Kup si kvalitní antidepresivum, třeba od Johnyho Walkera, nebo tak něco. Užívej jednu denně, po večeři, celou, a on ti ty kraviny vyžene z hlavy . Vzpomeň, proč jsi motorku koupil a uvědom si, že až budeš litovat, cesta zpět už nejspíš nebude možná.
Upravil Taborak dne 31.03.2020 14:27
jack: zle si pochopil problematiku....malému su uz 3 roky, najvyssi cas kupit mu motorku, takze namiesto predaja dokup nejaky pidibajk, ministvrokolku, alebo podobne "startovacie naradie" pre mladého, predpokladam, ze ked sa od malicka stretava s motorkou (teda dufam, ze si ho uz nechal povrcat na nadrzi) bude to celkom prca a aj maminka sa bude tesit, ze sa venujes synovi (a bude mat chvilu pokoj). Ak to predas, dopadnes ako Ti tu aj ostatny pisu, budes mat par rokov vzdy "dovod" kupit dalsiu zbytocnost a motorka pride az neskor, nehovoriac o prehlbujúcom sa abstaku ked budes pocut vrcat po ulici nejake GSko. Triple black na cene klesat nebude a ak by si ho chcel po roku spat, tak preplatis a kupis nieco s nejasnym povodom
Souhlas, neprodávej to pokud nemáš opravdu co do huby. Nebo dej dobrou cenovku, u mě se bude mít dobře a bude jezdit furt
Kuba89 přiložený následující obrázek:
jack96 napsal:
Jasne v garazi muze stat vecne ale to mi pak prijde zbytecne mit ji tam jen tak.
Jo hicksi na bajku jsem taky jezdil ale to uz moc prave nemuzu.
a co mas za tak strasnou diagnozu?
ja mam samozrejme ebike... to je doporucovany i tlustejm, kardiakum, hypertenzníkům, zurivcum, proste vsem rizikovym skupinam aby se vyvetrali, uklidnili a rozhejbali sva adrenalinem tryznena tela
Proste kdyz mas pocit, ze uz nemuzes, tak si pridas asistenci slapani a jses zpatky ve hre.
Upravil hicks dne 31.03.2020 06:47
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No to jsou úvahy. Jak psali chlapi, prodáš jednou a pak se budeš horko těžko vracet ke koupi další, protože bude plno jiných k***tin, který budou potřeba. A pokud jsou klukovi 3, tak na čem budete jezdit? Taky jsem to řešil po karambolu, ale pak jsem si řek, že už bych si motorku asi nikdy nekoupil a teď jsem rád, že jsem neprodal (stačí ji jenom nastartovat a už je všechno zpátky). I přesto, že jsem poslední 2 roky najel nějakejch 300km, takže prakticky stála. Brácha si mezitím koupil velkou motku, sousedi mají, tak kdybych neměl svoji, pořád bych někde somroval o svezení. Ale obavy samozřejmě jsou, když už jsou děti, ale dobře na to zabírá zmiňovaná medicína.
R 1100 GS
patol napsal:
jack: zle si pochopil problematiku....malému su uz 3 roky, najvyssi cas kupit mu motorku, takze namiesto predaja dokup nejaky pidibajk, ministvrokolku, alebo podobne "startovacie naradie"
ja jsem vyrostl na ctyrkolce/trikolce a za sebe rikam, ze bych byl opatrnej. Na jednostopym vehiklu mnohem lip natrenuje rovnovahu.
My zatim motorku neplanujeme, ale koupili jsme kvalitni odrazedlo 14" hlinik a kvalitni kolo 16" taky AL (oboje Early Rider).
17 cm
Jsem ukázkovej odstrašující případ. Po vojně nezbylo nic, bo jsem si z vojny přinesl dvě dcerky. Před vojnou motorky, velorexy....a potom dlouho nic, pak další dcerka a pořídil jsem jawu. V říjnu, dal jí do kupy a v lednu šla do světa. nebylo ji kam dát a nezbejvalo ani na benzín. Pak další dcerka a dlouho, předlouho nic.
Najednou je ti 40+, doma máš odrůstající puberťačky a jednu bábu, rozestavěnej barák, úvěr a to si teprve říkáš, co dál.
Někdo tomu říká krize středního věku, jinej že poslední vagón posledníhu vláčku tě právě míjí a máš opravdu poslední šanci se chytit zábradlí a rozběhnout, ale už nemáš jistotu, že naskočíš. Jasně, pár levnějších hraček si pořídíš, třeba jako já, nějakou tu pistoli a pak se ti jednou podaří bejt doma sám, čistíš kvér a napají tě různý myšlenky, ožereš se a nabydou na síle....a když to přežiješ, tak si ráno řekneš, hovnmo, ještě chci chvilku žít. Zajdeš do banky, zadlužíš se ještě víc a koupíš nesmyslnej krám. Motorku. A když budeš blbej jako já, tak lego jak Cadillac od Vyčítala.
No vidíš a mám ho už 12 let a jako pan Hrábě, dokud na to vylezu, tak neprodám. Možná, že potom taky ne. Budu se jezdit na kripkáře kochat a mastit si ego.
S mejma kolenama se pojem - dokud na to vylezu, jeví jako kur va krátkej čas, co mě zbejvá.
Jo a pokud dojde ropa, upravím vstřiky a místo chlastání to vyjezdím. Těch pár litrů slivky obětuju, abych se projel.
uf, to je zase román
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hezky napsáno Médo,ale vždyt ta stará vrána která bude jezdit pořád 1100GS už stojí méně nez Hiksovo E-bikeat mě nikdo netvrdí,že 8 pětek neodkloní od rodinného rozpočtu
jack96> muj nazor je jinej nez ostatnich, protoze jsem v podobny situaci byl taky. Ja bych to vymenil za penize, nakonec je to jen vec. A treba bych koupil nejakou lacinejsi starsi hracku pro pripad trudomyslnosti. Problem je, ze draha motorka se ted bude prodavat spatne, pokud nenasadis fakt nizkou cenu a ztratis na tom vagon penez.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
co dál? Možná tě už prostě nebaví tolik jezdit, ale je těžký si to připustit a pak si to zdůvodňuješ proč by měla jít z domu.
Mě tyhle myšlenky taky prolítnuly hlavou, protože mám dva třílety kluky. Možná to mám jednodušší v tom, že mám jen 11 Gs a těch peněz v ní je o něco míň. Žená má transalpa a ten je na tom stejně. Ale těším se, že se to změní a zase budeme jezdit.
Motorka v garáži = je jak prachy v bance :-)
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
jack96 napsal:
...
Zatim nevim. Loni jsem poridil auto na off tam clovek muze s celou rodinou a gsa loni dalo uz jen 3tis km. Rok predtim 10 a predtim 30
....
Já byl vloni na technické a technik povídá....jestlipak víš, koliks najel od poslední TK. Já povídám, přesně nevím, ale asi skoro prd. A on že prý 450 km. Teď mám TK na další 4 roky a motorku furt v garáži. Žena má Hondu CBR 125. Za poslední 4 roky najela nulu, ale taky je furt v garáži. Holt náš prcek vyžaduje jiných aktivit.
Tak co s tím? Garáž plná zahálejících strojů... Mohl by to vyřešit nákup ještě jedné garáže? Asi jo, takže už je to v jednání :-D
jack96 napsal:
...
Zatim nevim. Loni jsem poridil auto na off tam clovek muze s celou rodinou a gsa loni dalo uz jen 3tis km. Rok predtim 10 a predtim 30
....
Já byl vloni na technické a technik povídá....jestlipak víš, koliks najel od poslední TK. Já povídám, přesně nevím, ale asi skoro prd. A on že prý 450 km. Teď mám TK na další 4 roky a motorku furt v garáži. Žena má Hondu CBR 125. Za poslední 4 roky najela nulu, ale taky je furt v garáži. Holt náš prcek vyžaduje jiných aktivit.
Tak co s tím? Garáž plná zahálejících strojů... Mohl by to vyřešit nákup ještě jedné garáže? Asi jo, takže už je to v jednání :-D
Vše jednou přejde a budeme zase jezdit benzín bude za dvacku
Upravil Bob dne 31.03.2020 12:46
takže resumé Ti bylo dáno. Buť prostě v něčem sobec ( asi to pro Tebe nebude jednoduché, ale...), jak to půjde, sbal se sedni na motór vyraž!! Ve vidět, že to potřebuješ....Rodina Tvůj výlet přežije, vše nejde léčit chlastem a práškama...
Lítám pomalu a nízko..
...a i kdybys nejezdil, tak garáž je ideální zázemí pro chlapa v letech. A když je v ní co pucovat tak je na tom světě krásně! K dokonalosti to můžeš doladit už pak jedině kafesrumem, že Bohumile :-)
Bob napsal:
Hezky napsáno Médo,ale vždyt ta stará vrána která bude jezdit pořád 1100GS už stojí méně nez Hiksovo E-bikeat mě nikdo netvrdí,že 8 pětek neodkloní od rodinného rozpočtu
Bobe, věř mi, že byla doba, kdy odklonit litr stálo několikaměsíční úsilí a pak stejně přišel nějakej průšvih a bylo po něm. Dost let jsem žil na tenký hranici, kdy tě mohla závada na pračce uvrhnout do maléru. Ještě mám v paměti, jak mě kamarádi říkali, proč nemám 4 stavebka, když je nás tolik, že je to výhodný a já už neměl sílu jim odpovídat, že na to prostě nezbejvá.
Ale každý sračky pominou. Jednou.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
zlomenakost napsal:
Tuhle blbost jsem také udělal,na moto jsem skoro vyrostl (cca od 4let) pak se stalo to,že jsem v 22 letech čekal rodinu.Tak trochu po nátlaku nynější manželky jsem prodal obě motorky abych koupil kočárek a zbylý blbosti, na které bych stejně peníze někde našel.Od té doby mi trvalo 12 let než jsem se zmohl na další moto. Mohl jsem jen slintat a závidět jak to ostatní prohání.Při rodině a malých dětech se těžko škudlí na vysněnou dvoukolou holku.Takže to zvaž, třeba po roce či po dvou bez ježdění to zase přijde a bude ti to chybět.Nejspíš u jednoho baby nezůstaneš a pak si ji koupíš až v důchodu.Za mě NEPRODAVAT
Nechci se tě nějak dotknou,
ale co je to za ženskou že donutí chlapa prodat motorku,
a co je to za "chlapa" že se nechá donutit prodat motorku
Jak píše Mardock, možná tě už prostě nebaví tolik jezdit, ale je těžký si to připustit a pak si to zdůvodňuješ proč by měla jít z domu.
cvrnda napsal:
Nechci se tě nějak dotknou,
ale co je to za ženskou že donutí chlapa prodat motorku,
a co je to za "chlapa" že se nechá donutit prodat motorku
znam hustsi pribehy... je tu jeden clen, ktery prodal motorku aby jeho baba S TCHYNI mohla jet na dovolenou
17 cm
znam hustsi pribehy... je tu jeden clen, ktery prodal motorku aby jeho baba S TCHYNI mohla jet na dovolenou
nepatří toto do sekce: "vtipy"?
Upravil Pivos dne 31.03.2020 14:12
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven