Ach jo vždyť mě to netrápí... Mě je to fuk nejsem línej se kouknout do okna, tohle je jen objasnění celého vlákna... Nehledej v tom žádné drama. Kolega psal že mu to nejde, mě to zaráželo taky... Nic víc nic míň.
Možnost diagnostiky BMW
Radek_S napsal:
Škodověnky taky ukazují teplotu oleje až od cca 65°C. Ale okamžitá spotřeba by se i na místě zobrazovat mohla, jen by to bylo v litrech za hodinu.
moje LC tohle ukazuje...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
XYLEM napsal: neni to tim ze tam mas enduro pro rezim ? tam toho nefunguje vic, jako treba tempomat (logicky) ....
Nn, normálně jezdím v dynamic pro a ani tam tu spotřebu neukáže. Ještě to z jara vyzkouším v normálním road módu. Tam si nejsem jistej.
Jak jsem psal na začátku, ani mi tak nejde o to sledovat okamžitou spotřebu, spíš mi vadí, ze tam to pole je v nabídce a nic to neukazuje. To tam radši mohli dát datum, to by snad kluci německý zvládli a já bych měl klid.
Upravil oreleagle dne 25.11.2019 23:09
S tou spotřebou mám stejný problém. Non-stop dvě čárky... ADV LC 2018. Také nevím co s tím. Kamarád na 2014 LC funguje normálně a navigaci máme nastavenou stejně...
boban1123 napsal:
S tou spotřebou mám stejný problém. Non-stop dvě čárky... ADV LC 2018. Také nevím co s tím. Kamarád na 2014 LC funguje normálně a navigaci máme nastavenou stejně...
Děkuji, konečně odpověď, kterou jsem chtěl slyšet.