavrhnul.
A rozhodně to není tím, že by jezdila víc na jednu stranu. Najeli jsme spolu přes 100tis km a nikdy jindy jsem nic takovýho nepozoroval.
Toto mi nerob, ja som na tie gumy zvyknutý a nechcem experimentovať ... aj keď uvažujem vyskúšať tie nové michelin adventure, len ta cena ...
BMW R1200GSA r.v.:2010
Mr GS napsal:
Tohle přesně jsem viděl na Metzeler Tourance. Od tý doby, co se to dělá na Taiwanu, nebo kde, tak to stojí za howno.
Martě se to stalo, že měla sjetou jednu stranu na přední pneu víc než o 2mm. Od tý doby jsem tyhle obyčejný Tourancky zavrhnul.
A rozhodně to není tím, že by jezdila víc na jednu stranu. Najeli jsme spolu přes 100tis km a nikdy jindy jsem nic takovýho nepozoroval.
uz jsem to tam dopsal.. mam Tourance Next. Zkusim vyfotit...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Metzeler tourance - přední gumu jsem taky sjel z jedné strany víc. Taťka taky tu stejnou stranu měl bez vzroku a na druhé straně ještě cca 1mm. Geofre teď měnil tourancku a taky sjetá víc na jedné straně. Tož tak.
Ad. Víc se vždycky sjela levá půlka pneu
Upravil Spitfire dne 17.09.2019 11:07
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
S tými pirelli , posielam foto. Po 5000 km takýto stav prednej pneu. Pravá strana prednej pneu je KO. Zadná je ako nová.
cizmo přiložený následující obrázek:
Já už zkoumal co jsem začal dělat blbě, když jsem takhle divně sjel přední gumy dvakrát po sobě a zadní byly tak v půlce. Nad indexem jsem měl asi dva milimetry a po výletu do Rakouska jsem se vracel bez vzorku. Tak jsem rád, že konečně vím čím to je.