.....je zaujimeve že na tej prednej tkc sa najmenej derie ten stredovy štupel a tie dva za nim sa deru docela rychlo a fakt to vypada ako by sa s nimi jazdilo do protismeru.....no ten odkaz na tu zničenu tkc je fakt brutal ....uznali ti reklamaciu?
tak jsem dnešní půlden pročítal příspěvky na téma GUMY na GSo a přiznám se že mi to hlava všechno nepobrala
já musím pořídit nový gumy, GSo jsem koupil s Bridgestone Battle Wing a na asfaltě pohoda, jak za sucha tak za mokra, ale jakmile jsem vjel na mokrou trávu tak jsem dopadl jak sedláci u Chlumce. Jak jsem si četl diskuzi, tak na mě sedla trochu schýza, chtěl bych jak TKCéčka, tak Mitasky, a když zavřu oči tak mě tam bliká i jakýsi Kaaaarrroooo .
Já jezdím 2x týdně Brno - Ostrava (pracovně) a chci i do terénu (občas taky pracovně jako geodet, nechce se mi to obcházet pěšky). Poradíte mi co mám pořídit za gumy, abych v terénu nebyl za gumu? Na penězích až tak nezáleží, v sezóně budu asi jezdit min. 500 km týdně, z toho 80% asfalt. Ale jak píšu mokrou trávu bych také rád "dal".
díky za info
Upravil Perna dne 08.06.2009 08:59
moje zkušenost s tkc je že na silnici bez problemu, po dalnici ve 150 nehučí a na chalupu můžu jezdit do kopce loukama. nic jinýho pro moje ježdění nepotřebuju. je fakt že po 7tis už má zadní dost, je na 3-4mm a přestává v písku a bahně fungovat. ale na silnici mě tkc nijak neomezujou, čehož sem se původně dost obával.
říkám si hurikán
karcici napsal:
.....je zaujimeve že na tej prednej tkc sa najmenej derie ten stredovy štupel a tie dva za nim sa deru docela rychlo a fakt to vypada ako by sa s nimi jazdilo do protismeru.....no ten odkaz na tu zničenu tkc je fakt brutal ....uznali ti reklamaciu?
jj, reklamace uznána a nová guma otestována a zase super prostě špatný kus
Livingspace)
Já tam mám Tourance, bo já nejezdím na louku zato jezdím dvě sta
Nemám tak nějak ty teréní ambice, zato mám rád krááásný silnice.
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
hmmm tak já taky občas smažím po dálnici ke dvou kilům, ale když mě po natankování při vjezdu na dálnici doplna a jízdě 180-200 (ujížděl jsem dešti) slezl palivoměr na půlku po 80 km tak tak asi jezdit nebudu
...a slicna asistentka za Tebou sbira topkejsy
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...a slicna asistentka za Tebou sbira topkejsy
Ne, Petra nemá čas, někdo ve firmě musí pracovat, zatím neupadl.
Je jasný že tak nejezdím příliš často, ale okolo 170 jo, a zatím spotřeba v pohodě myslím, já to zas tak nějak nesleduju.
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Ne, Petra nemá čas, někdo ve firmě musí pracovat, zatím neupadl.
Je jasný že tak nejezdím příliš často, ale okolo 170 jo, a zatím spotřeba v pohodě myslím, já to zas tak nějak nesleduju.
ja jezdim do cca 160ti.. vetsinou okolo 120-130... u 160ti uz se bojim dlouhe brzdne drahy a u vyssich rychlosti odletujicich casti cehokoliv.. navic na mem hubenem tele placa Rallyecko.
Tj. s mym TT plexi se mi do cca 160ti jede celkem pohodlne, s rozumnou spotrebou.. tedy spis dojezdem.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Od Trávníčka jsem si pneu objednával a proběhlo vše vpořádku. Teď už mám TKC po 4 500km skoro ojeté a tak budu objednávat znovu.
BMW GS 1200, Yamaha XTZ 750 www.roadbook.cz
... a nebo o více než o tisícovku za sadu levněji... http://eshop.moto...19357.html
On totiž pan Trávníček je šprýmař. Musíš se u těch TKCéček pozorně podívat na ten dovětek u roletky s rozměrem...
Jinak já teď jezdím TKCéčka a jsou super. Sedí jako přišité a na lehkém terénu se na nich taky dá jet. Jenom na asfaltu ubývají před očima a i kvůli ceně příště vyzkouším Karoo T...
Upravil radosek dne 08.06.2009 10:37
Radosek napsal:
... a nebo o více než o tisícovku za sadu levněji... http://eshop.moto...19357.html
On totiž pan Trávníček je šprýmař. Musíš se u těch TKCéček pozorně podívat na ten dovětek u roletky s rozměrem...
Jinak já teď jezdím TKCéčka a jsou super. Sedí jako přišité a na lehkém terénu se na nich taky dá jet. Jenom na asfaltu ubývají před očima a i kvůli ceně příště vyzkouším Karoo T...
co je to lehkej terén? mokrá tráva ve svahu cca 30st když jedeš po vrstevnici? nebo je to lesní cesta rozježděná od harvestorů a traktorů tak že válce "strejchaj" o boky vyjetých kolejí a lyžina je u hladiny vody? , nebo je to suchá polňačka s občasným kamením?
jak definuješ lehkej terén?
Upravil Perna dne 08.06.2009 10:44