mysaccek napsal:
Jasny muzeme neco podniknout jsme z Hostinneho .... jezdime pohodu hlavne po silnici ,obcas nejaka ta terenni vlozka ...
Jo, vezmi bandu motorek a projeďte tu zatáčku u Vás v Hostinném hned za mostem přes Čistou směrem k železničnímu přejezdu. Schválně, kolik lidí to projede bez ztráty květinky... Na tom klouzavým asfaltu jsem hodil přepychovou tlamu a nemusel mi k tomu asistovat ani písek či voda...
Rok před tím jsem to proklouzal opačným směrem rovně a netrefil jsem se ani na most. Ještě že je tam vjezd na nějaké parkoviště...
Pořád Vám to tam ještě tak klouže???
No nejvic to klouze kdyz jedes z Hostinneho na Vrchlabi tak za Klasterskou Lhotou to klouze primo prasecky jeje tam jich uz bylo ale ta zatacka o ktere mluvis je v pohode kdyz do ni neletis 110 km/h spis ten asfalt v ni je tak divne zvlnenej nez ze by klouzala
700 GS, 1100 GS
Zdravím no naplánoval bych to tak nák kolem 25 . května já to bohužel dřív nestihnu , alespon to budem vědět dopředu , no a místo mě ted nenapadá ale myslím že vás kteří mají zájem určo něco napadne
honza2596
Hoši,zítra vyrážíme z čerpací stanice LUKOIL v Pardubicích na proti letišti na projížďku směr Jihlava,asi... Kdo bude chtít,muže se přidat. Sraz je ve 14hod.na daném místě.Kubrt.
Kdyby něco,tak 606443520.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
a sakra jsem to ale trubka a to jsem vcera nemel s kým vyrazit a dneska jsem v praci a koukal jsem na to až ted. No nic jindy Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS