patol napsal:
Presne o takomto uvažujem, aký to máš? Resp co by ste mi doporučili, chcem to do karfovho držiaku, ale okrem vodotesnosti a životnosti nabíjania potrebujem hlavne aj odolnosť voči vibráciami. Chcem to na 690ku, a v teréne mi od vibrácií už umiera aj Garminacka Montana. Čiže rýchlosť ani foťák ma nezaujíma, stačí na navigáciu s offline mapami na mapy.cz
Mam myslím DOOGEE S55. Jak jsem psal, nic v něm nemám, je pomalý, mám tam opravdu off mapy - mapy.cz, Sygic a Google mapy. Z držáku ho nevytahuji. Když prší, vyndám akorát nabíječku - bez ní vydrží v pohodě navigovat celý den. Má velkou baterku.
Vibrací bych se vůbec nebál, ten telefon podle mě přežije i atomovku
PS. Jinak si myslím, že ani déšť na nabíjení nevadí, konektor je fakt zapuštěný hluboko..vytahuju hi spíše preventivně. Jediné mínus vidím v tom, že je těžký (ale to je tou odolností a baterkou) do držáku jsem přidal více těch gumových podložek aby se netrepal a pojistil jsem ho zezadu drc páskou, kdyby uletěl
Upravil naprcccs dne 11.01.2020 11:25
Teď jsem objevil řešení SP connect. Systém hodně podobný quadlock, cena trochu vyšší. Shodně nabízí základnu s bezdrátovým nabíjením, ovšem s tím rozdílem, že jde použít na motorce.
Mam myslím DOOGEE S55. Jak jsem psal, nic v něm nemám, je pomalý, mám tam opravdu off mapy - mapy.cz, Sygic a Google mapy. Z držáku ho nevytahuji. Když prší, vyndám akorát nabíječku - bez ní vydrží v pohodě navigovat celý den. Má velkou baterku.
Vibrací bych se vůbec nebál, ten telefon podle mě přežije i atomovku
PS. Jinak si myslím, že ani déšť na nabíjení nevadí, konektor je fakt zapuštěný hluboko..vytahuju hi spíše preventivně. Jediné mínus vidím v tom, že je těžký (ale to je tou odolností a baterkou) do držáku jsem přidal více těch gumových podložek aby se netrepal a pojistil jsem ho zezadu drc páskou, kdyby uletěl [/quote]
Taky to mám podobně.Sehnal sem lehce "jetý" NOMU S30 a používám ho jen jako navigaci a SPEED HUD display na moto...Na bežný nošení je velkej a těžkej ale zas vydrží pády i vodu a je ovladatelnej i v rukavicích.Dokonce na to má v menu i položku...
Držák mám podobnej tomuto https://postovnez...e=rtbhouse
Výhodu oproti Quadlock a SP vidím hlavně v tom že tam dám jakýkoliv tlf a neřeším nějaký poudra nebo nalepovací zámky...
Upravil equir dne 11.01.2020 12:31
k Čínským telefonům mám averzi. Kupoval jsem kdysi THL 5000 a GPS NEPOUŽÍTELNÁ. Hodně výrobců šetří na materiálech ale co bylo provedeno tady byl děs. Vlastně navigace nešla absolutně použít. Důvod byl špatná izolace antény...
Za mě motodržák od místního člena + používám Samsung Galaxy S7, se Spigen pouzdrem. Přežije v pohodě nabíjení za deště, a když je třeba, během 2 vteřin máš telefon venku z držáku.
Taky mam ten kovovej ceskej drzak, urezal jsem na jedny strane spojnici tech pacek at mi to neklame cidlo na svetlo a funguje dobre. Jedina nevyhoda je vyssi vaha. Ty plastovy drzaky budou urcite taky fungovat na silnici, ale do terenu bych je nebral. Na youtube je dost videii jak je urvali na kole, motorce...
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Ten obal quad lock funguje na principu běžného obalu, kdy z něj mobil vyjmu a strčím do kapsy? Moc se mně nechce používat tento obal jako běžnou ochranu mobilu pro běžné nošení, pouze jako držák na motorku max na přenášení mobilu když jsem na cestě
TAKE IT EASY