bmwivo napsal:
XJR 1300 , rok 2000, koupená nová, někdy se mně i stýská
Zdá se mi to,nebo ji máš v obýváku nastartovanou?
..nezdá, měl jsem ji vždy přes zimu v obýváku a občas protočil, oživil. To byl šepot květin, GS bylo rozčarování, nemohl jsem si zvyknout na ten hlučný motor, řazení jak když spadne kladivo do kanálu atd....
Upravil bmwivo dne 29.04.2009 20:49
před bmw sem měl jamahu xjr i díky ní sem se poznal s ivošem bmw,rok 2002,překopáfka na řemen,všechny doplňky sem si dělal sám,krom řemenu,když šla z baráku jako bych ztratil kus sebe
Souhlas s Wingem - svezl jsem se na různejch mašinách, ale nejlepší bylo CBR 1100 XX. Motorku jsem měl 3 sezóny a to mluví samo za sebe, protože žádná mašina (kromě Stadiona - mám ho skoro 10 let) se u mě tak dlouho neohřála. Poslední sezonu jsem na ní lítal jako prasátko (po D5 do práce 260km/h běžně) a proto jsem jí radši prodal (neměl jsem z ní už respekt) a koupil Báwo. Jinak jak píše Wing spotřeba při těchto kosmickejch rychlostech kolem 13l. Gumy i řetězovka mi tedy vydržely víc než Wingovi. Nejvíc jsem na ní jel něco přes 280 km/h a ještě nebyl plnej plyn
To Mara: Trampika jsem taky měl,černočervenýho s jedním kufrem,ale ne oilmastra.Kupova ljsem ho v Liberci.Panečku ,to byl tehdá mazec
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
rok výroby 79,dvoutakt 250-tka,mám ho dodnes akorát natom fčil jezdí mladej,pak sem měl dr 600,udělal sem ztoho novou motorku a pak to prodal,bo mě natom bolel zadek
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Já ještě mám tenhle kostitřas (dvanáctku mám teprve tři týdny). Má to ale dokonalý zvuk. Kdybyste o někom věděli, prodávám...
Jirina1 přiložený následující obrázek:
pavelgs: odpoved na svou otazku najdes ve svym avataru
TOLI: naadhera!
Kdyz opomenu fichtly a Jawy, bylo to jednoduchy:
Canyon - des a hruza, asi spatnej kus, ale fakt me zklamala
CBR 600F - mazec, prvni vec ktera fakt jela
CBR 954RR - to nejde popsat..
CBR 1000RR - zadna slava
TT600E - ani ryba, ani rak
R1 - neco mezi 954RR a 1000RR
Varadero - tenkrat jsem to pochopil :-), nicmene jak ho nekdo muze zboznovat? Mekkej podvozek / hmotnost / brzdy - zoufala kombinace!
Je to zajimavy, ale Varan to neni, nejlepsi motorka kterou jsem kdy mel (pred GS) je CBR 954RR.
Neskutecne dobra, spolehliva, krasna a pohodlna (no dneska uz by mi pohodlna nepripadala) motorka, ktera se tenkrat fakt vymkla vsem konkurentum a hrozne bych ji chtel zase do garaze.
Rozum mi ale jasne rika ze ne.
Kazdopadne GS je pro me nej, je to motorka kterou mam nejdyl, najeto na ni nejvic a zcestovanych nejvic statu.
několik jaw 350, Dr 800-můj první japonec, takže skvělý zážitky. Pak Bandit 12-špatný na cestování ve 2...skůtr čezeta bezkonkurenční stroj, ten je napořád
Moje nejlepsi byla taky CBR 954, casem jsem ale zjistil, ze me nejvic na motorce bavi cestovani a kolem komina na Dubou a pod.mne omrzelo, na cestovani bylo CBR nic moc tak proto GS ale uprimne se mi nekdy styska po tom vykonu
Koukam, ze spouta z vas melo Bigouse.Nesli by jste do jen znovu?Vzdycky se mi ten stroj moc libil.
Jinak u me zatim nejlepsi tereni asi Honda XR650R a cestovni ( nebo jak to nazvat ) me posledni a jeste stavajici Suzuki SV650S. Krasny zvuk dvouvalce, paradni spotreba a do kazde zatacky se vrha s radosti.Jeste s ni jedu na Isle of Man a pak uz do Cech a bude se prodavat. Nejak uz se mi nechce krcit za tema riditkama, tak proto jsem poridil GS. Uvidime co z toho budou za pocity.Ale urcite se mi bude styskat
já sem jezdil jen na pár kusech před BMW.....ale nélepčí je pouze GS....
možná před GS byl dobrý Simson S51 Enduro....jinak všecko mimo GS na hovno...
(eště Kawa GPz 550, sice motorka nestála za nic, ale zvuk z originál laufů měla úžasný...)
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven