[quote]Emilio napsal:
[quote]Rybiz napsal:
[quote]Remus511 napsal:
Těch piv a nebo té techniky???
Vidíš takhe mě to brát nenapadlo... ale když už o tom mluvíš... :-D se nenechám přemlouvat... ani k jednomu... A na papání a bumbání u Vevise se těšíme s přítelkou oba... tam si vás poprvé prohlídnu live.. :-D
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
mencas napsal:
...kluci když si přečtete všechny příspěvky aníž by člověk hned vymýšlel co odpovědět na toto téma/vlákno tak zjistíte, že by se to tu rozdělilo na určité tábory...což NIKDO z nás nechceme že?!....proto si myslím, byť se budeme někteří z nás cítit omezeně, ale jak tu bylo už na fóru napsáno, TEMPO,KROK a SMĚR tohoto serveru udávají ADMINISTRÁTOŘI
hele nic proti adminum, mne tu prijdou zatim fakt rozumny a mam respekt, ale tohle je nesmysl...
Tenhle web je imho mix adminu, komunity a technologie... tohle prece neni zadna sekta :)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio napsal:
TO: Rybiz - jen aby ses nelekl,nehodil peněženkou o pařez a neutekl!
Vypadáme hrozně
Myslím že jsem viděl už i horší věci... Takže bych se toho zase tak nebál... Snad se už v pátek večer nerozpláču.. :-D
vevis: dtto
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio napsal:
Hicks to myslel tak(má stejný názor),že už taky viděl horší věci než jsem já,kykyrykííííííí
Kohouti jsou malý páni,to Hix nám řídí kokrhání
Sultán Jelimán... Král náš.. Slunce naše jasné... :-D
Rybiz napsal:
Opravte mě jestli se pletu, ale... Myslím si, že určitý balast tady na některých vláknech prostě patří k věci. Pokud jen člověk prahne po technických údajích tak od toho jsou manuály kde prostá řeč čísel a postupy dá jednomu návod jak co kam přišroubovat. což je jistě dobře. Každý to jednou za čas potřebuje a i já jsem zde tyto informace využil ke spokojenosti. Nechápu však lidi kteří chtějí jak tu bylo řečeno komunitní server oprostit od živočišnosti a živelnosti tohoto fora na sterilní magazín o šroubkách a matičkách. Na druhou stránku, ale mám zase problém s tím, že když se snažím něco najít odbornějšího je to obaleno souložícími psi a podobně... Nicméně tomuto se zasměju... podívám se na to z nadhledu a najdu si co potřebuju a není mi líto těch dvou minut co jsem se prokousával forem, jakoby na víc protože to dělá tohle forum vyjímečným. Alespoň s dopasavad dobrými vztahy, vstřícností a pocitu sounáležitosti mezi uživateli. V tom je myslím jeho největší deviza. Chce to chladnou hlavu. Asi by bylo fajn kdyby se diskuze vedla striktně podle toho jak se vlákno jmenuje... Ale přece nebyla by škoda přijít o tu omáčku a šťávu v něm??? Apeluji na všechny... Nechme těch svárů a hodmě to za hlavu... registrace nerušme. Vyjadřujme se v mezích slušnosti a neosočujme se... a pojďme spolu zase vycházet. Rýpání není urážka když se drží v jistých mantinelech a myslím, že pokud si někteří z nás sáhnou do svědomí, věřím ,že jim dojde že něco už přestřelili. Holdujeme koníčku co se jmenuje GS... což je jistě i kus životního stylu a filozofie. A proto si myslím, že loď není vůbec off-topic jak by se mohlo zdát... stejně jako výběr stanu... spaní pod širákem a například focení apod. protože to "GS životu" patří. A proto jsem rád že jsem jejím členem. Nedělejme z GS fora jen koutek pro technokraty ale pro LIDI... s koníčky a zálibami... A jako takový se tu nadále scházejme... Díky za pozornost, ale měl jsem potřebu něco k tomu napsat jako řadový uživatel GS fora. BTW: těším se na vás.. Na všechny u Vevise.
NO COMMENT
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.