Kim: jasně, jestli chceš chladit násilím, tak chlaď. Není to nic proti ničemu, teplo se ztartí okamžitě a je možné hned s mědí pracovat. Ale neznamená to, že se to dělat musí. Ten proces, kdy se rozvolní atomy ve struktuře se děje především v kroku nahřívání. A pak následně v chlazení. Jenže chladit se to může jen tak na větru.
.. Ja nevim.. Ale tyhle kraviny mají v každém obchodě s ND na auto.... Jdete na to moc bmw-vedecky...v Olomouci jich máme asi 10.. Prijedu.. Reknu rozměr a jestli chci měď a nebo hliník a mají toho všude plné supliky... To jen tak na okraj.. Tak praci zdar
No ja jsem právě okolí prolezl a nikde nic, asi tam mate lepsi obchody :-D tak jsem to obednal z netu a je to bez starostí Každopádně vyřešeno.
F800GS 2013
TomR1 napsal:
Říkal sem si na kolik příspěvků se dokáže vyšplhat banalita jako sehnání podložky pod vypouštěcí šroub....
Tom
Protože tu jsou lidi z oborů kteří nemají o praxi a technice ánung tak se ptají na věci které jsou pro nás ta největší samozdřejmost ale nemyslím to urážlivě - já bych takto jistě působil na nějakém fóru o stavbách počítačů či neurochirurgii
No minulý týden jsem se účastnil mezinárodního neurochirurgického kurzu, kde se na hlavách dárců trénovalo vstupování do mozku, orientace v mozku, zástavy krvácení, bypassy a bylo to jako sedět v první třídě, první den ve škole. Jako fakt zajímavý, ale prostě ptáš se na každou pitomost, co tě napadne. Takže to docela chápu.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Spitfire napsal:
No minulý týden jsem se účastnil mezinárodního neurochirurgického kurzu, kde se na hlavách dárců trénovalo vstupování do mozku, orientace v mozku, zástavy krvácení, bypassy a bylo to jako sedět v první třídě, první den ve škole. Jako fakt zajímavý, ale prostě ptáš se na každou pitomost, co tě napadne. Takže to docela chápu.
A je to venku !!!! Ja si mislel ze mi vlezli do mosku ONI....ale ted vidim ze mi ty klobasy, pivo a slivovicu vimazali chirurgove dyz sem bil v narkoze...
Kupredu spatki ni krok...
Jedno se musí nechat, tak tolerantní fórum jsem snad ještě neviděl ;-D je mi totiž naprosto jasné ze se obcas ptam fakt na hovadiny, ale jak tu zaznělo, jezdim teprve druhou sezónu, v tomto oboru toho moc neznám, a tak se učím myslím ze nejsem úplně lopata tak neni od věci si alespoň některé jednoduché věci omakat a vyzkoušet sám. Například to žíhání mědi bych neznal kdybch, se tady tak přitrouble nezeptal, takže zase vím něco nového Tohle mám na internetu obecně rád, člověk se tam doví spousty věcí. Samozřejmě je potřeba umět alespoň odhadnout kvalitu obsahu. Nekdy to jsou fakt blbosti co lidí vypotí :-D
F800GS 2013