Podle mě je lepší variantou, že v tom nejsou ty vnitřní vložky a budeš mít nemok přes hadry. Ty vnitřní vložky jsou podle mě nesmysl. Prošel jsem si tím a nikdy bych to už nechtěl. V dešti se to nacucá, studí to, je to těžký. Nesmyslně dlouho to schne. Do rukavic ti pak stejně zateče, prostě na nic. Takže jestli se ti to líbí a dají ti za to kvalitní nepromok, určitě lepší varianta, než originál. To je můj názor.
Leonardo napsal:
Tak je doma ve skutečnosti to vypadá fakt super
Je to spis leskle jako starší rallycka, nebo matné?
Ne ze bych si to chtěl koupit, jedno mám doma a vždycky, když si to oblecu a sednu na motorku, připadám si jako pako. Proste averze k uniformam...
pod trvalým dohledem
Skusil jsem ti to nafotit v detailu mě se to jako uniforma nezdá a hlavně perfektně sedí,ale to ty už víš mluvím za sebe.
Leonardo přiložený následující obrázek:
rukavice ano helma ne potřebuji vnitřní clonu chci zkusit airoh comander mají teď nové barvy a jedna se mi tam líbí... https://www.bonmo...lackwhite/Možnost diagnostiky BMW
staršiu ralley mám rok 2015, vnútorné vložky sú super kvôli tomu že mi v nich nikdy ani pri teplotách okolo 0 nebolo zima, vždy iba termo, obyčajné tričko a bunda, nikdy som nemal ani mikinu, veľká nevýhoda že po 5tich minútach intenzívneho dažda premokli, čo som riešil jednodielnym nepremokom od BMW ktorý je neonovy a tým pádom poriadne viditelný v zlom počasí, vyzerá ozaj pekne už som ju na živo videl ale úprimne ked už zabudli na tie nepremoky mohli zabudnúť aj cenovku rovnako vysokú ako pri ostatných dvoch modeloch Ralley samozrejme je to iba môj osobný názor
Leonardo napsal:
Skusil jsem ti to nafotit v detailu mě se to jako uniforma nezdá a hlavně perfektně sedí,ale to ty už víš mluvím za sebe.
Tohle určitě ne, to je limitka. Akorát k tomu dopasovat doplňky. Jsme to ale fifleny
Mluvím o tom, ze potkat pět nemcouru na LCckach v aktuálním modrosedem Rallycku je trochu srandovni. Ale na dálnici jsem teď potkal marocký Goldwing club a když jede 20 bílých Golďasů, všichni stejně bile, v jedněch hadrech s napisama a první a poslední má majak - to musí bavit
pod trvalým dohledem
Jasný kup to je to moc pěkný mám to už doma koupil jsem i tu helmu
žlutou k tomu
A jelikož mam rally komplet červenočerny tak ty vložky budu dávat
z toho do obou
Ještě čekám na ten origo komunikátor do té helmy GS
Krasne to bude zároveň s helmou v tom vsazene
rstd přiložený následující obrázek: