AlesK napsal:
Je vyrobeno..... .....Návrh: nešlo by je třeba u někoho v Praze nechat na hromádce ? Dost vás je opravdu z toho okolí.
Líbeznice u Prahy - Praha východ - směr Mělník - 5 km od Proseka. V práci jsem většinou od 06:00 hod do 18:00 hod. a bydlím dva kilometry od dílny - v Měšicích... pokud by to někomu vyhovovalo, je možné nechat něco u mě...
Díky za návrh. Týkalo by se to asi těchto lidí:
Ipes, nForger, PeDR, Maruna, scubadiver a samozřejmě Ty.
To je skoro polovina a do Prahy to mají myslím podstatně blíž. Pokud budete souhlasit, hodil bych to Radoskovi do Prahy ???
Pár z vás mi psalo, že odjíždí a rádi by ... Tak udělám změnu. Teď to jdu zabalit do obálek a zítra to pošlu. Takže nejpozději ve středu to můžou čekat:
Ipes, Radosek, PeDR, Maruna, scubadiver a stenly.
Zbývají nForger a Rendas - od vás kluci nemám žádnou adresu ani zprávu. Ozvěte se, klidně s tím, že to nechcete. Ozvali se další, tak bych to klidně udal.
AlesK napsal:
Pár z vás mi psalo, že odjíždí a rádi by ... Tak udělám změnu. Teď to jdu zabalit do obálek a zítra to pošlu. Takže nejpozději ve středu to můžou čekat:
Ipes, Radosek, PeDR, Maruna, scubadiver a stenly.
Zbývají nForger a Rendas - od vás kluci nemám žádnou adresu ani zprávu. Ozvěte se, klidně s tím, že to nechcete. Ozvali se další, tak bych to klidně udal.
Dneska odesláno: Rendas a Jarda Dingo. Tomi si vyzvedl osobně, takže tímto je všechno rozdáno
Nějaké to číslo účtu pošlu jako PM.
Malý OT jako podpora mojí nenávisti k poště: V Hradci stojí poslání téhle obálky nějakých 43,- , v Olomouci pak 12,- a podle vašich ohlasů je to doručené rychleji z Olomouce. Asi to maj do Prahy blíž ....
Díky Alesi, uz to mam doma, je to SUPR jen mne zarazilo, že v obálce nebyla zmínka o ceně a o čísle bank. účtu. Takže v dohledné době očekávm tvou CENU a číslo účtu kam poslal peníze za supr výtvor...Ještě jednou za tvou šikovnost. Jsi