Zdár. Je to jako všude o lidech - Blackbirda jsem měl dovezenýho z USA a kromě toho že byl zatuhlej řetěz (zřejmě přepravou po moři), tak byl ve výbornym stavu. Teď mám 12 GS z UK (nikoliv z Ukrajiny) a vypadá jak nová - dokonce má kompletně vyplněnou servisku a veškerý faktury ze servisů. Takže bych se spíš koukal na to jak motorka vypadá a né odkud je
Thomasson napsal:
Ja se pohzbuju v prostredi staveb :D Tak to to asi vzsvetluje;)
tak to je pak jasny :)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
a nesvietia tie svetla fakt naopak myslím na druhu stranu? pretože sa mi zda že v priručke a na všetkých svetlách s čočkami sa prestavuje clonítko pred výjazdom do UK aby neosvetľovali autá oproti
Mám též GS 1150 dovežené z UK...vlastně již druhý kus. První koupě se nepovedla, již jsem to tu psal, moto se do dnešního dne nepodařilo rozchodit a vypadá to na půlení motoru, něco tam mlátí a nikdo neví co a to vše je zapříčeněno laxním chováním k motocyklu.Naštěstí se dovozce zachoval seriozně a dodal mi jiný kus (stejná barva, rok, výbava)...narozdíl od prvního kusu je moto v top stavu, žádný rez, oxidace, nic, bez chyby.světlo svítí na levé straně trochu výš, ale nevšimneš i toho.na STK byl jediný problém ten, že v UK techničáku je jen nadpis BMW a tím to končí, platil jsem asi o 2300 víc za to, že to tam někde v Pražici dopsali (rozměry kol atd.) vyřízeno do týne v obou případech. Závěr bych pojmul tak, že opravdu nezáleží na státu, ale na člověku který motocykl vlastnil.choničiva
To ticho léčí...
Muflon napsal:
Mám též GS 1150 dovežené z UK...vlastně již druhý kus. První koupě se nepovedla, již jsem to tu psal, moto se do dnešního dne nepodařilo rozchodit a vypadá to na půlení motoru, něco tam mlátí a nikdo neví co a to vše je zapříčeněno laxním chováním k motocyklu.Naštěstí se dovozce zachoval seriozně a dodal mi jiný kus (stejná barva, rok, výbava)...narozdíl od prvního kusu je moto v top stavu, žádný rez, oxidace, nic, bez chyby.světlo svítí na levé straně trochu výš, ale nevšimneš i toho.na STK byl jediný problém ten, že v UK techničáku je jen nadpis BMW a tím to končí, platil jsem asi o 2300 víc za to, že to tam někde v Pražici dopsali (rozměry kol atd.) vyřízeno do týne v obou případech. Závěr bych pojmul tak, že opravdu nezáleží na státu, ale na člověku který motocykl vlastnil.choničiva
To mas svatou pravdu.Kdyz se dobre podivas, tak muzes z Aglie dovezt krasne moto.Ale ja jsem koukal a stejnak jsem par supinek od soli prehledl.Ale co...kdyz to bude jen kosmetika,tak to neni zas tak strasne.zamrzi to, ale hlavne aby vse bylo ok po technicke strance a hura na cesty
PS. Co jsi mel za rok, ze ti to museli dopisovat z Dekry???
Upravil milanosor dne 30.04.2009 14:30
Muflon napsal:
To mas svatou pravdu.Kdyz se dobre podivas, tak muzes z Aglie dovezt krasne moto.Ale ja jsem koukal a stejnak jsem par supinekod soli prehledl.Ale comkdyz to bdue jen kosmetika,tak to neni zas tak strasne.zamrzi to, ale hlavne aby vse bylo ok po technicke strance a hura na cesty
PS. Co jsi mel za tok, ze ti to museli dopisovat z Dekry???
Jak to myslíš co jsi měl za tok? Nechápu, asi špatné bio dneska
To ticho léčí...
Zvuky jsou parádní, mám rád změny, lepší než neustálé bzučení 4válů....co se týče peněz, myslím že cena tohoto stroje odpovídá pocitu z jízdy, spíše to nějak nedávám časově, myslel jsem že budeme s paní jezdit (mimochodem první moto proti kterému neprotestuje) ale 3 měsíce dozadu jsem neměl ani jeden volný víkend a asi to tak bude i do budoucna, takže zvažuji možnost, znovu zakoupit TDM, nebo transalpa...to jako přibližovadlo do práce stačí a není v tom tolik krupice...Takže kdyby někdo sháněl bramboru, dvě jsou u mě v garáži...jedna udělaná na klice a druhá v supr stavu plně pojízdná...rok 2002 výroční modrobílé barvy...oba kusy.
To ticho léčí...
Zdravím všechny. Kamarád uvažuje o koupi 1150 gs dovoz z anglie. Řeší výměnu tachometru poradí někdo kde sehnat nový nebo starý tach. bez "mílí" a za kolik. Marně jsem hledal v předchozích debatách. Dík
Tak to díky za info, zatím GSo nemám, ale 4.1.se mám na něj jet podívat a dozvěděl jsem se že je s Anglie, tak jsem se trochu zarazil.
Ale zatím vítězí, je v plné náloži i s kuframa r.v.02 a na fotkách vypadá moc pěkně
Ahoj mám advíka 07 rok z anglie a taky jsem světlo neřešil.Vydražil jsem ho na ebay před dvouma měsíci za dobré peníze,ale to byl super kurs.Má servisku včetně všech faktur, s spoustu doplnku od TT,orig.kufry BMW a gelove sedlo.Jediné co řeším ,je že musím nechat přehrát MILE na KM.