Thomasson napsal:
Cože??? 2,7/3,1????
To je nějak moc,ne? Já foukám na 2,0, max 2,1 ...
to vis, technologie z roku 1943 + poradny naklad neco vazi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...pokud jezdíte na podhuštěných gumách,tak se nedivím,že vám to hučí
2,0 přece není podhuštěná guma, nebo jo?
Nemám pocit, že by se sjížděly víc kraji (příznak podhuštěný pneumatiky), spíš naopak ...
Upravil Thomasson dne 12.05.2009 00:29
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
zadek foukám na 2,5 normálně,tkc 1,8 silnice,fčil sem jel 1800 km rovně na anakký a vzadu sem měl 2,8,2 sou asi málo
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Na šestpade by se mělo foukat vzadu 2,1 a předek 2,0. Když jedeš sám nebo nemáš 110 kg tak klidně stačí zadek 2,0 a předek 1,9. Mám Anakee a foukám zadek 2,1/ předek 2,0.
MichalGS napsal:
Na šestpade by se mělo foukat vzadu 2,1 a předek 2,0. Když jedeš sám nebo nemáš 110 kg tak klidně stačí zadek 2,0 a předek 1,9. Mám Anakee a foukám zadek 2,1/ předek 2,0.
S Michelin Anakee mám tu samou zkušenost.Hučej poměrně dost .Mám na nich nalítáno kolem 3000 a je to furt stejný.Jinak se na nich jezdí moc pěkně,tak že to neřeším a jezdím.V zatáčkách vrněj samozřejmě hlasitěji.
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.
Nová guma není tak hlučná ,jako ojetá.Mě v půlce životnosti se začnou dělat po krajích menší schody,které v náklonech poměrně hučí.Já osobně jezdím také ANAKEE.
Das ist BMW
Thomasson napsal:
Kůůůcííí, teď o víkendu mě natočil brácha na video a to byl hukot pneumatik !!!!
Chvílema pneu i přeřvaly motor
Vivat Mitas E-07!!! YouTube Video
aa pán si kroužil kolem krumlova no ta cesta z dobelic - na tom povrchu by hučely snad i slicky musíš jinam ne na sypanej povrch
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
to MILAN: hele, další znojmák
K tomu asfaltu - nemyslím si, že by to byl nějakej markantní rozdíl... přijde mi takovej
jako všude
A ty moje kolečka hučí na každý silnici
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----