K tomu commentu jsem se dostal tak, ze jsem se šel podívat do diskusi, jak ho všichni odsoudili ve spojitosti s posvátným motocyklem... nic takového jsem nenašel. pod trvalým dohledem
Takže podle některých jedinců tady, je omluvitelné, že řidič několik kilometrů neví o sanitce, která jede těsně za ním. Je uplně jedno, jestli houká nebo ne... Jestli je někdo taková neschopná ****, že několik kilometrů jede a nečumí do zrcátek a ještě navíc nevytočí zatáčku, aby u toho neohrožoval protijedoucí vozidlo, tak nemá co dělat na pozemní komunikaci... nijak, v ničem a na ničem...
A ani jsem netušil, jak moc jsem se trefil s tím názvem vlákna... už se vybarvují i tady ... aspoň máme jasno
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
...co tady vysíráte.... dejte si lančmít.. všichni
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Petře zvykni si, že dneska je doba, kdy převaha levičáků s vygumovanejma hlavama omlouvá úplně každou neschopnost jednotlivce, aby lidi srovnala do jedné úrovně. Černí, bílí, žlutí, chytří i jiní - všichni jsou si rovni. Na všechno je výmluva, z id.iocie se dělá choroba, z úchylek povahova přednost. Neschopní jsou dotováni a mají jen práva a schopní zdaněni a mají zase jen povinnosti. Na každém ****ovi se povinně hledá něco pozitivního.
Buď moderní, napiš, že je to chudák, ta sanitka ho málem smetla, řidič sanity ho přímo ohrožoval na životě, několik kilometrů se na něj nebezpečně lepil a bylo by vhodné ho vyhodit z práce a exemplárně potrestat. Pak budeš IN.
Upravil Hrabe_X dne 20.06.2020 16:55
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Z videa neni vubec jasne, jestli o sanitce vedel. Navic, k smichu je zase fabulovani Novy, ze neztotozneny a nezastaveny ridic muze prijit o ridicak. Neprijde.
Upravil Hynekr dne 20.06.2020 17:14
Čo je veľa, to je málo.
Tady přece vůbec nejde o to, co udělal, to snad chápe každý, kdo video viděl.
Jde o to, ze v tom nebyl úmysl, ale ze jelito, co neumí poradne jezdit neregistroval, co se
děje za nim... co by z toho měl, ze by blokoval sanitku?
A ty vztahovacne řeči, to je úplně k smíchu... pak na ty motorky nemají mít ostatní alergii... pod trvalým dohledem
Znáte člověka, který ničím nevyniká, a přesto pořád kritizuje ostatní? Lidé, kteří si nevěří a nemají důvěru ve své schopnosti, často shazují druhé a tím si zvyšují své ego. Ti skutečně úspěšní lidé se nepotřebují povyšovat, věří svým schopnostem a jsou rádi, že své znalosti můžou sdílet s ostatními.
pod trvalým dohledem
V každém případě je to vůl co nečumí do zrcátek a je potencionálně nebezpečný všem a je jedno na čem jede. Udělají z něj exemplární případ a nechtěl bych být v kůži toho řidiče sanitky.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
když jsem byl na školení řidičů kvůli nadměrnému výskytu trestných bodů, říkal nám tam pan školitel zajímavou věc. Pouštěl nám záznam z čelního střetu sanitního vozu a blablabla jak mu nedal řidič přednost a blablabla a pak se ptal - už víme, kdo byl z právního hlediska viníkem nehody, a víte, kdo byl morálním viníkem? řidič sanitky!
a začal vysvětlovat, že sanitka veze člověka v ohrožení života v jednom z deseti případů, zatímco v ostatních devíti prostě řidič sanitky mnohdy jede, jako by skutečně někoho zachraňoval, ale ve skutečnosti se to neděje, navíc vzadu v sanitce s tím pacientem sedí doktor... a že, ačkoliv v jednom z deseti případů to tak není, sanitka má jakousi auru, ale realita je trochu někde jinde...
čímž samozřejmě neříkám, že by někdo neměl sanitku pouštět, z druhé strany, pokaždé, když vidím třeba na dálnici dělat uličku, každých sto metrů je jedno auto, které si jí všimne /sanitky/ až když je těsně za ním... řidič telefonuje, surfuje na mobilu, přemýšlí - co by taky měl dělat, když už deset minut stojí na místě a kolona se nepohne...
pod trvalým dohledem
Nevím jak jste na tom vy, ale z osobní zkušenosti co tak jezdím, chodím a pod. všimnul jsem si že spoustu lidí je bezohledných a myslím si, že si to mnozí ani neuvědomují.
Ohledně sanitky mám naštěstí jen jednu špatnou zkušenost - po zjištění že mám za sebou sanitku cca 200-300 metrů jsem s výstrařnými světly zastavil na kraji vozovky a následně mě předjely ještě 2 auta.
A dotyčný motocyklista by měl jít pokud není hluchý, na psychologické vyšetření.
Upravil Pekelnik dne 21.06.2020 13:16
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
Pekelnik napsal:
Nevím jak jste na tom vy, ale z osobní zkušenosti co tak jezdím, chodím a pod. všimnul jsem si že spoustu lidí je bezohledných a myslím si, že si to mnozí ani neuvědomují.
Ohledně sanitky mám naštěstí jen jednu špatnou zkušenost - po zjištění že mám za sebou sanitku cca 200-300 metrů jsem s výstrařnými světly zastavil na kraji vozovky a následně mě předjely ještě 2 auta.
A dotyčný motocyklista by měl jít pokud není hluchý, na psychologické vyšetření.
Máš uhnout na kraj a pokračovat dál, maximálně zpomalit, jen tak mimochodem, zastavení jen blbost. https://www.autow...a-nedelat/pod trvalým dohledem
Jeste z druhy strany... Ono taky nejde zastavit vsude, nebo to proste nedovoluje aktualni situace v provozu, tak nez bezhlave zastavit u krajnice a ohrozit tak sebe, popripade sanitu, nebo auta v protismeru, je lepsi pokracovat dal a uhnout tam, kde to jde...
Kdysi jsem takhle vezl na podvalniku techniku a na uzky silnici nezastavim u krajnice, ktera by se se mnou mohla utrhnout. Sanitak se mohl pos.rat, ale ja nevykulim 50ti soupravu a hlavne neohrozim zavoznika a sebe.
Vubec nejhorsi jsou vyjanceny ridici, ktery jsou schopny na sirokansky silnici zahamstnout auto, kdyz staci jen ubrat plyn a uhnout se za krajnici...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrte netahej nám sem kamiony, když lynčujeme motorkáře.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
A neukazoval jen té záchrance cestu k případu? Jeli dost složitě..samá odbočka
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Pivos napsal:
Myslíš, že jako po očku sledoval kam chce jet sanitka a pak tam jel taky, aby případně mohl říct "tudy ne, přátelé"?? Že by odhalil případnou slepou cestu...
---------------------------------------------------
..konečně boxer..
spíš si myslím že měl strach a hledal kde zastavit/ bezpečně zpomalit na úzkých cestičkách protože se cítil ohrožený na zadek se mu lepící houkající záchrankou, bylo vidět že je nevyježděný
... nechal bych ho žít...
Upravil Lukes dne 22.06.2020 10:47
TAKE IT EASY
Pivos napsal:
Myslíš, že jako po očku sledoval kam chce jet sanitka a pak tam jel taky, aby případně mohl říct "tudy ne, přátelé"?? Že by odhalil případnou slepou cestu...
hele chtěl jsem to jen trochu odlehčit
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven