bluesbery napsal:
U nás je ulice Močidla (kdysi jsem tam bydlel) a jeden bývalý spolužák bydlí v Brlohu (u Č. Budějovic)
vzhledem k tomu že to mám k Brlohu kousek, tak mě nikdy nenapadlo že to je nějakej speciální název, až když si to dal Staropramen na pivní tácky a čet jsem o tom i v ČMN nebo na motorkářích
abych teda ještě přihodil, tak nejbližší okolí : Mydlovary, Vlhavy, Pištín, Pašice, Dívčice, Strachovice, Číčenice, Protivín, Temelín
ono ale stejně mě nejvíc vždycky pobaví exit 21 na Strakonický R4 - Kytín, Chouzavá
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Mezi moji vesnicí odkud pocházím a Heřmanovým městcem je obec " SVINČANY", pak mám kámoše v obci "VLČÍ HABŘINA" , na Nymbursku je obec s názvem "PÍSTY" , "VŠECHLAPI" a "PŇOV" , u Benešova jsou "NETVOŘICE" a mezi Chvaleticema a Kolínem je obec "KOJICE"
Upravil Kubrt dne 27.04.2009 18:34
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já už se delší dobu chystám, že uspořádám triumfální alkoholickou autobusovou tůru z Božkova do vesničky Rum v Maďarsku
mitak přiložený následující obrázek:
Kubrt napsal:
Mezi moji vesnicí odkud pocházím a Heřmanovým městcem je obec " SVINČANY", pak mám kámoše v obci "VLČÍ HABŘINA" , na Nymbursku je obec s názvem "PÍSTY" , "VŠECHLAPI" a "PŇOV" , u Benešova jsou "NETVOŘICE" a mezi Chvaleticema a Kolínem je obec "KOJICE":D
mne se libi Kňovice a Kňovičky :))
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2