Chlapi díky za tipy.Preventivně na to mrknu ale za včerejších 400km ani ťuk.Prostě nic.Nic neblikalo a vše brzdilo jak mělo
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Na 1150 je to úplně stejný a je to tak jak píše Karcici. Ještě přidávám foto mojí bývalé, aby jsi věděl kde to najdeš.
MALI přiložený následující obrázek:
Není to náhodou u těch novějších 1150 sdružená kontrolka se symbolem trojúhelníku, tam to myslím signalizuje i špatný kontakt nebo prasklé vlákno na brzdovém světle a kdoví co ještě.
Hledej už se to tu kněkdy probíralo.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
...tak neviem snimač to určite nie je je to klasicky vypinač ale na moroke je zapojeny tak že v kludovom stave je zopnuty a ked stlačiš brzdu tak rozpoji okruh a aktivuje posilovač ,podla toho sudim že ak by bol vadny tak by stale vrčal posilovač,ale možno sa mylim
Gs911 dokaže rozpoznat chybu spinača ,hladinu brzdovky,žiarovky,popr.odpojenie okruhu canbusu na 12stke s inymi chybani som sa zatial nestretol ale jak je to na 1150 neviem hram sa len s 12stkami
brumla napsal(a):
Jelikož jsem už nevěděl v čem by to mohlo být, vydal jsem se hledat diagnostiku. Volal jsem do CarTec Ostrava, kde mi slečna sdělila, že servis motocyklů dělají, ale technik momentálně není přítomen a že mi zavolá. Ale asi má moc práce, protože se ani po více než 24 hodinách neozval. Jelikož jsem všaktakové jednání tušil, vydal jsem se k dealerovi do PL (BMW Sikora). A tam už to bylo úplně o něčem jiném. Přestože jsem nebyl objednaný a práce měli docela hodně, tak mne přednostně napíchli na diagnostiku a problém byl nalezen. Ale to je už spíše do jiné diskuse
Jednalo se o vadnou žárovku koncového světla, která přestože normálně svítila, tak vykazovala jiný odpor a pocitac v motorce to vyhodnocoval jako chybu.
Takže CarTec Ostrava , Bmw Sikora
Jo tak to je stara znama chyba,zarovka vypada OK,ale hlasi se jako KO, oprava asi za 5 Kc. Taky se mi to stalo ,zatim jedina zavada na BMW
brumla napsal(a):
Jelikož jsem už nevěděl v čem by to mohlo být, vydal jsem se hledat diagnostiku. Volal jsem do CarTec Ostrava, kde mi slečna sdělila, že servis motocyklů dělají, ale technik momentálně není přítomen a že mi zavolá. Ale asi má moc práce, protože se ani po více než 24 hodinách neozval. Jelikož jsem všaktakové jednání tušil, vydal jsem se k dealerovi do PL (BMW Sikora). A tam už to bylo úplně o něčem jiném. Přestože jsem nebyl objednaný a práce měli docela hodně, tak mne přednostně napíchli na diagnostiku a problém byl nalezen. Ale to je už spíše do jiné diskuse
Jednalo se o vadnou žárovku koncového světla, která přestože normálně svítila, tak vykazovala jiný odpor a pocitac v motorce to vyhodnocoval jako chybu.
Takže CarTec Ostrava , Bmw Sikora
no jo CarTec totiz jeste nema diagnostiku i kdyz servis udajne delaji uz od 1 aprila.. ale jak tam clovek prijde tak to vypada ze tam maji april kazdy den
Zdravím pánové, před 14 dni jsem si koupil 1100GS bohužel, ale bliká chyba ABS, po otočení klíčkem blikaji současně po nastartování se rozblikají střídavě. Je to vliven slabé baterie, nebo v tom muže být neco jiného. Jen dodám že starter jsem už vyčistil a baterii dobil. Jako začátečník děkuji za každou radu
Tomas_K napsal(a):
Zdravím pánové, před 14 dni jsem si koupil 1100GS bohužel, ale bliká chyba ABS, po otočení klíčkem blikaji současně po nastartování se rozblikají střídavě. Je to vliven slabé baterie, nebo v tom muže být neco jiného. Jen dodám že starter jsem už vyčistil a baterii dobil. Jako začátečník děkuji za každou radu
Já bych vsázel na tu baterii.Měl jsem to samé ,sice u1150.po startu se rozblikaly také střídavě,tak jsem baterii dobil a bylo to samé.Po výměně je zatím vše v pořádku.
Das ist BMW