kim napsal:
Já jsem nedávno pořídil tuto má to dobrý parametry funguje normálně a je to za slušný love : na You Tube to nějakej elektrošpion měl rozebraný a hodnotil ten pajšl jako kvalitně provedenej tak snad bude dlouho sloužit ,líbí se mi na tom hlavně to že má displej kde jsou jasný přesný hodnoty -zozsvěcování diod je pro mě jen hrubě orientační https://www.lidl-...p100266028
Tahle Lidl nabíječka vůbec není špatná, za ty prachy to má i správné nabíjecí charakteristiky a CZ záruku.
plech napsal:
Ahoj kluci, už někomu nabíječka přišla? Já zatím nic...
Ani nic nepřijde, stačí se podívat na hodnocení prodejce: Je n'ai jamais reçu mon objet. C'est un voleur, il ne répond plus ? mes messages
S řešením nemám zkušenost, doposud všechno přišlo. Společný postup?
Chlapi řeči o podezřele nízké ceně bych vynechal, myslím, že se z toho nikdo nehroutí, ale na to ten parchant spoléhá. A z principu mě to s...
S ebay, resp. PayPal není problém, peníze vrátí. Opakovaně jsem již využil, když něco nepřišlo, přišla nefunkční věc a nebo vyvstal problém s dopravou...
ano. Proste v tehle pripadech VZDY a JENOM platte pres Paypal, idealne v kombinaci s eBay. Tam mate radove lepsi postaveni pro odvolani, nez pri platbe kartou nebo nedejallahu z ouctu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Také nic nedorazilo (uživatel je již na eBay "odstavený" ). Ale je zajímavé, že tracking zapsaný u transakce až do 28.12. normálně fungoval.
Zase jsi měl Hicksi s tím scammem pravdu .
Upravil Ruda dne 29.01.2020 21:04
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0