geofre napsal:
Nehledej v tom nic složitého. Bude to standartní tlumič z řady STX 46 Adventure, opatřený origo ESA motorama. Prostě nekroutíš kolečkama, ale mačkáš čudlíky. Funkčně je to stejné.
Dělají i řadu TTX36/TTX39 s vlastníma motorama, ale ta cena...
Diiik, toto všetko viem .... zaujimaju ma skusenosti ????
geofre napsal:
Nehledej v tom nic složitého. Bude to standartní tlumič z řady STX 46 Adventure, opatřený origo ESA motorama. Prostě nekroutíš kolečkama, ale mačkáš čudlíky. Funkčně je to stejné.
Dělají i řadu TTX36/TTX39 s vlastníma motorama, ale ta cena...
Diiik, toto všetko viem .... zaujimaju ma skusenosti ????
Miguel napsal:
Obrať se na George Vangelase... dával to vícero zákazníkům, třeba ti dá na někoho z nich kontakt. Já mám Tractive na LCčko a jsem po počátečních problémech spokojen. http://vangelas.c...
S panom Georgiosom Vangelasom z Brna som telefonoval, Ohlinsy mi doporučoval viac, ako Wilbers alebo Bitubo. Mňa skor zaujimali skusenosti od vas, ale nic som sa nedozvedel. Nevadi ...
Poslyš Herr Vangelas Ti bude logicky doporučovat Öhlins ze stejného důvodu jako já Wilbers, to dá přece rozum. Tím samozřejmě neříkám, že jedno je lepší/horší, než druhé. Obojí má svou technologii (z valné většiny stejnou), historii i zákazníky - kdybych nedělal do tlumičů, tak na toto vlákno ani nemrknu, tím chci říct, chceš-li znát zkušenosti s tím, nebo oným, pojmenuj tak vlákno, dostane se mu pak více pozornosti. Wilbersů jsem tu dodal celkem dost, takže by Ti někdo snad mohl dát odezvu.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Miguel napsal:
A řekl jsi mu, jestli ti nemůže dat kontakt na někoho, kdo ty tlumiče má? Jinak jsi jak seklá gramodeska,
sorry...
Dík za kompliment. Hlavne, ze ty si dokonalý. Sorry .... prepáč.
podle mě budeš ženská. chtěl jsem vědět ale nic jsem se nedozvěděl, tak sorry, nevadí, a podobné výstupy... ptám se, jestli jsi mu řekl o kontakt na lidi, když to x lidem montoval tak nepochybně pro něho nebude problém dát na někoho kontakt, ale to bys nemohl psát ty svoje uražené komentáře... tady to evidentně nikdo nemá tak se můžeš ptát furt dokola a stejně ti nikdo nic nenapíše...
jinak ptát se na to, jestli je Ohlins dobrý... to je fakt diagnóza. samozřejmě, že je, je to špička.
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
A řekl jsi mu, jestli ti nemůže dat kontakt na někoho, kdo ty tlumiče má? Jinak jsi jak seklá gramodeska,
sorry...
podle mě budeš ženská. chtěl jsem vědět ale nic jsem se nedozvěděl, tak sorry, nevadí, a podobné výstupy... ptám se, jestli jsi mu řekl o kontakt na lidi, když to x lidem montoval tak nepochybně pro něho nebude problém dát na někoho kontakt, ale to bys nemohl psát ty svoje uražené komentáře... tady to evidentně nikdo nemá tak se můžeš ptát furt dokola a stejně ti nikdo nic nenapíše...
jinak ptát se na to, jestli je Ohlins dobrý... to je fakt diagnóza. samozřejmě, že je, je to špička.
Miguel napsal:
sorry...
Paráda, super reakcie, uražky, vysmech, priblble pripomienky z vasej strany, to sem fakt nepatri. Nuž ale ak vam to vyhovuje, tak v tom kľudne pokračujte a mňa prosim z toho vynechajte, veď som predsa ženská ...
Zase ses urazil... a přitom stačilo napsat: no vidíš, to mě nenapadlo, zeptám se George, jestli nemá nějakého zákazníka, kterého bych se mohl zeptat, jak je s tím podvozkem spokojený
a už jdi s těma výstupama fakt do pr....
pod trvalým dohledem
Filo: wilbersy jsou naprosto v pohodě, ale porovnat s originály to neumím. První GSA jsem měl bez ESA a druhé jsem kupoval s najetými 60.000 km a původní tlumiče byly totálně KO.
V 70.000 km jsem dával Wilbersy, tak že nyní mám kočár Mám nyní najeto 90.000km, jezdím víc silnice než off (v off bych si uměl představit, že bude podvozek trochu víc měkčí) a tak jsem vlastně spokojený.
Jak už jsem psal, kup Ohlinse a poznáš.. Podle mě s tou značkou nemůžeš šlápnout vedle
Upravil vztekloun dne 01.10.2020 21:23
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Váhám teď s 1200 Vzducháčem o pořízení tlumičů (bez ESA) a váhám mezi Wilbers 630a640s hydraulickym předpětím a Ohlins to samé tzn BM436 a BM437... někdo zkušenosti?
vztekloun napsal:
Filo: wilbersy jsou naprosto v pohodě, ale porovnat s originály to neumím. První GSA jsem měl bez ESA a druhé jsem kupoval s najetými 60.000 km a původní tlumiče byly totálně KO.
V 70.000 km jsem dával Wilbersy, tak že nyní mám kočár Mám nyní najeto 90.000km, jezdím víc silnice než off (v off bych si uměl představit, že bude podvozek trochu víc měkčí) a tak jsem vlastně spokojený.
Jak už jsem psal, kup Ohlinse a poznáš.. Podle mě s tou značkou nemůžeš šlápnout vedle
je jasne, ze Ohlins je top vyrobca. Velmi pekne ti dakujem za nazor a za normalnu odpoved.
Šak ti o těch ohlinsech nic nenapsal tak za co velmi pěkně ďakuješ? Tebe nominuju na cenu Thalie
Doteďka jsi všem psal, ze chceš osobní zkušenost a teď už najednou nevadí
Upravil Miguel dne 01.10.2020 22:08
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Šak ti o těch ohlinsech nic nenapsal tak za co velmi pěkně ďakuješ? Tebe nominuju na cenu Thalie
Doteďka jsi všem psal, ze chceš osobní zkušenost a teď už najednou nevadí
Poďakoval som za jeho normalnu, slušnu odpoveď. Nic viac, nič menej. Či aj to je tu nenormalne ?
Tak proč jsi predtim na normální slušné odpovědi psal pořád dokola, jak všechno víš a zajímají te jenom osobní zkušenosti?
Beztak si koupíš ho... no nic ztráta času s mudrlantem...
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Tak proč jsi predtim na normální slušné odpovědi psal pořád dokola, jak všechno víš a zajímají te jenom osobní zkušenosti?
uz som objednal Wilbersy Wesa po konzultacii s vyrobcom. Mam vsak na teba malu prosbu. Nereaguj na moje prispevky, nema to zmysel a je ro strata casu pre vsetkyh, co to citaju.
Ja bych Wilbers přirovnal k originálům, jsou také emulzní prostě základní tlumič. Jeho výhoda je v tom, že si při koupi tam dají prižinu na tvou váhu a je servisovatelný a cenově dostupný. Ohlins, TT mají tělo z jiných materiálů a ne ocelové a lepší odvod tepla. To se pozna až při zátěži. Škoda, že jsi nešel do Ohlinsu, take by mne zajímaly zkušenosti. Já po vyzkoušení Wilbers šel do TT
Miguel napsal:
uz som objednal Wilbersy Wesa po konzultacii s vyrobcom. Mam vsak na teba malu prosbu. Nereaguj na moje prispevky, nema to zmysel a je ro strata casu pre vsetkyh, co to citaju.
děkuju za potvrzení. chvilku sis tu polechtal ego, "nic než ohlins a osobné skusenosti" a potom jsi sklapnul paty a šel do svojí třídy.
ztráta času je obhlížet Mercedesy, když máš budget na Peugot
pod trvalým dohledem