bohumil napsal:
Noumáňe bi to mělo jit viťuknůt dyžtak to postřikej vůdů 40.
Jezis Bohusu, WD40 se nesmi ke kotoucum a destickam ani priblizit! Jinak muzes desky vyhodit a kotouce odmastovat do bezvedomi...
Bohuzel jak vyndat osicku desticek u BMW nevim. U XJecka je zevnitr zavlacka a pak jsou vyndat klestema (jen na jednu stranu).
bmwivo napsal:
..do Elitu jsi volal?
- mluvíme o předních, který rok ty máš??
pravě tam jsem volal
jedna se mi o MF 203 na r.v. 2000.
jedná se o přední.
pokud by někdo věděl kde je mají skladem, bylo by to super. vyrážíme příští týden.
dokonce jsem se dověděl od dodavatele tady u nás v kraji, že org. BREMBO stoji pouze o nějakých 150,- více. což se mi zdá jako super cena, bohužel údajně v ČR také nejsou.
bmwivo napsal:
..do Elitu jsi volal?
- mluvíme o předních, který rok ty máš??
pravě tam jsem volal
jedna se mi o MF 203 na r.v. 2000.
jedná se o přední.
pokud by někdo věděl kde je mají skladem, bylo by to super. vyrážíme příští týden.
dokonce jsem se dověděl od dodavatele tady u nás v kraji, že org. BREMBO stoji pouze o nějakých 150,- více. což se mi zdá jako super cena, bohužel údajně v ČR také nejsou.
Ty desky snad prestaly vyrabet,na 1100 sem bral posledni co byly na sklade a ted uz cekam 7tyden na dalsi. To mi uz 4 tydny tvrdi ze do patku jsou tu.
JohnyT napsal:
Ja kupoval original Bremba v Autech, ale je to uz par let. Jestli Autec uz nefunguje, tak bych zavloal treba i Zlabkovi do Carsrvisu.
jestli je mají to nevím, všechno tam objednávají. každopádně se mi zdají krapet předražený, takže si Autec nechám jako poslední možnost. pana Žlábka můžu zkusit, ale obávám se, že je taky objedná a já můžu čekat a čekat.
JohnyT napsal:
Ja kupoval original Bremba v Autech, ale je to uz par let. Jestli Autec uz nefunguje, tak bych zavloal treba i Zlabkovi do Carsrvisu.
jestli je mají to nevím, všechno tam objednávají. každopádně se mi zdají krapet předražený, takže si Autec nechám jako poslední možnost. pana Žlábka můžu zkusit, ale obávám se, že je taky objedná a já můžu čekat a čekat.
Presne tak,vsichni objednavaji v jednom skladu a tam je zrovna na BMW pekny prd.
Takze cekacka asi 8 tydnu.
právě z těchto dúvodú mám doma na rok dopředu vše. Sadu gum, desky na celou moto, svíčky, 2 vzducháče,pár olejákú, motorový i převodový oleje, atd. Většinou když je nějaká spotřební součástka zapotřebí, tak se pak na ní čeká což nervuje a kazí to náladu..., vřele doporučuji si nasyslit zásoby.
Já je mám objednaný od 9.4.09 u motorkar.net a psali, že jim výhradní dovozce neni schopen říct kdy budou, mám už je taky docela na krev, tak sem si řikal, že se předzásobim a udělal sem dobře jestli to má trvat 8 tejdnů tak pozdravpánbů.
pánové a co modely s integrálem, který nemají Brembo ale BMW na brzdičích? Tam jsou originály taky Bendix? (nebo se tu psalo ještě něco o SBS?)
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
pánové a co modely s integrálem, který nemají Brembo ale BMW na brzdičích? Tam jsou originály taky Bendix? (nebo se tu psalo ještě něco o SBS?)
Ja mam 1150 Integral a ABS model 05 a na deskach je napsano BREMBO a tusim,ze na trmenech to same
MotoPaja napsal:
Ja mam 1150 Integral a ABS model 05 a na deskach je napsano BREMBO a tusim,ze na trmenech to same
já mám ale brzdičích největší nápis BMW na celý motorce
mám další dotaz.
když odvzdušňuju 1150 bez duálu, stačí odvzdušnit předek na ABS a třmenu a zvlášť zadek na ABS a třmenu?
nebo se musí celá soustava postupně?
podařilo se mi zavzdušnit zadek a ten jsem doufám odvzdušnil, jen nevím jestli to musím udělat komplet.
díík.
Upravil desperado dne 23.04.2009 20:52
desperado napsal:
mám další dotaz.
když odvzdušňuju 1150 bez duálu, stačí odvzdušnit předek na ABS a třmenu a zvlášť zadek na ABS a třmenu?
nebo se musí celá soustava postupně?
podařilo se mi zavzdušnit zadek a ten jsem doufám odvzdušnil, jen nevím jestli to musím udělat komplet.
díík.
pokud to nema dual, melo by stacit zvlast. Tady je na to navod:
tak sem kukl na svoje brzdy a cumim jak puk - presne stejny pripad nesoumerne sjetych desek jak na fotce v uvodnim prispevku.
Na ostatnich motorkach co sem mel tak vetsinou byly sjete rovnomerne.
Shodou okolnosti sem dneska potkal kolegu co ma R 1150 R, nechaval si menit taky desky (zadek) a rikal ze funglovky desky dorazily taky jedna silnejsi a druha tensi... tak nevim
MotoPaja napsal:
tak dneska jsem kontroloval destičky a krom toho, že 2 jsou jak nový, jedna nic moc a poslední je skoro na vyhození, tak jsem s údivem zjistil, že mám zepředu na brzdičích nápis BMW a zezadu TOKICO a na deskách je taky TOKICO
konkrétně TOYO C93F HH a to mám integrál a rok '03, takže docela legrační, aspoň pro mě, protože na netu nemůžu najít že by se u nás tyhle desky prodávaly, takže je budu muset vyhodit všechny