Tak to bylo rychle, vše obsazeno, kdyby se něco uvolnilo napíšu.
Upravil schrek dne 31.08.2020 14:58
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj, pokud by se objevilo volné místo, rád bych se "vtěsnal". Nemám problém ani se stanem. Díky.
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Nazdar tak mame vole mista asi 3 takze pokud nekdo chcete napiste. Rudo sam nebi s nekym ?
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Nazdar tak mame vole mista asi 3 takze pokud nekdo chcete napiste. Rudo sam nebi s nekym ?
Jedu sám.
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Tak stale jsou jeste volna mista, tak piste pokud chcete prijet
Upravil schrek dne 02.09.2020 21:09
Čeština můj koníček
Jede někdo od Brna? Že bychom se scukli a jeli společně? Pojedu cca v 15:30
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Nazdarek Tak mame beznadejne plno. Na koho se nedostalo je mozne ze jeste pristi rok bude jedna posledni uvidime, uz me to nejak zmaha
Čeština můj koníček
Tak jen taková rychlá momentka ze dneška:
Ruda přiložený následující obrázek:
[410.14Kb]
Rudo diky za super fotku. Sice ten pamatnej strom se pod tebou trochu prohnul, ale ta foto za to stala.
Čeština můj koníček
Super chlapaci, jinak vsem bych chtel podekovat co dojeli a vytvorili luxusni atmosferu, dekuji i Qwertovi, Wildovi a Bedovi za luxusní 3 druhy vyjizdek byla to parada. Dale Vojtovi za luxusni prednasku s cety "kolem sveta". Diky proste vsem.
PS: kdyby jste nekdo nekdy potrebvla tak po mensi uprave sedi spojkova packa z F800GS na Triumpha 800
Čeština můj koníček
Též děkuji Schrekovi a klukům za organizaci. Všem přítomným děkuji za dobrou společnost. Vojto přednášku jsem si užil, děkuji.
Pak mám vzkaz pro všechny z vás, kteří též vlastníte boty Sidi Adventure - boty vám nenahradí chybu způsobenou vlastní nezkušeností, ale mně ochránily před zlomením kotníku. Mám sice pěknej výron, ale po 24 hodinách už obstojně chodím. Jo a co že jsem to udělal za chybu? Přecenil jsem se chvátal a při sjezdu z kopce mne předjelo zadní kolo a udělal jsem na 1150gsa kotrmelec, motorka jej udělala taky přeze mne.
Upravil vsezved dne 06.09.2020 17:28
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
schrek napsal:
Super chlapaci, jinak vsem bych chtel podekovat co dojeli a vytvorili luxusni atmosferu, dekuji i Qwertovi, Wildovi a Bedovi za luxusní 3 druhy vyjizdek byla to parada. Dale Vojtovi za luxusni prednasku s cety "kolem sveta". Diky proste vsem.
PS: kdyby jste nekdo nekdy potrebvla tak po mensi uprave sedi spojkova packa z F800GS na Triumpha 800
Ale tu provizorní co vyrobil ten šikula to bych taky ocenil..
Presne tak , ta provizorni packa z imbusu a stahovace byla super ulet ale fungovala. Nicmene Triumph zazlobil jeste jednou (pichla duse, asi ventilek KO) a musel byt odvezen na vozejku.
Upravil schrek dne 07.09.2020 09:57
Čeština můj koníček