Já kdysi vypaloval nádrž u fichtla. Už nevím kdo mi to poradil. Nalil jsem tam trochu benzínu a jal se zapalovat. Nic to nedělalo tak jsem se chtěl podívat dovnitř. Najednou to udělalo "HUF" a já byl bez řas, ofiny a obočí.
Dedkoid napsal:
Já kdysi vypaloval nádrž u fichtla. Už nevím kdo mi to poradil. Nalil jsem tam trochu benzínu a jal se zapalovat. Nic to nedělalo tak jsem se chtěl podívat dovnitř. Najednou to udělalo "HUF" a já byl bez řas, ofiny a obočí.
úplně jsem si to představil. Děkuji za dnešní prodloužení života!
Tímhle způsobem se dělá z kočky pes. Trocha benzínu do kožichu, sirka a "HAF"!
Upravil Stewe dne 20.04.2020 10:12
GSA 1250 Rallye 2024
Dedkoid napsal:
Dedkoid napsal:
úplně jsem si to představil. Děkuji za dnešní prodloužení života!
Tímhle způsobem se dělá z kočky pes. Trocha benzínu do kožichu, sirka a "HAF"!
Dedkoid napsal:
nějak podobně jsme vypaloval karbon z vejfucku od fichla ... taky to odnesly jen řasy obočí a ofina ... vypadal jsem pak jak fantomas :-)
(ch)stepan
Do dílen dojel borec s Tatrou - proražená nádrž. Mechanika nenapadlo nic jiného, než ju vypláchnout benzínem a pak svařovat - neschopenka na 14 dní...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Miguel napsal:
Kámoš čistil řetěz a přišlo mu to, že to moc trvá bez motoru tak to natočil a hadra, se kterou to dělal se zamotala včetně jeho ruky, palec amputovanej. To už bych na Darwina možná nominoval.
Znám okolí. Ale tam to mělo pokračování. Kámoš vzal ten ufiklej ukazovák do utěrky a jel do špitálu, ať mu ho přišijou zpátky. Doktor na to chvíli koukla, pak vzal ten ukazovák, a hodil ho koše se slovy : Ten už nebudete potřebovat ...
Pavel GS vyletnik napsal:
Vzal sem velkou trubku , páčil, točil pásem a jeb ho trubkou přez palici.
Chvíli hvězdičky, rozseklá hlava a rozšrotovaný ucho...
jakoze jsi majznul do toho gumovyho pasu zeleznou trubkou a vona se ti odrazila do hlavy??
ad. Becka: ja Te chapu, toz preji hojeni bez jizev! nejhorsi urazy myslim jsou, KDYZ JSES ZAMYSLENEJ!
Ne, páčil sem to o ozubený kolo a spadlý pás. Chyba byla že směrem k sobě. Ta tyč se vysmekla a celou silou co sem to páčil sem si jí ubalil do kebule. teď se tomu už směju. Na ty chrurgii z toho děvčata taky měly pr...
Teď mě čeká výpomoc bratrovi s pásem na velkym bagru. Si to asi budem nahrávat třeba bude nějaký kino
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Becko, nic si z toho nedelej... Ja byl atrakce pro doktory v Pardubicky nemocnici... Byl jsem tam prvni pripad, ktery mel ,,zlomeny" obe ruce v loktech
A to jsem prosim pekne jenom hral na koště
Upravil Kubrt dne 20.04.2020 17:49
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kdo viděl Harryho Pottera, ten ví, že s koštětem jsou ukrutný držkopády.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Woodman napsal:
Kubrt ale nehavaroval. On na to koště hrál tak rychle, že prostě lokty nevydržely...
to bylo pekelny soooolo zakonceny skokem do lidi... Bohuzel, me jaxi zapomeli moji fans chytnout
Upravil Kubrt dne 20.04.2020 19:15
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
TVL konečně slušný vlákno Jsem se fakt pobavil No žádnej učenej z nebe nespadnul a Bečka si to bude určitě doživotně pamatovat. Já jsem jednou mazal řetěz na XX tak vehementně až jsem si rozetou procvaknul palec - nehet na dvě půlky a druhej den na dovču na Slovač - bylo to v motorukavicích super (to je tak když se pospíchá). No a když jsem se vracel ze Španělska, tak ve Francii jsem vyndaval u ubytka tašky z kufrů (samozřejmě narvaný jak prase) a jak mají Begry nahoře rantly, tak jsem to nemohl vytáhnout. No zabral jsem, protože když to nejde silou jde to ještě větší silou, prasknula umělá spona popruhu, napálil jsem si jí pěstí do oka, sednul jsem si na prdel a chvíli přemejšlel co se vlastně stalo. Dodnes mi otec nevěří, že jsem se tam neporval, když jsem přijel domů s ukázkovym monoklem
Já jsem kdysi hodil držku na kole (sestřelil mě kluk přbíhající silnic) s nohama v klipsnách. Jak jsem letěl i s kolem doadl jsem dlaněmi na takový ten jemný šterkobordýlek na kraji chodníku. na tom mi ruce ujely... takže servaný obě dlaně, brada, hrudník, kotník o obrubník. Pravda nebyla to moje blbost, tak se trochu vymyká. Pointa je ta, že mě donutili rodiče zjít k doktorovi ... tam mi zafačovali obě ruce ... vypadal jsem jako Mickey Mouse
Přidám jednu asi 20let starou historku, kterou jsem doteď měl jen pro sebe.
Kdysi jsem s kámošem chytil fakt velkýho kapra u jeho dědy v takovém zapomenutém obecním rybníčku. Byla to taková trochu pytlačina a potřebovali jsme ho vykuchat u kámošova dědy. A nikde při ruce nic ostrého, jít k dědovi pro nůž, tak se prozradíme.... Tož jsem zapnul cirkulárku, kaprovi uřízl hlavu, ocas, nařízl břicho... v tom přišel děda, kterej uslyšel cirkulu a byl zvědavej,co se děje. Dědek ve dveřích, já se otočil, ruce od kaprovi krve, s dědkem to švihlo, protože si myslel, že jsem si u něj v dřevníku ufikl pracky a nesnášel pohled na krev. Takže bába v panice, dědek v limbu a pozdvižení minimálně v půlce vesnice. Já slavnej, že jsem se tam dalších 5let styděl jenom projet na motorce.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tohle je asi nejlepší vlákno na fóru, takhle dobře jsem se už dlouho nezasmál
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90