Ahoj, koupil jsem bundu Camu a kalhoty Flag v šedé barvě. Oblečení mám teprve chviličku, takže na nějakou recenzi je zatím moc brzy.
Chtěl bych přidat svoji zkušenost s nákupem tohoto kompletu v Tlumačově. Při zkoušení jsem zjistil, že šedá barva není u kalhot i u bundy stejná! Nejprve jsem si myslel, že to asi tak má být. Nicméně mi to nedalo a paní prodavačky jsem se na to zeptal. Bylo mi řečeno, že bunda je z jiné dodávky zboží než kalhoty a má jiný odstín šedé! Po hledání ve skladu se naštěstí podařilo najít bundu i kalhoty ve stejném odstínu. Byl jsem nemile překvapen, že mě na to paní prodavačka neupozornila i když o tom věděla. Klidně by mi to tak prodala!
Tak taková moje zkušenost.
Ahoj, při nákupu motokompletu jsem chtěl podpořit české výrobce, takže jsem si nejdřív vybral MBW (absolutně nedomyšlené základní věci - např. suché zipy ničí samotné oblečení, dále nákrčníky a funkční prádlo).
Dále PSI, jako asi jo, ale kvalita šití či nití je špatná. U kevlarových kalhot Jeans Military se u nabírání na kolenou uvolnila spodní niť, dále u nich dochází ke žmolkatění látky (měl jsem je na sobě maximálně 10x). Potom jsem zakoupil komplet Pula (bunda) a Lim (kalhoty). U bundy se mi trhla niť pto změnu na rukávu.
Takže asi tak.
máš možnost poškozenou nit poslat nebo dovézt do tlumačova a nechat opravit - výhoda jediného českého výrobce a šicí dílny v čr.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Ano, to mám, ale taky mám s tím starosti, což mě jako zákazníka netěší. Dále je docela velká náhoda, že od jednoho výrobce, mám ten samý problém s nití na dvou odlišných výrobcích.
Asi to má své chyby neumím posoudit, moje první motooblečení. Dalo by se to vytknout třeba softbudě, která je obšita u zipu cca 0,5 cm od kraje a vlastně se to na kraji páře. Prostě bych ještě obšil ten kraj, abych nemusel stále tahat nitě, ale zase zipy jsou až moc pevné, já kopyto jsem si zapnul vnější zip s vnitřním, jen asi 3 cm a nešlo to dolů a ani urvat ten vnitřní zip nešel, i když je o zuby menší než vnější, co se zapínat na tu softbudu. Musel jsem nahoru to natáhnout tam ty zuby vyštípnout,aby se to vytáhlo ven. To je kvalita. Kalhoty nejdou přetáhnout přes boty Forma Terra Evo, ale to už není nic o kvalitě.
Já jen, že včera jsem koukal na nějaké video, třeba tu borec je aktivní a nerad bych ho tím poškodil či co, v loni si koupil 1250 GSA a řešil oblečení a to Klím (už nevím typ) a že nekoukají nitě a že je kvalitní a atd. a přešel na kalhoty a to samé, jen dodal, že je tam háček v pase a z druhé strany (vnější strany) je knoflík, co to drží aby se to nevyrvalo, tak mu upadl ve skříni, aniž by to pořádně použil. Co to je za kvalitu?
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
tak po 3 měsících používání, tak jen mohu říci. Všechny poutka utrhnutá, u límce očko, s kterým se chytá háček,aby límec neplandal, taky utržené.
Zip na zádech, který je nahoře, aby proudil vzduch pryč z bundy, je k prdu, jakmile má člověk otevřené přední průduchy a jede po dálnici, tak mi to vše letělo dolem přes záda ven, přes lopatky jsem nic necítil, on tam je i ten chránič zad, který tomu možná brání. Musel jsem si kvůli tomu pořídit pás. Lepší teda průduchy, když jsou na zádech po stranách.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011