Remus511 napsal:
Ano, pana Strkoše znám.. ehm, soused ve Stratosu dělá, dál nebudu komentovat a tím pádem dělat špatnou reklamu. Němci musí snižovat náklady=kvalita na všechno aby byla cena konkurence schopná...
No dělat bych pod ním nechtěl, jak sem ho poznal, s nikým se ani trochu nesere, ale jinak pohodovej týpek. Obchodník to je ale dost dobrej, když v jeho letech toho tolik dokázal, to teda klobouk dolu.
BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
já byl v Autecu 2x a vždycky to bylo do týdne a bez problému, pravda je že jsem se tam chtěl dovolat asi 3 dny teď nedávno a prostě ne
ale jinak si na Autec a p. Horského nemůžu stěžovat a to byla motorka taky dovezená
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Aldo, co blázníš, Ty, kterej to má do Drážďan, že bys tam doflusnul? Cena stejná, možná nižší. Zavolej Bobovi. Pokud chceš mermomocí do matičky, tak jedině Carservis. U nás to do žádnýho značkovýho servisu nedávej, je to házení peněz do kanálu.
Ivo: joo kdybych ja umel nemecky aspon 4 slova, to by byla hned jina. Ale umim jen 3 a to mi nestaci.
Rad bych presedlal k Carservisu, ale kua kdyz jsem si konecne na neco zvyknul tak zase zmena. Ale asi jo, mam tu motorku cim dal radsi a nechci aby se v ni rejpal nejakej jouda, "kterej je proste jen v praci".
Ivo Bohuslav napsal:
Aldo, co blázníš, Ty, kterej to má do Drážďan, že bys tam doflusnul? Cena stejná, možná nižší. Zavolej Bobovi. Pokud chceš mermomocí do matičky, tak jedině Carservis. U nás to do žádnýho značkovýho servisu nedávej, je to házení peněz do kanálu.
jenomze, mily Soptíku, ty ten svuj poklad nemas jaksi v zaruce, ze...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pokud vim, tak Carservis umi i zarucni opravy uz nekolik let. Nicmene zas tak do nebes je nevynasejte, delaj tam sikovny kluci, Honza Zlabek je vybornej, ale porad je to servis. Kdyz bude mit mechos blbou naladu, tak Vam nepomuze ani svatej Dindy... nebo jak se to pise
BMW R1150GS MY02
Vy kdo mate zkusenosti, co za servis v nemecku byste doporucili + nejaky kontakt by se hodil... Mam to z Prahy stejne daleko na sever i na Jih. Tak bych mozna zkusil zajet, ted jeden z pristich patku jak bude volno.
pipo napsal:
Vy kdo mate zkusenosti, co za servis v nemecku byste doporucili + nejaky kontakt by se hodil... Mam to z Prahy stejne daleko na sever i na Jih. Tak bych mozna zkusil zajet, ted jeden z pristich patku jak bude volno.
dikec
BMW Motorrad Zentrum Chemnitz
Röhrsdorfer Allee 3
09247 Chemnitz
Tel.: 49(0) 37225060
Homepage: http://www.bmw-motorrad-chemnitz.de
Händlertyp: BMW Motorrad Verkauf, BMW Motorrad Service
Super servis, super jenání. Kupoval jsem tam a jezdím servisovat. Pokud mluvíš, nění problém, pokud ne, tak tam můžu zavolat a domluvit ti termín a to co chceš.
Takže přátelé pohár mé trpělivosti přetekl. Od půlky dubna se snažím objednat na garančku do Autecu a prostě na mě serou. Na maily neodpovídají, po telefonu slibují ale nic... Jo a Bychl mi taky neodpověděl. Do Něměcka se ni nechce, takže navrhuji... Kdo máte špatné zkušenosti s Autecem, pojďme se bránit. Pokud napíše do BMW v Mnichově jen jeden člověk, věřím tomu, že to zapadne. Pokud jim tam bude chodit pár naštvanejch mailů denně, možná se něco stane. Minimálně si nebudu já připradat jako totální idiot, kterej si koupil drahou mašinu a s ní bandu ignorantů, který mu dávaj najevo, že je jim totálně ukradenej. :-)
tkala napsal:
Takže přátelé pohár mé trpělivosti přetekl. Od půlky dubna se snažím objednat na garančku do Autecu a prostě na mě serou. Na maily neodpovídají, po telefonu slibují ale nic... Jo a Bychl mi taky neodpověděl. Do Něměcka se ni nechce, takže navrhuji... Kdo máte špatné zkušenosti s Autecem, pojďme se bránit. Pokud napíše do BMW v Mnichově jen jeden člověk, věřím tomu, že to zapadne. Pokud jim tam bude chodit pár naštvanejch mailů denně, možná se něco stane. Minimálně si nebudu já připradat jako totální idiot, kterej si koupil drahou mašinu a s ní bandu ignorantů, který mu dávaj najevo, že je jim totálně ukradenej. :-)
Dej si radši pivko.. Do Mnichova jsem psal s právníkem o dosti závažném problému a bylo to úplně k ničemu... Je pravda že se psal rok 2003, ale nemyslím že se něco otočilo k lepšímu. Spíš naopak.. Je to pakáž a myslím, že teď řeší mnohem závažnější věci než 3 nespokojené čechy
Je škoda že poměrně kvalitní produkt (auta i motorky) posere prodejce potažmo servis... Mohu za sebe říct, že novou motorku už si asi nekoupím. Je to nádhernej nepopsatelnej pocit, ale byl bych po třetí nasranej. Když jsem kupoval dvě nové hondy to byl přístup. Dovoz do garáže. Zadara spousta olejů, filtrů a chemie.
Radši koupím 2 roky starou a budu si na ní dělat sám
Myslím že jsem ti radost neudělal. Pochopitelně tě nechci zrazovat.
To Tkala:věřím,že jseš natvaný,ale ušetřím ti spoustu nervů a času.Remus má recht může ti vyprávět nakoupili tam báwa za několik mega a proste s moto musí čekat jako každá druhá okurka,v mém okolí mám potvrzeno,že pokud máš zájem o novou X5 jde to vše ok marmeláda kolem,ale do prvního problému,když něco budeš po nich chtít,garance,kulance apod.
Nevím tvůj osobní důvod proč nejet k helmutům do německa a jakej k tomu máš důvod (řeč)?,ale já s mýma adventure nebo co je ve firemní záruce nikam jinam nejezdím objednají tě přijedeš dáš kafe koukneš na moto popř.ti nějakou půjčí pokocháš se autama no a prostě si uděláš pěknej výlet.Ve finále je to stejně drahý minnule na adventure byla dokonce o litr levnější než ČR.
Pokud máš zájem napiš do pm a já ti objednám termín v těchto bmw dealerství Chemnitz, Dresden,Regensburg,Víden.zde mám hybné páky a umím vše domluvit co se prodeje + servisu týče.
Pro ostatní:neprošte se,neponižujte se, platíte zde stejné ceny jako venku v eurech stejně jako němec tak kurva chtějte za to služby jako jsou venku pokud nejsou, seru na ně a taky mě nikdo v autecu neuvidí jenom chodím rád za slečnou Ulrichovou ta nosí pěkná trička, do lifestylu na nákup hadříků a doplnků ty maj jediný. good
Pokud má moto po firemní garanci doporučuji a já jí mám také dokoupit cargarantie za 220 eur prodloužená záruka možnost na rok nebo dva.
U starších moto GS1100 ta nepotřebuje skoro nic max trošku oleje1150 gs starší 1200 gs řešil bych servis na moravě u Cyrila popř v okolí Vetéřova,Bohumil určitě rád poradí, tam jsou klucí šikovní po garážích spraví někdy víc než Autec,který neopravuje,ale poue mění,pro ostravaky,Kurviná,Opava apod mám dobré reference na bmw servis v Polsku Bielsko nebo tak nějak zkuste tam v řeči bych problém nevidel ty nám rozumí
v Práglu je odborník Honza Žlábek na vinohradech.
Přeju všem co nejmín nervů v servisech a hodně štastných km v sedle GS.
Hezkej den všem
Bob
Nema smysl ted nic resit.
Od 1/2010 by se mel zmenit komplet system fungovani BMW a predevsim motorrad v CR.
Dejte tomu cas, snad bude lip.
Bychl neodpovedel na telefon nebo na mail? Pokud k Bychlovi v tuhle chvili zavolas, po tel. ti daj termin a jedes.
Bob: pro me jsou schudny jen Drazdany - cekacka 4-6 tydnu. Takze nevidim ani jeden duvod proc tam jet. Stejnej hnuj jako tady u nas.
Zítra musím do Autecu, EWS problém a chci se zeptat nemám servisní knížku asi jsem jí ani nedostal jak velký je to problém? Je to dovoz nová F800GS budu schopen ho ještě vůbec sehnat nebo nevíte někdo jak aspoň vypadá? Dík
Tak pokud mne mé informační kanály neuvádějí v omyl, změnil se dnes v Autecu majitel (tzn. firma byla prodána). V tuto chvíli je prý pozastaven dodej všech náhradních dílů ze strany BMW a čeká se na provedení inventur, auditu atd, tedy na kompletní předání (resp.převzetí) novým majitelem. Do té doby je prý jakýsi stopstav (dokonce to již oznamují i oficielně klientům). Podle odhadů to bude trvat cca 3týdny-měsíc. Ale nymslím si, že problém Autecu byl v majiteli, tam to bylo o lidech "na place". Někteří byli fajn a bez problémů, ale někteří byli na pěst.....pokud se tohle nezmění, je jedno čí ta firma je...
GS 1200 R Adventure
chafre napsal:
Tak pokud mne mé informační kanály neuvádějí v omyl, změnil se dnes v Autecu majitel (tzn. firma byla prodána). V tuto chvíli je prý pozastaven dodej všech náhradních dílů ze strany BMW a čeká se na provedení inventur, auditu atd, tedy na kompletní předání (resp.převzetí) novým majitelem. Do té doby je prý jakýsi stopstav (dokonce to již oznamují i oficielně klientům). Podle odhadů to bude trvat cca 3týdny-měsíc. Ale nymslím si, že problém Autecu byl v majiteli, tam to bylo o lidech "na place". Někteří byli fajn a bez problémů, ale někteří byli na pěst.....pokud se tohle nezmění, je jedno čí ta firma je...
Jo, jenže zaměstnance vybírá majitel, alespoň ty klíčové, a Udo měl šťastnou ruku na neuvěřitelnej ksindl. Mimo jiné proto, že platy AuTecu byly vždy hluboko pod tím, co bylo na trhu pro danou pozici obvyklé. A tihle v lepším případě lemplové, v horším dobytkové, pak udávali tón celé firmě. Teď nemluvím ani tak o lidech na place, ale o takzvaném vedení.
tkala napsal:
mě vždy odpověděli do druhého dne (moto od nich nemám)
BMW R1200RS
Alda napsal:
Bobe 300km na servis, to uz je trochu prehnany ne? Ne ze bych se rad neprojel, ale kdyz to vezmu do detailu, nepojedu v noci abych tam byl rano..
Mě by to problém nedělalo. Zda to mám hodinu a půl nebo 3 a půl je mi jedno
Když budu se servisem spokojený, proč ne