YSS je takový "základ" (podobně je koncipovaný i Street Box Hyperpro) - neurazí, nenadchne. Některým lidem kteří za mnou jezdí a nejezdí jen po silnici, vytekly docela brzo - asi nemají "rády" velké zatížení a horší cesty - ale netvrdím, že je to pravidlem (těch lidí je na prstech jedné ruky).
MUPO - servis v ČR bez problému - prodává i servisuje Georgios (Vangelas Brno).
Za mě osobně bych volil s cenově dostupných WILBERS nebo TFX, nebo z dražších Ohlins.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Mam v ponuke YSS a Hyperpro. Skusnost? rovnaky pocet reklamacii pri tej zakladnej rade tlmicov
Pri progres.strunach som rozdiel nezbadal. Hyperpro ma ale lepsi servis, ponuku a dostupnost.
YSS sem dal na 80 g/s funguje dobře ale jezdím na ni sam a bez kufrů 2000 za rok...
Na 1100 mám ohlinse protoze jezdím ve dvou a 10-15 tisíc...
Kupredu spatki ni krok...
HonzaGS-SV napsal:
Je zajímavé jak tu máš už druhý příspěvek kde vychvaluješ něco co jsi ještě nevyzkoušel P.S.: Jak je to se servisem, provádí to někdo v ČR?
Nevychvaľujem, len v rámci kolegiality tu dávam opäť informáciu, že existujú aj iní výrobcovia, než na ktorých sme tak akosi zvyknutí. Namontujem, odskúšam a potom dám vedieť. Sú len dve možnosti, alebo budem chváliť, alebo budem nadávať. Tak asi toľko.
Servis a repas nie je problém, konkrétne v CZ je zastúpenie v Brne. VANGELAS Corporation, sportovní a reklamní agentura s.r.o., Příkop 6, 602 00 Brno | tel: +420 736 885 241 | e-mail: info@vangelas.com.
........ a servisák, považujem ťa za inteligentného, správneho chlapa - odborníka, aj keď ťa osobne nepoznám, ale narážky typu .... "lebo to stálo 60 korún" ma prekvapujú. Ak to niekoho naozaj zaujíma, tak tá sada tlmičov Mupo stála 768.- euro, po dohode s talianom a miernej zľave som za to zaplatil 725.- euro vrátane poštovného. Ak sa nemýlim (čo je možné...), tak Wilbers Wesa stoja 1000.- euro vrátane pružín, takže ta cena je podobná, nakoľko Mupo sú len sólo tlmiče.
Bylo by super mit odezvu od nekoho, kdo zkusil realne a fundovane oboji, ale toho se asi nedockame.
Ja z duvodu naklonnosti k Wilbersu :-) mam jasno.
Jak je na tom Mupo s konfiguraci tlumice na konkretniho zakaznika? Tedy v ohledu, ktery bere napr. Wilbers jako standard.
Upravil Ero dne 06.02.2020 08:05
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Filo napsal:
Servis a repas nie je problém, konkrétne v CZ je zastúpenie v Brne. VANGELAS Corporation, sportovní a reklamní agentura s.r.o., Příkop 6, 602 00 Brno | tel: +420 736 885 241 | e-mail: info@vangelas.com.
........ a servisák, považujem ťa za inteligentného, správneho chlapa - odborníka, aj keď ťa osobne nepoznám, ale narážky typu .... "lebo to stálo 60 korún" ma prekvapujú. Ak to niekoho naozaj zaujíma, tak tá sada tlmičov Mupo stála 768.- euro, po dohode s talianom a miernej zľave som za to zaplatil 725.- euro vrátane poštovného. Ak sa nemýlim (čo je možné...), tak Wilbers Wesa stoja 1000.- euro vrátane pružín, takže ta cena je podobná, nakoľko Mupo sú len sólo tlmiče.
Naopak ja se umim akorat blbe podepsat.
... servis a diagnostika BMW Motorrad