souhlasim s emiliem, kdyz jsem kupoval nedavno sjezdove kolo pocital jsem ze se s nim rok nejezdilo na asfalte.btw kdyz mam 21 kolo tak necekam ze to bude silnice..nebo ty basto jsi ten typ co ma enduro a nesjel ze silnice
WILL RACE FOR FOOD
joooo blonďáku mezi ty nepatrím a ani nepatřím mezi ty co mění motorky geso mám už 75000km a ještě dlouho mít budu jen když koukám na inzeráty tak prodávaj všichni vždycky jen samé vonavky co nevideli bláto ani na prospektu taky se řiká že je dobré kupovat motocikl z německa. osobně si myslím že je to ještě možná horší volba než tady v čechách kdž každý rok vydím co s nima dělají ožratý skopci v kempu na velké ceně brna
ant napsal:
souhlasim s emiliem, kdyz jsem kupoval nedavno sjezdove kolo pocital jsem ze se s nim rok nejezdilo na asfalte.btw kdyz mam 21 kolo tak necekam ze to bude silnice..nebo ty basto jsi ten typ co ma enduro a nesjel ze silnice
v cechach nemusis sjet ze silnice abys zazil offroad
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hoďte to když tak na "Zajímavé souřadnice (POI)" - najdeš to v Navigaci tady na stránkách, ať je to na očích a pohromadě...
Dík.
Upravil radosek dne 06.05.2009 13:07
hééééské a aš se bde géeso prodávat tak tam bude stát je dobré v terénu nejeté
Nechapu kam tim miris. Je ciste moje vec, co na sve moto delam a za kolik ji nekdy v budoucnu prodam. Pokud ma nekdo GSo a nejezdi s nim v terenu, tak je pusinka .
Kazdopadne na skakani takle tezka motorka urcite neni, proto to taky sou po-skoky ani ne pul metru nad zem a fakt jich moc nebylo, spis sme jen pokecali.
Můj fiktivní inzerát rodám dakara,čerstvě zajetý -najeto pouze 83tisíc km na silnici téměř nejetý.
Mimochodem koukám že ste na tý haldě vyjeli taky uplně všechno.Říkal jsem si to nemůžu nikdy vyjet ale nakonec to šlo uplně v pohodě-jen v tom nejstrmějšim výjezdu jak se na něj rozjíždíš z tý menší hromady tak tam byla taková fakt hnusná díra kterou jsem vymet-no tlumiče šli nadoraz.
TOLI napsal:Mimochodem koukám že ste na tý haldě vyjeli taky uplně všechno.Říkal jsem si to nemůžu nikdy vyjet ale nakonec to šlo uplně v pohodě-jen v tom nejstrmějšim výjezdu jak se na něj rozjíždíš z tý menší hromady tak tam byla taková fakt hnusná díra kterou jsem vymet-no tlumiče šli nadoraz.
No z toho prave sou ty fotky vyjezdu. Taky sem na to na podzim koukal s desnym respektem a ani milan z TT si to nechtel lajsnout, pred vyletem do Maroka. Kazdopadne, ted je to tam ujezdeny a neni vubec problem si dat cokoliv.
Emilio napsal:
To je pravda to co dělaj ty vejři z německa,tak to bych jim urazil ruce!Sice jsem je to neviděl dělat na GS,ale nedivil bych se tomu....
Jinak když mě dáš měsíc,tak tě asi s těma kilákama dohoním