Na tills.de by měly být ještě origo Bosch jednořadý konektor pro 1100** skladem za 110E.
Pro 1150** (dvouřadý konektor) tam má za 110E nějakou náhradu.
street-dog napsal:
Tak mam na konektoru od hallu kolecko se sipkou a cislama, sipka ukazuje na 8 a kolem sipky je 05. Predpokladam teda spravne ze hall by mel byt vyroben v srpnu 2005 ?
Jo je to výroba ze srpna 2005. Nebo alespoň konektor určitě.
Tak mi objednávku taky zrušili. Už fakt nejsou.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Slavek-xxx napsal:
A nejde jen prepinovat puvodni konektor?
namork1> nejak jsem nemel v umyslu ti okopirovat avatar, sorry
V pohodě
Taky jsem podlehl davovému šílenství a jeden na 11ku objednal. Na předchozí 1100 mě nechal viset v Maďarsku tak s novou to čekám určitě taky a nehodlám čekat až bude 3x dražší....
Upravil namork1 dne 09.05.2021 18:59
Tak me uz v jednom kseftu rekli ze ani ty 11kove nejdou objednat, bude to to same jak ta 1150
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
ten přikryl je divný, v pátek mi dobropisovali objednávku na 11kové hally, že už je ani bosch nedodá
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Klika, že jsem vloni preventivně vyměnil a mám doma funkční starší ze své 11tky a jeden z 1150. S tím asi dožiju.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /