No tak navigátor je předražená věc když nemáš kolečko
XT má dobré rozlišení a je velká, ale nepřesná či ,,rozbitá,,
550 je malej ale dle Honzy šikovnej.
Ale moje hlavní otázka je, jak jsem se již ptal. Ty systémy jsou zastaralé cca 4 roky. Nepřijde na trh co nejdřív nebo není na trhu něco co by stálo o tom, už uvažovat a nahradit některou z těchto navigací? Mobil neřešit.
Upravil John_Ice dne 15.06.2022 12:06
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Samozřejmě může přijít kdykoliv cokoliv. Nicméně v dnešní době nedostatku čehokoliv bych to asi moc neřešil a koupil co chceš a je teď. Zas máš naopak jistotu, že víš co kupuješ a nebudeš beta tester. Navíc koupí neztratíš 90% ceny pokud by byl takovel zlomovej okamžik tak můžeš svojí prodat a koupit novou...
Jinak doporučím koupit TomTom 550 v premium packu kde máš zamykací zámek na moto a navíc držák do auta... obvykle je cca o dvojku dražší nicméně např. na Eshopu Doplnkynamoto (nemám s nimi nic společného jen jsem jí tam kupoval) je nějaká akce a je to jen asi 800 dražší
P.S.: Jinak nové 1250 mají kolečko na ovládání hlavního displaye kde jde ovládat také telefon, hudba, atd... Takže tak to má např. táta, že má kolečko na ovládání "infotainmentu" a nad "budíky" má na hrazdičce Tomtoma
P.S.S.: Koukám na oficiální stránky Tomtom a i zahraniční eshopy je asi otázka zda se nebude naopak zdražovat...
Upravil HonzaGS-SV dne 15.06.2022 11:52
John_Ice napsal:
[quote]xylem napsal:
[quote]John_Ice napsal:
tak je taky jedna možnost, že kvůli navigaci si koupím motorku s kolečkem a to se vyplatí
John_Ice napsal:
tak je taky jedna možnost, že kvůli navigaci si koupím motorku s kolečkem a to se vyplatí
tak slava, konecne zapojenej rozum ...
otázka .... ne nemám zbytečných 500 a více, zbytečnost
Upravil John_Ice dne 15.06.2022 13:39
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011